Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Meridiaan Flush Empowerment

Meridianen zijn energetische lijnen die door het lichaam lopen, waardoor levensenergie naar de verschillende delen van het lichaam wordt gebracht. Je kunt deze energiebanen niet waarnemen. Als er blokkades ontstaan, stroomt de energie in je lichaam niet meer goed door en dat gaat ten koste van je vitaliteit en levenskracht. Ook kunnen organen en klieren hierdoor een verminderde veerkracht krijgen. Uiteindelijk kun je zelfs ziek worden. 

Met de Meridian Flush Empowerment (met 10 levels) werk je aan het verwijderen van geblokkeerde & vastgelopen energieën uit de meridianen. Elk level heeft zijn eigen thema.

De Meridiaan Flush is eenvoudig doch krachtig en makkelijk in gebruik en is te activeren met je intentie. Je kunt het zowel zelfstandig  inzetten als via een afstandsbehandeling of activatie. Tegelijkertijd is het ook een  uitstekende aanvulling op bijvoorbeeld een Reiki behandeling of een ander helend energiesysteem.
 

Na de inwijding(en) kun je de energie zowel voor jezelf als voor anderen inzetten en op jouw beurt ook weer doorgeven.

Je ontvangt de Meridian Flush als één pakket (level 1 t/m 10 ). De manier van werken bij alle levels is identiek, maar level 1 en 2 zijn door een andere founder gechanneld. Bij ieder level staat hieronder daarom de founder apart vermeld.

Meridian Flush Empowerments 1 & 2 - Reiniging van blokkades

De Meridian Flush 1 & 2 verwijdert  eventuele negatieve energie in de meridianen en ruimt blokkades op, zodat er weer harmonie en evenwicht ontstaat. Hierdoor zal de energie doorstroom en -toevoer verbeteren. 

Founder: Jose Gonzales

Meridian Flush 1: 
 
Meridian Flush 1 duurt 1 tot 5 uur en eenmaal geactiveerd zal het automatisch het meridiaanstelsel opschonen. Je kunt de Meridian Flush bij jezelf activeren, maar ook bij anderen.
 
Meridian Flush 2:
 
Meridian Flush 2 duurt 2 tot 7 uur. De energie hiervan is sterker en hierdoor zal de opschoning effectiever zijn. Na activatie zal het automatisch het meridiaanstelsel voor 2 tot 7 uur opschonen. Ook hier kun je bij jezelf én bij anderen de Meridian Flush activeren. Tevens kun je na het ontvangen van level 2 ook zelf inwijdingen geven in de Meridian Flush.

Meridian Flush Empowerments 3 & 4 - Loslaten en Heden

Founder: Stephanie Brail (level 3 tm 10)
 
De Meridian Flush Empowerments 3 & 4 zijn een vervolg op de Meridian Flush Empowerments 1 & 2.
 
Meridian Flush 3:  (Loslaten van het verleden)
 
Meridian Flush 3 biedt een zeer zachte reiniging van het energiesysteem met als specifiek doel dat oude kwesties/problemen uit het verleden worden losgelaten. Het kan zijn dat Meridian Flush 3 je geen gevoel van een spetterend vuurwerk geeft (het kan wel, maar verwacht het niet). Het werkt subtiel op een heel diep niveau, om oud zeer uit het verleden, emotionele problemen, oude blokkades die we hardnekkig vasthouden los te laten.
 
Meridian Flush 4: (Omhelzen van het Heden)
 
In tegenstelling tot de zachte energie van Meridian Flush 3 is de Meridian Flush 4 een sterke, sprankelende energie die wakker maakt en je energieker laat voelen. Dit is het soort energie dat je overal een tintelend gevoel geeft als het werkzaam is.
 
Meridian Flush 4 wordt gebruikt om de energieën op te ruimen die door Meridian Flush 3 zijn losgemaakt. Het wordt ook gebruikt om je energetische systeem te sterken en verbind je met jouw ziel, zodat je in harmonie met het heden kunt zijn. Meridian Flush 4 brengt ons in het heden. Het brengt ons vreugdevolle energie dat gebruikt kan worden op ieder moment. 

Meridian Flush Empowerments 5 & 6 - Mannelijk en Vrouwelijke energie

Meridian Flush 5 & 6 brengen de vrouwelijke en mannelijke energieën, de yin en yan, van het energetisch systeem in evenwicht.
 
Meridian Flush 5:
 
Meridian Flush 5 werkt op de yang of de mannelijke energie. Deze energie wordt van oudsher in verband gebracht met de volgende eigenschappen:
 
Actief
Energiek
Krachtig
Assertief
Leidinggevend
Doorslaggevend/ beslissend
 
Een negatieve manifestatie van yang energie kan zijn:
 
Agressief
Gewelddadig
Heerzuchtig
Aanmatigend
Controlerend
Explosief
 
Meridian Flush 6
 
Meridian Flush 6 werkt op de yin of vrouwelijke energie. Deze energie wordt vaak omschreven als:
 
Passief
Ontvankelijk
Verzorgend
Zacht
Aanvaardend
 
Yin energie kan ook uit balans raken net als yang energie. Wanneer yin energie onevenwichtig wordt, manifesteert het zich vaak als volgt:
 
Zwak
Verward
Weggeven van kracht
Manipulatief
Passief-agressief
Zelfdestructief

Meridian Flush Empowerments 7 & 8 - Inzicht en Inspiratie

Iedere Meridian Flush zal werken aan het verwijderen van de vastgelopen energie uit de meridianen, welke het fysieke lichaam zal helpen volgens de Chinese geneeskunde.  De Meridian Flush 7 en 8 helen ook op een meer esoterisch niveau, om het individu af te stemmen op hun innerlijke vonk, om inzicht en inspiratie te geven.

Deze twee flushes kunnen een verhoogde helderheid, vreugde en hoop voor een betere toekomst brengen.

Meridian Flush 7: Inzicht

Meridian Flush 7 werkt om inzicht te brengen.

Inzicht is de toestand dat men iets begrijpt of als men snapt hoe iets in elkaar zit. Het is een vorm van zelfbewustzijn; hoe iemand ergens naar kijkt. Inzicht kan een zeer krachtig geestelijk cadeau zijn dat ons in staat stelt om beter door het leven te navigeren.

Door inzichtelijk te maken, zijn we meer uitgerust om geestelijk te groeien en te reageren op de uitdagingen van het leven. We worden afgestemd op de waarheid en hebben de onderscheiding om door het soms verwarrende water van het leven te navigeren.

Meridian Flush 8: Inspiratie

Meridian Flush 8 brengt de energie van inspiratie.

Een van de definities van inspiratie volgens dictionary.com is: een goddelijke invloed die direct en onmiddellijk op de geest of ziel wordt uitgeoefend.

De ‘goddelijke invloed’ is de oproep van spirit om kleine aards gebonden zorgen te overstijgen en de geest te verheffen om zich te concentreren op de meer hogere idealen en bezigheden. Inspiratie brengt ons kunst, muziek, en creativiteit. En wat is de kracht die ons inspireert? Dat is, natuurlijk, liefde..

In combinatie met inzicht kan inspiratie ons voorzien van diepgaande, nieuwe richtingen voor ons leven.

Meridian Flush Empowerments level 9 & 10 - Loslaten en Flow

Meridian Flush level 9 & 10 helpen bij het loslaten van weerstand en verbinden het individu met de “flow” van het leven. Meridian Flushes 9 & 10 zijn een vervolg van de Meridian Flush serie, maar het is niet noodzakelijk dat je de eerste acht Flushes hebt ontvangen. Je kunt deze energieën ontvangen of delen, ongeacht men gebruik heeft gemaakt van de vorige Meridian Flushes.

Iedere Meridian Flush zal werken aan het verwijderen van de vastgelopen energie uit de meridianen, welke het fysieke lichaam zal helpen volgens de Chinese geneeskunde.

De Meridian Flush level 9 & 10 werken daarnaast ook specifiek op een spiritueel niveau om de ontvankelijkheid voor het positieve in het leven te vergroten. Dit wordt gedaan door loslaten van datgene waaraan we vast zitten en het toelaten van het binnenkomen van een stroom van nieuwe energie.

Deze twee flushes kunnen zeer behulpzaam zijn bij het creëren van positieve verschuivingen en vooruitgang, vooral bij het eerder “vast” zitten in het leven.

 

Meridian Flush 9: Weerstand

Meridian Flush 9 werkt aan het loslaten van weerstand, en dan weerstand op letterlijk- en figuurlijk niveau.

Onze fysieke lichamen hebben levenskracht energie of Chi nodig om goed te functioneren. In traditionele Chinese geneeskunde wordt aangenomen dat wanneer de Chi in de meridianen vast zit, er fysieke ziekte kan optreden. Zo is het belangrijk om de energetische weerstand vrij te maken voor onze fysieke gezondheid en welzijn.

Het is ook goed om emotionele weerstand los te laten. Vaak weerstaan we, meestal uit angst, datgene dat het beste voor ons is. Soms creëren we ook meer wrijving dan nodig is voor onze weerstand. Daarbij maken we ons leven moeilijker dan ze hoeft te zijn.

Bijvoorbeeld; je moet studeren voor een examen, maar je hebt besloten dat je het haat om te studeren. Je verzet je de weken voorafgaand aan het examen, om de nacht voor het examen het voor het eerst te gaan proberen. Je score is hierdoor niet zo goed als dat je zou kunnen hebben, en uiteindelijk voel je meer miserabel dan je wellicht had gevoeld als je je weerstand had losgelaten om te gaan studeren.

Sommige weerstand kan positief zijn. Je kunt fysieke kracht opbouwen met weerstandtraining, en politieke weerstand als een beweging voor verandering kan ook zeer krachtig zijn. Het is echter ook goed om na te denken over wanneer en waar te verzetten, om positief te reageren, in plaats van op een reactieve manier.

De Meridian Flush 9 zal, indien van toepassing, negatieve weerstand vrijmaken.

Meridian Flush 10: Flow

Meridian Flush 10 brengt de energie van de flow (stroom). De flow gaat, natuurlijk, gemakkelijker zonder weerstand. Een rivier met een dam kan niet stromen, en kan hierdoor een stilstaand zwembad worden. Door de dam te verwijderen (de weerstand vrij te maken) kan de rivier weer stromen.

Hetzelfde geldt voor onze Chi. Als deze niet goed stroomt, dan kunnen we ziekte in het lichaam en de geest ervaren.

Door negatieve weerstand in ons leven te verwijderen, kunnen we meer ‘flow’ ervaren. Flow laat zich zien als de perfecte kansen, verbindingen, en mensen die op het juiste moment in je leven komen. Flow is als je dat inspirerende idee krijgt, het creatieve ‘aha’ moment. Flow is leven in een stroom waar de dingen die je nodig hebt in je leven komen wanneer je ze nodig hebt, en datgene wat nodig is om te verdwijnen vanzelf verdwijnt, zonder stress of strijd.

Meridian Flush 10 helpt deze kwaliteit van “flow” in ons leven te brengen. Het brengt nieuwe positieve energie in de meridianen in. Het fungeert als een spiritueel smeermiddel om alle verkalkte oude energieën op te lossen en verse, nieuwe energieën binnen te brengen. Het stelt ons in staat om meer vreedzame, productieve, en meer gemakkelijke levens te leven. 

Ervaringen

‘Wat een heerlijke energie stroomt er door me heen tijdens de inwijdingen. De ene keer was het zacht, een andere keer werden overduidelijk blokkades aangeraakt, een andere keer leek mijn brein geformatteerd te worden. Vaak voelt het als een wervelwind die van mijn hoofd door mijn hele lichaam heen gaat naar mijn voeten toe. Ik heb echt een half uur per inwijding intensief zitten waarnemen. Bij elke inwijding eindigt het met intense prikkelingen én een heerlijk opgeruimd gevoel. Ik vind het super fijn om nu een van de flushes te activeren voordat ik ga slapen, zodat ik heerlijk opgeruimd weer wakker wordt.’ 

‘Ik voelde elke keer wat anders. Warmtestromingen, tintelingen, kou als van een mintje, druk, van alles was. Bij Flush 7 moest ik vooral aan dingen in mijn relatie denken en aan een relatie met een vriendin. Bij de ene flush kwam mijn ene hondje bij me liggen (doet ie anders nooit) en bij de andere mijn andere hondje (doet ik normaal ook niet). En weer een andere keer voelde ik een warme stroom van energie en kalmte. Ik ben in de afgelopen maanden erg veranderd waardoor bepaalde vriendschappen zijn gestopt, maar er kwamen andere toffe nieuwe contacten voor in de plaats. En ik sta ook meer in mijn kracht, en doe wat goed voelt voor mij zonder te veel rekening te houden met anderen. Zalig!! Dank je wel alweer voor deze fijne inwijdingen!’

Aanvragen Meridian Flush 1 tm 10

Wil jij dat ook? Ben je er aan toe om jezelf goed op te schonen en wil je worden ingewijd in Meridian Flush Empowerments level 1 t/m 10? Dan kun je deze via info@nefertum.nl nu opvragen. Je ontvangt 10 afstandsinwijdingen , de originele Engelstalige handleidingen, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via email.  Voor deze energie uitwisseling vraag ik 65 euro.