Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Mother Connection Energy from the Moon

De heling van de moederband dwars door tijd en ruimte heen is een onlosmakelijk onderdeel van jouw transformatie en verlichtingsproces. 

Moederverbindingsenergie van de maan is een zeer lichte en heldere energie die bedoeld is om de verbinding die je met je moeder hebt te zuiveren en balanceren. Niet alleen in dit leven, maar ook voor eerdere incarnaties die je met je moeder had. Daarnaast geeft het ook een reeds positieve relatie met je moeder een boost en versterkt het werken met deze energie je vrouwelijke kant. 

Als je problemen hebt met je moeder, stuur je deze energie met je intentie rechtstreeks naar dat probleem om te genezen en op te lossen. Bijvoorbeeld: “Ik stuur de Moeder Verbindingsenergie van de Maanenergie naar (probleem)”. 

Je kunt ook zeggen: “Ik stuur de Moederverbindingsenergie van de Maan-energie naar al mijn vorige levens die ik met mijn moeder had om alle problemen die ik heb (en heb gehad) op te lossen”. 

Als je moeder niet meer leeft, is het oké om deze energie ook te gebruiken om verdriet of pijn te verminderen.

Je kunt deze energie ook gebruiken als meditatieve techniek. in da geval activeer je de energie door één keer in je hoofd te zeggen: “Moeder Verbindingsenergie van de Maan”.  vervolgens blijf je dan 15 minuten in een meditatieve staat, of zo lang als je wilt. Dat doe je ook als je de energie gebruikt met je intentie. 

Founder: Marijanna Gabrielsen. 

De inwijding heb ik rechtstreeks ontvangen via Ole Gabrielsen. 

‘Sinds deze inwijding en mijn dagelijkse afstemmingen voel ik amper nog mijn partner triggers. Ze zijn er eigenlijk niet meer. En dat voelt best gek en onwennig maar tegelijkertijd zo bijzonder!’

Inwijding aanvragen

Je kunt deze inwijding ontvangen door middel van een Chiball inwijding waarbij de inwijding voor je wordt klaargezet en jij deze volgens instructies in je eigen tijd en ruime kunt aanroepen en activeren (kosten bedragen 25 euro) of door middel van een afspraak op afstand (dan betaal je 40 euro). 

Wil je graag een volledige healing en inwijding in de Mother Connection Energy from the Moon ontvangen, dan ontvang je een afstemming van een half uur wordt je op afstand  waarbij ik de energie aan jou doorgeef en jij bent afgestemd op het ontvangen. Volgens de handleiding zo een korte afstemming volstaan, maar mijn ervaring leert dat het afstemmen zelf vele malen sterker is en een ware helingssessie. De kosten van deze transmissie bedragen 55 euro. 

Na de inwijding kun je de energie heel eenvoudig aanroepen, zowel voor jezelf als voor een ander. Ook mag je de inwijding weer doorgeven, als je reeds bekend bent met het doorgeven van inwijdingen.

Je kunt deze inwijding aanvragen door mij een mailtje te sturen via info@nefertum.nl of je drukt op onderstaande button om via mijn contactpagina contact met mij op te nemen. 

mother-gd6809bff0_640