Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Nature Symbiosis System

Als de lente nadert, begint het leven te bloeien in een levendige weergave van bloeiende schoonheid. Dit seizoen is het perfecte moment voor vernieuwing en verjonging!

In het contact met de natuur vindt je je innerlijke zelf. Een mooie plek doet je hart bloeien en straalt een boeiende opbeurende energie en rust uit.

Met de energie van dit systeem omarm je je authentieke zelf. Het brengt je zelfacceptatie en bevordert de integratie van elk facet van je wezen.  In feite belichaamt het een proces naar eenheid toe met als resultaat Innerlijke Rust. Door elk element van je leven samen te voegen, cultiveer je een ideale, harmonieuze, evenwichtige en allesomvattende omgeving op elk gebied van je bestaan.

Accepteer en erken elk facet van jezelf, inclusief de positieve en minder positieve aspecten. Het omarmen van al je elementen, zelfs de elementen die je zou willen veranderen draagt bij aan je authentieke zelf in het huidige moment. Hoewel constante groei en zelfverbetering essentieel zijn, kan er alleen aanzienlijke vooruitgang worden geboekt als we een stevige, gefundeerde stap voorwaarts zetten. Deze mentaliteit is er een waarin je rechtop staat en verklaart:

“Ik ben wie ik ben, ik ben trots op mezelf, ik omhels mijn hele wezen en nu ben ik bereid om de volgende stap te zetten.”

Omarm dit systeem! Het is luchtig en levendig versierd met kleuren. Net als een hemels spectrum komt het voort uit de essentie van de natuur zelf. Kom gewoon tot rust, want in rust bezit je de kracht om alles te bereiken wat je hartje begeert. Veel succes!

Voordelen

  • Verbinding met de natuur: het systeem moedigt het bezoeken van inspirerende plekken zoals parken aan om verbinding te maken met de natuur en met jezelf.
  • Bevordering van zelfacceptatie: het systeem is ontworpen om zelfacceptatie en integratie van alle aspecten van ons wezen aan te moedigen.
  • Bevorderen van innerlijke rust: door alle elementen van het leven te verenigen, probeert het systeem een ​​harmonieuze en evenwichtige omgeving te creëren.
  • Ondersteuning van persoonlijke groei: het systeem erkent het belang van continue groei en zelfverbetering met behoud van zelfacceptatie.
  • Stimuleren van een positieve mindset: het systeem bevordert rechtop staan ​​en jezelf omarmen, wat leidt tot bereidheid voor de volgende stap in het leven.
  • Op zichzelf staand genezingssysteem: deze holistische benadering functioneert onafhankelijk en biedt uitgebreide genezing en persoonlijke groei zonder afhankelijk te zijn van andere methoden.
  • Geen vereisten: het systeem is toegankelijk voor iedereen, ongeacht hun achtergrond of ervaring, waardoor persoonlijke verbetering en welzijn op grote schaal mogelijk zijn.

Inwijding aanvragen

Je kunt deze inwijding aanvragen door mij een mailtje te sturen via info@nefertum.nl of je drukt op onderstaande button om via mijn contactpagina contact met mij op te nemen. Je ontvangt de inwijding op afstand op een afgesproken tijdstip.

Je ontvangt duidelijke instructies via de mail,  een Nederlandstalige handleiding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat. De kosten voor deze energie uitwisseling door middel van een afstandsafstemming bedragen € 40,- en € 25,- voor een inwijding in een chiball. 

flowers-g128e8cd1a_640