Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Orb of Life

De Orb of Life is een energie-bol die je na de éénmalige “inwijding/afstemming” krijgt doorgegeven en je daarna de mogelijkheid geeft om zelf orbs te creeren voor elk specifiek doel voor jezelf en voor anderen.

Orbs zijn intelligente energiebollen die je met je eigen intenties maakt en je altijd zullen helpen als je dat verzoekt. Ze kunnen ons bij staan in ons dagelijks leven, bij ons energetisch werk en diverse situaties in ons leven.

De Orb of Life zal dan standaard boven je hoofd geplaatst worden en zal je lichaam verzadigen met zijn krachtige energie. Dit kan enkele seconden tot enkele minuten duren, dus blijf lekker ontspannen en ontvankelijk genieten en blijf zo ongeveer 10 minuten zitten. Je hoeft zelf geen moeite te doen om te visualiseren om de Orb voor je geest te halen maar de meesten ervaren hem als een bol licht, vaak blauw-zilver kleurig die boven je hoofd zweeft. Anderen zien een fel witte licht of een goud kleurige bol die alle kleuren van de regenboog uitstraalt.

Verwacht geen spectaculaire effecten zoals knipperende lichten, vreemde geluiden of gevoelens. De gevoelige mensen die al met energie werken kunnen deze ervaren maar de meesten minder gevoeligen ervaren een gevoel van vredigheid en rust. Sommigen voelen een lichte tintelende sensatie boven hun hoofd en zelfs in hun handen.

Je hoeft de Orb of Life niet echt te sturen of instructies te geven. Het blijft 24 uur per dag boven je hoofd zweven en geeft je constant levensenergie. Het is echt een bron van energie die je daarnaast ook automatisch beschermd van alle negatieve energie om je heen.

Je kan daarnaast ook  instructies geven als je dat wilt. Het is heel eenvoudig, vertel in je eigen woorden wat je wilt wat het moet doen en het zal je intentie automatisch volgen :

Voorbeelden :

  • Orb of Life, reinig al mijn chakra’s, één voor één;
  • Orb of Life, laad dit voorwerp, water, hanger of ander item, op met je energie/kracht. Na een halve minuut  is het voorwerp opgeladen; 
  • Orb of Life, reinig deze kamer van alle negatieve energieën.

Als je bezig bent om iemand te healen, dan kan de Orb of Life je ook daarbij helpen. Zeg gewoon wat het moet doen en het gebeurt echt :

  • Orb of Life, geef  (naam cliënt) de levenskracht die hij/zij nu nodig heeft;
  • Orb of Life, reinig alle chakra’s van (naam cliënt), één voor één.

Wanneer het klaar is zal de Orb vanzelf terugkeren naar zijn positie boven je hoofd of je moet wat anders hebben gevraagd. 

Je kan de Orb ook vragen om extra Orbs te creëren met één doel om bijvoorbeeld alleen een ruimte te reinigen of de energie daar in stand te houden. De Orb blijft daar net zolang staan tot je het weer opheft.

ERVARINGEN

Vanmorgen heb ik de orb of life geïnstalleerd. Aanvankelijk voelde ik niet veel – dat zou ook niet echt gebruikelijk zijn bij deze inwijding heb ik begrepen – buiten wat zachte tintelingen, waarin ik wel kon waarnemen dat er wat om mij heen gebeurde. Toen ik mezelf afvroeg wat ik zou waarnemen als ik het zou kunnen zien zag ik de blauwe bol boven mijn hoofd met een straal van licht naar beneden toe met wit en blauw licht dat mij volledig omhulde. Ik ben er een kwartier in blijven zitten en kon mij er – na een weekend vol triggers en uitdagingen – volledig aan laven. Voel me direct al een stuk hoger in mijn energie’.

INWIJDING AANVRAGEN

Wil je deze inwijding aanvragen, dat kan via info@nefertum.nl. Je ontvangt de Orb of Life inwijding, een Nederlandstalige handleiding voor het gebruik van de energie en een certificaat. De kosten bedragen € 25,-.

Na je inwijding beschik je t.a.t. over de Orb of Life, die jou dagelijks van levenskrachtenergie voorziet. Je kunt de Orb ook inzetten voor opdrachten voor jezelf en anderen. En je kunt Orb’s creëren voor iemand of voor een speciale opdracht. Tijdelijk en blijvend. Deze kan ook altijd (tijdelijk) weer worden opgeheven.