Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Orde van Melchizedek

Hij is de Hoge Priester van de Witte Broederschap en geeft leiding aan vele priesters en priesteressen van zijn eigen Orde. Via zijn inwijdingen worden verbindingen met de spirituele wereld van de Witte Broederschap geopend. Deze verbindingen zijn zuiver en kunnen niet misbruikt worden.  Melchizedek vraagt toewijding aan het spirituele pad door het brengen van hemelse licht- en liefde- frequenties op aarde. Hij helpt om alle ballast los te laten en te transformeren.

Meester Melchizedek laat zijn stuwende stimulans voelen in de harten en hoofden van de Mensheid om deel te nemen aan de transformatie. Deze transformatie is in gang gezet door de lang erkende nood aan evenwicht tussen de Fysieke en Spirituele realiteiten.

Deze Meester legt een grote kracht bij het individu en de planeet ter volbrenging van de transformatie. Melchizedek moedigt mensen aan die voor verandering terugschrikken, om vertrouwen te hebben en het hoofd te bieden aan de onvermijdelijke uitdagingen die zich aandienen wanneer iemand een hoger patroon in zijn leven toelaat.

Materialisme wordt gaandeweg vervangen door dagelijkse verbondenheid met Spirituele energieën. Het is Melchizedek die verheffing brengt aan allen die zich afstemmen op de krachtige Geest van de Goddelijke Bron.

Werken vanuit Mededogen

Bij deze inwijding heet Melchizedek je persoonlijk welkom in zijn Orde. De Priesters en Priesteressen van de Orde van Melchizedek zetten zich in voor de spirituele groei van de gehele mensheid. Eenieder zal zijn of haar eigen taak binnen dit geheel te weten krijgen.

Deze afstemming kun je gebruiken voor jezelf, je stemt je immers af op een buitengewone zuivere en liefdevolle Bron, maar ook voor anderen, bijvoorbeeld als je Reiki geeft. Als je tijdens een healing op deze Bron afstemt, zou je bijvoorbeeld een eindeloos mededogen kunnen voelen. Dat is een prachtige, liefdevolle acceptatie voor de weg die de mens heeft te gaan en omdat de menselijke ontwikkeling nu eenmaal niet zonder lijden kan.

De Melchizedek initiatie opent je naar liefde. Nu is die liefde er altijd al geweest, maar wij laten haar niet toe. Het probleem zit niet in het beschikbaar zijn van de liefde, maar in ons vermogen om liefde te ontvangen.

Wat brengt deze inwijding jou

De initiatie in de Orde van Melchizedek laat je goed gronden en maakt je meer ontspannen om de helings-energieën door te geven, waardoor de helingsenergie zich ook beter kan vastzetten in de persoon die je behandelt. Tevens verbindt deze initiatie je ook met de Hoge Meesters van de Witte Broederschap. Wanneer je je op Hen afstemt dan zullen ze je helpen. Melchizedek is nog steeds de “Hoge Priester” (Hiërofant) van de Orde, waaraan ook alle andere Meesters aan verbonden zijn.

Door deze initiatie wordt de vibratie van de helings-energieën verhoogd. Het vereist een grote verantwoordelijkheid om met de Meesters te werken.

Probeer zo zorgvuldig/verantwoordelijk mogelijk met de initiaties om te gaan. De mensen die je in deze orde wilt initiëren moeten wel met helende energie werken.

Inwijding aanvragen

Je kunt deze inwijding aanvragen door mij een mailtje te sturen via info@nefertum.nl. Je ontvangt de inwijding op afstand, een duidelijke handleiding en certificaat. De kosten bedragen € 30,-.

woman-591576_640