Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Overvloed pakket

Verlang je naar meer overvloed, geluk en succes in je leven, dan is de kans groot dat je nog te veel in angstlagen en onmacht vast zit en tekort denken. Bewust of onbewust. Het zijn de invloeden van je ervaringen vanuit het verleden, met name die uit je vroege jeugd en de energiestromen op overvloed van je ouders en voorouders. Heb je bijvoorbeeld weinig aandacht en liefde ontvangen, dan is de kans groot dat dit zich in je volwassen leven op andere vlakken ook zichtbaar wordt: in je welzijn, je financiële staat van zijn, relationeel en fysiek. Ook de invloed van alles wat er tegen je gezegd is, overtuigingen, eigenwaarde en een gebrek aan zelfliefde zijn thema’s die hieraan ten grondslag kunnen liggen, alsmede je huidige gedachten en overtuigingen die je bewust en onbewust tegenhouden om in een flow van overvloed terecht te komen. 

Wil jij meer overvloed in je leven? Lukt het je maar niet om zelf succes, geluk, financiële en relationele overvloed in je leven aan te trekken? Dan is het wellicht tijd om jezelf daarin te laten ondersteunen met een mooi maar vooral krachtig overvloedpakketje.

Met de Abundance Flush ga je blokkades loslaten op fysiek, emotioneel en mentaal niveau en verandert je electromagnetisch veld om iets anders te gaan aantrekken. Met de Straal van Abundentia verbindt je jezelf met de straal van Overvloed om jezelf er meer en meer mee te identificeren. Om vervolgens met de Geavanceerde Manifestatie Lichtwerk Reiki I en II daadwerkelijk stappen te zetten tot succesvolle manifestaties door je volledig af te stemmen op de juiste frequenties.

Je kunt de inwijdingen los aanvragen, maar ook als pakket. 

Ervaringen

‘Hartelijk bedankt voor deze inwijdingen. Alle inwijdingen heb ik voelen binnenkomen, maar sommige activaties heb ik echt heel hevig beleefd. Bij de Abundance Flush Empowerment level 2 voelde het alsof mijn derde chakra volledig openkwam, ik had ook het gevoel dat mijn middenrif volledig losgemaakt werd waardoor ik veel beter en vrijer kon ademen. Nadien echt een euforisch gevoel!  Level 6 was ook heel intens, alsof mijn hoofd werd “opengekraakt” (moeilijk om te omschrijven).

Bij Geavanceerd Manifestatie Lichtwerk I had ik echt op een bepaald moment het gevoel dat ik me in een goudgele 4-punts ster bevond. Het ontstond eerst binnenin me, en groeide heel snel totdat het me helemaal omvatte.

Ik had vorige maand echt het gevoel dat ik vastzat en m’n “flow” niet meer vond.  Met dit pakket heb ik wel het gevoel dat ik terug de juiste stroom zal vinden om te volgen.’ (Barbara) 

Overvloedpakket aanvragen

Bij dit pakket horen deze 4  prachtige inwijdingen, om blokkades los te laten, om je te verbinden met de Straal van Overvloed en om je energie volledig op overvloed af te stemmen. Geschikt voor iedereen die te veel tekorten in het leven ervaart, op welk vlak dan ook. 

Voor de inwijdingen in Chiball (waarbij de inwijdingen voor je klaar worden gezet en jij deze in je eigen tijd kunt activeren) betaal je € 90,-. Wil je liever de inwijdingen op afstand en afspraak ontvangen, dan betaal je  € 150,- voor het pakket van in totaal 9 inwijdingen. De Abundance Flush bestaat uit 6 levels, die je in één afspraak achter elkaar zult ontvangen. Daarna volgen de 3 andere inwijdingen, tegelijkertijd na elkaar of in aparte afspraken. 

In beide gevallen ontvang je duidelijke instructies via de mail en uiteraard ook de bijbehorende handleidingen. Het is ook mogelijk een losse inwijding van het pakket aan te vragen. 

Wil je nadat je deze stappen hebt doorlopen je frequentie bewust verder ophogen en daarmee ook je aantrekkingskracht vergroten, denk dan aan de 999 Zilveren Straal Overvloed Energie die een perfect geheel van Overvloed vormt met dit pakket. In combinatie met het pakket betaal je dan 40 euro voor deze inwijding. 

women-2514357_640