Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Overvloed pakket

Verlang je naar meer overvloed, geluk en succes in je leven, dan is de kans groot dat je nog te veel in angstlagen en onmacht vast zit en tekort denken. Bewust of onbewust. Het zijn de invloeden van je ervaringen vanuit het verleden, met name die uit je vroege jeugd en de energiestromen op overvloed van je ouders en voorouders. Heb je bijvoorbeeld weinig aandacht en liefde ontvangen, dan is de kans groot dat dit zich in je volwassen leven op andere vlakken ook zichtbaar wordt: in je welzijn, je financiële staat van zijn, relationeel en fysiek. Ook de invloed van alles wat er tegen je gezegd is, overtuigingen, eigenwaarde en een gebrek aan zelfliefde zijn thema’s die hieraan ten grondslag kunnen liggen, alsmede je huidige gedachten en overtuigingen die je bewust en onbewust tegenhouden om in een flow van overvloed terecht te komen. 

Wil jij meer overvloed in je leven? Lukt het je maar niet om zelf succes, geluk, financiële en relationele overvloed in je leven aan te trekken? Dan is het wellicht tijd om jezelf daarin te laten ondersteunen met een mooi maar vooral krachtig overvloedpakketje.

Met de Abundance Flush ga je blokkades loslaten op fysiek, emotioneel en mentaal niveau en verandert je electromagnetisch veld om iets anders te gaan aantrekken. Met de Straal van Abundentia verbindt je jezelf met de straal van Overvloed om jezelf er meer en meer mee te identificeren. Om vervolgens met de Geavanceerde Manifestatie Lichtwerk Reiki I en II daadwerkelijk stappen te zetten tot succesvolle manifestaties door je volledig af te stemmen op de juiste frequenties.

Je kunt de inwijdingen los aanvragen, maar ook als pakketje. 

Overvloedpakket aanvragen

Bij dit pakket horen deze 4  prachtige inwijdingen, om blokkades los te laten, om je te verbinden met de Straal van Overvloed en om je energie volledig op overvloed af te stemmen. Geschikt voor iedereen die te veel tekorten in het leven ervaart, op welk vlak dan ook. 

Je ontvangt de inwijdingen op afspraak (afstand) of in een Chi Ball. Daarbij ontvang je duidelijke instructies via de mail en uiteraard ook de bijbehorende handleidingen.  Jouw investering voor deze inwijdingen bedraagt € 90,-. 

Je kunt ook een enkele inwijding aanvragen, met het pakket ontvang je € 30,- korting op het totaal bedrag van de 4 inwijdingen. 

women-2514357_640