Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Parental Pattern Flush – inwijding

Parental Pattern Flush™ is een energie die ongewenste patronen kan zuiveren die we hebben opgedaan via onze ouders, of patronen die we per ongeluk hebben gecreëerd, en niet willen doorgeven aan onze kinderen.

Wanneer we hebben geleefd met iemand om ons heen, is het gemakkelijk om bepaalde positioneringen te houden aan het leven zoals degene dat deed, zelfs als we dat niet willen. Parental Pattern Flush werkt met je Hogere Zelf en Ziel om je te bevrijden van de beperkingen als gevolg van hoe je bent opgevoed. Genetische aanleg voor psychische stoornissen en pessimistische houding op het leven kunnen ook worden gezuiverd, waardoor je bewust en meer vrij kunt reageren op situaties in het leven.
Als je een ouder bent, en worstelt met reacties of patronen in het leven die helaas veel lijken op waarmee je jouw ouders zag worstelen; Parental Pattern Flush kan jou en jouw kinderen bevrijden van deze patronen. Activeer de Parental Pattern Flush regelmatig voor jezelf en jouw kinderen voor alles wat jij op jouw beurt niet wilt doorgeven aan jouw kinderen.
Founder: Mariah Windsong

Na de inwijding

Na de inwijding kun je de energie onbeperkt activeren. Voor jezelf én je kinderen. Zij hoeven daar niet voor ingewijd te worden. Volwassenen kun je beter wel inwijden, zodat ze er zelf mee aan de slag kunnen gaan.
Soms ben je je nog niet bewust van een patroon, maar ook dan kun je wel de Flush activeren. Het werkt sterker als je het patroon (h)erkent.

Ervaringen

Carmen: Deze inwijding voelde ik vooral in mijn hoofd. Er gebeurde heel vel, maar wel sereen. Heel liefdevol kwamen ook emoties los, veel gapen en boeren. Heel mooi.’
Cynthia: ‘Afgelopen zondag heb ik de inwijding gedaan en ik kan je vertellen dat onze zoon (1 jaar) een stuk vrolijker is sindsdien en huilt veel minder. Echt weer een hele verbetering!’
Nina; ‘Ik merk dat er zoveel meer rust is ontstaan. Zowel bij mezelf als bij mijn kinderen. Er is weer harmonie’.
Paula‘De inwijding was subtiel, het voelde als een draaikolk die vanuit mijn kruin langzaam omlaag ging, op een heel zachte lieflijke manier, een soort borstel van zacht materiaal. Die onderweg alles afstoft. Bij de keel bleef hij een hele tijd borstelen.  Mooi, ben benieuwd wat het mij gaat brengen!’
Marita: ‘Ik voelde de rust in mijzelf en de kinderen komen. Ook sliepen wij beter. En dat hadden we zeker nodig.’ 

Inschrijven

Kan via info@nefertum.nl. De kosten voor deze energieoverdracht bedragen € 25,- .