Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Parental Pattern Flush – inwijding

Parental Pattern Flush™ is een energie die ongewenste patronen kan zuiveren die we hebben opgedaan via onze ouders, of patronen die we per ongeluk hebben gecreëerd, en niet willen doorgeven aan onze kinderen.

Wanneer we hebben geleefd met iemand om ons heen, is het gemakkelijk om bepaalde positioneringen te houden aan het leven zoals degene dat deed, zelfs als we dat niet willen. Parental Pattern Flush werkt met je Hogere Zelf en Ziel om je te bevrijden van de beperkingen als gevolg van hoe je bent opgevoed. Genetische aanleg voor psychische stoornissen en pessimistische houding op het leven kunnen ook worden gezuiverd, waardoor je bewust en meer vrij kunt reageren op situaties in het leven.

Als je een ouder bent, en worstelt met reacties of patronen in het leven die helaas veel lijken op waarmee je jouw ouders zag worstelen; Parental Pattern Flush kan jou en jouw kinderen bevrijden van deze patronen. Activeer de Parental Pattern Flush regelmatig voor jezelf en jouw kinderen voor alles wat jij op jouw beurt niet wilt doorgeven aan jouw kinderen.

Founder: Mariah Windsong

Na de inwijding

Na de inwijding kun je de energie onbeperkt activeren. Voor jezelf én je kinderen. Zij hoeven daar niet voor ingewijd te worden. Volwassenen kun je beter wel inwijden, zodat ze er zelf mee aan de slag kunnen gaan.

Soms ben je je nog niet bewust van een patroon, maar ook dan kun je wel de Flush activeren. Het werkt sterker als je het patroon (h)erkent.

Ervaringen

Mylène:  Wow, op mijn verjaardag deze activering! Beste begin van dit nieuwe levensjaar. Ben zojuist bezig om oude patronen te achterhalen. Het was een intense ervaring. Gehuild, getrild en geklappertand. Ik zag mijn Hollandse grootouders in de Jappenkampen en begreep in eens het ‘tweederangs’ gevoel. Het gevoel altijd toch iets minder belangrijk te zijn dan de ander. Er minder toe doen. Het komt hier vandaan. Mijn kinderen hebben een Indische vader. Dus die krijgen dit nu van 2 kanten mee! Als ze in bed liggen vanavond activeer ik de Flush voor hen ook! Dank je wel!’

Ze sprak er ook over met haar vader: ‘Ik had het met mijn vader durven delen. Die was even stil. En vroeg of ik dan ook altijd had, dat ik mezelf de mindere voelde in relatie tot anderen. Ja altijd. Hij dus ook. Hij is 72 en heeft dit pas sinds de laatste jaren wat kunnen keren, maar dat was hard werken geweest. Hij was onder de indruk van dit inzicht. Nu hoeven mijn kinderen hier niet meer mee belast hun verdere leven!’

Carmen: Deze inwijding voelde ik vooral in mijn hoofd. Er gebeurde heel vel, maar wel sereen. Heel liefdevol kwamen ook emoties los, veel gapen en boeren. Heel mooi.’

Cynthia: ‘Afgelopen zondag heb ik de inwijding gedaan en ik kan je vertellen dat onze zoon (1 jaar) een stuk vrolijker is sindsdien en huilt veel minder. Echt weer een hele verbetering!’

Nina; ‘Ik merk dat er zoveel meer rust is ontstaan. Zowel bij mezelf als bij mijn kinderen. Er is weer harmonie’.

Paula‘De inwijding was subtiel, het voelde als een draaikolk die vanuit mijn kruin langzaam omlaag ging, op een heel zachte lieflijke manier, een soort borstel van zacht materiaal. Die onderweg alles afstoft. Bij de keel bleef hij een hele tijd borstelen.  Mooi, ben benieuwd wat het mij gaat brengen!’

Marita: ‘Ik voelde de rust in mijzelf en de kinderen komen. Ook sliepen wij beter. En dat hadden we zeker nodig.’ 

 

Elise: ‘Wat een enorme verandering! Voel me niet meer afgewezen in heftig gedrag van mijn kinderen. Mijn kinderen slapen lekker door en voor het eerst in tijden hebben mijn kinderen gewoon doorgeslapen.’ 

Ze dacht eerst dat het effect van de parental Pattern Flush niet zo’n invloed had op haar kinderen. Op haar eigen welzijn des te meer. Maar ondertussen is de energie ook geland bij haar kinderen! Hieronder lees je haar verhaal.

‘Ik wil je graag laten weten dat ik een enorme verandering merk bij mezelf. Voor mij een groot resultaat in hoe rustig ik me voel. Geen kerststress, dingen op tijd voor elkaar, niet achter de feiten aanhobbelen zoals gewoonlijk.

En: ik heb geen last meer van de buien van de mijn meiden. Wanneer zij boos of verdrietig zijn en dat kunnen ze flink uiten, dan had ik daar meestal last van. Ik werd er heel erg onrustig van, het raakte me altijd enorm. Nu kan ik er gewoon zijn voor ze. Gewoon zijn… En ik neem ze bij me als ze dat willen en het mag er zijn, de emotie. Ook al zou mijn hoofd er van alles van kunnen vinden op dat moment, alles is helemaal oke en dat voelt zo fijn.

Mijn oudste heeft gister gehuild als een klein kind omdat haar zusje een knuffeldier had gekregen van de buurman, terwijl zij op school was. Ze voelde zich heel erg te kort gedaan en in combinatie met het einde van het jaar en de vermoeidheid die daarbij hoort, stortte ze helemaal in. Hartverscheurend was ze aan het huilen, het was oneerlijk en ze vond m zo mooi en ze wilde ook zo graag zo’n tijgertje en of ik die dan ook voor haar wilde kopen en bij Artis had ze er ook al zo eentje gezien en die mocht ze toen ook niet…. Grote snikken, intens verdriet….

Het voelde voor mij als dat ze zich niet goed genoeg voelde en nu bevestigd werd daarin doordat haar zusje wel wat kreeg en zij niet. Later bij mijn zus werd ze overladen met kleding etc van haar nichten, maar het mocht het verdriet niet dempen. S’ avonds thuis werd ze weer geconfronteerd met die ene knuffel die niet voor haar was en opnieuw schoot ze enorm in haar emoties.

Voorheen kapten we haar best vaak af, dan lieten we haar even gaan en vonden we er ondertussen van alles van en dat lieten we ook weten, maar dan op een gegeven moment vonden we dat het klaar moest zijn. Ze heeft de neiging om door te schieten in haar emoties. Als ze er aandacht mee krijgt, doet ze er graag een schepje bovenop. Dan konden we ook best een beetje boos worden op een gegeven moment. We werden er zelf ongemakkelijk van. En nu dus niet!!!!

Ik totaal niet, ik hoefde er niet eens mijn best voor te doen.

Als mijn jongste een driftbui krijgt dan mag ze die gewoon hebben en zeg ik alleen maar: het is oke… mama is bij je, ik hou van je.. gooi het er maar uit…

Ik voel niet meer dat het op mij gericht is of om mij te doen is…

ik voel me niet meer afgewezen door haar al ze mij schoppen gaat of wegduwt.

ik zie het veel meer voor wat het is. Hun ontwikkeling … en die mag er zijn!

Wauw. Ik vind dat zo gaaf!!!!  Dank je wel daarvoor!!!!’

Een week later schreef ze mij dat het effect bij haar kinderen nu ook groots zichtbaar is: ‘Ik merk ondertussen nog veel meer… Het heeft effect op het doorslapen van m’n jongste dochter, de meiden kunnen heel rustig spelen. Ik heb zelfs in een echt boek kunnen lezen, ongestoord, terwijl de meiden aan het spelen waren!!!? Een unicum😍😍
Super dankbaar ben ik.’

Inwijding aanvragen

Wil je graag worden ingewijd in de Parental Pattern Flush dan kun je via info@nefertum.nl contact met mij opnemen. Je ontvangt een afstandsinwijding, de bijbehorende originele Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. De kosten voor deze energie uitwisseling bedragen 45 euro.