Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Piramide Reiki Master Empowerment

Piramides kunnen worden gebruikt om een krachtige helende vibratie te versterken. Door piramide kracht te combineren met Reiki kunnen we hogere niveaus van energie channelen. Dit is een erg krachtig geavanceerde afstemming, zoals veel Piramide Reiki Masters zullen getuigen. Dit kan je helende vibratie tot niveaus verhogen die elke andere vorm van energie channelen overtreffen.

Orgone energie  – de Hogere Kracht die altijd tot onze beschikking staat en ook wel Levenskracht, Chi of Prana wordt genoemd en vele anderen benamingen kent – is de levende kosmische energie van de natuur die overal aanwezig is. Deze kosmische kracht is een spontaan pulserende, massa-vrije energie die het heelal in grote hoeveelheden vult. Organische energievelden kunnen worden versterkt met behulp van een piramide structuur om deze hogere energieën in ons leven te channelen en te aarden. De energie beweegt in de richting van een magnetisch veld, met een constante beweging in een opwaartse tendens. Het gaat door alle materialen heen met verschillende snelheden, straalt een grote afstand uit en interageert met de gebruiker. Piramide- energie heeft de eigenschap paranormale vermogens, de gezondheid en het welzijn te verhogen, het bevordert slaap, concentratie en helpt stress loslaten. Men denkt dat de piramide de kracht heeft om dingen terug te brengen naar hun natuurlijke staat van hoe dingen zouden moeten zijn. Dit kan ons helpen terug te krijgen wat we in vele levens hebben verloren.

Piramide Kracht is in wezen gelijk aan de piramidevorm waarvan is bewezen dat deze functioneert als een geometrische accumulator en versterker van sterke energiekrachten. In geometrische energievormen binnenin de piramide, vergroot dramatisch de algehele energieën terwijl ze samenvloeien in een verenigd rasterwerk. Deze transmuterende piramide energie manifesteert een krachtige draaikolk van spiraalsgewijs bewegende helende energieën, die in verband staan met de chakra’s van het menselijk lichaam.

Founder Alaya Susan Beaumont

Gebruik

Je zit in de Piramide Matrix voor een zeer krachtige afstemming. Je gebruikt kristallen of zout om de energie op te nemen en om je er langzaam op af te stemmen. Zonder de kristallen is de afstemming misschien te krachtig. Eenmaal afgestemd op de bekrachtiging van piramide reiki kun je de matrix gebruiken voor meditatie, om genezing te sturen of voor bescherming en manifestatie door het te gebruiken als een versterkt kristalrooster. Je hoeft geen traditionele symbologie te gebruiken. En elke helende energie die je nu verstuurt, zal na deze afstemming significant toenemen.

Ook is het mogelijk om na deze afstemming de piramide te gebruiken om Engelen aan te roepen, je paranormale vermogens te versterken door je derde oog en kruinchakra te openen en je kunt keer op keer je trilling verder verhogen.

Inwijding aanvragen

Je kunt deze inwijding aanvragen als je Usui Reiki Master bent door via info@nefertum.nl contact met mij op te nemen of door op onderstaande button te klikken. Voor deze inwijding maken we een afspraak op afstand op een afgesproken tijdstip waarop de inwijdingsenergie zeker 30 minuten zal stromen. Via de mail ontvang je duidelijke instructies, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de mail. De kosten bedragen € 50,-.

pyramid-2675466_640 (1)