Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Pleiaden – 7 Star Pleiaden

De 7 Sterren van de Pleiaden hebben belangrijke energieën en berichten om met ons allemaal te delen! Gebruik hun berichten, hun helende en troostende energieën voor jezelf en anderen! 

Hou van je geliefden. Laat je gevoelens en emoties zien! Laat zien wie jij werkelijk bent. Straal als een heldere ster en wees je bewust van je eigen potentieel. 

Dit pakket is zowel als pakket als losse inwijdingen aan te vragen en bevat de volgende sterren:

Star Taygete

Star Taygete brengt je de boodschap van liefde, partnerliefde, Eenheid en Goddelijke Liefde. Leert je hoe je goed moet zijn voor jezelf om goed te kunnen zijn voor je wederhelft. Om EEN te zijn en geen helft, om in staat te zijn elkaar te volgen in een constante verandering en daarbij elkaars hand vast te blijven houden.

Met Taygete wordt de energie van Goddelijke Liefde geactiveerd voor jezelf en je partner, om lief te hebben door het Goddelijke, onvoorwaardelijk, de enige manier om je ware partner te ontmoeten.

Lees hier de hele gechannelde boodschap van Star Taygete.

Star Asterope

Star Asterope – zielsontmoetingen. ‘Je hoeft alleen maar te erkennen dat God in ons allemaal ligt en dat we allemaal verbonden zijn, als een grote eenheid, verbonden met God, door God en in de naam van God’.

Star Asterope brengt je de energie van zielsontmoetingen en eenheid. Je ziet in elk persoon iets dat al van jou is, want alles is één. Als je iets ziet dat anders is dan jou, dan is het bedoeld om delen in jezelf te ontdekken die je nog niet hebt ontdekt (dat is het doel van ontmoetingen!).

Ook na een relatie blijf je bij elkaar omdat je de ziel van de ander hebt aangeraakt.

Lees hier de gechannelde boodschap van Star Asterope.

Star Celaeno

Star Celaeno – innerlijke kind en kinderen in het algemeen. Met deze energie activeer je het onschuldige gouden innerlijke kind in jou en laat ons alle kinderen koesteren in hun puurheid en onschuld.

Celaeno brengt de energie van koesteren en verzorgen, ook voor het kind in onszelf. Het laat het innerlijke kind in jou bloeien en groeien en het weer van je overnemen: je wordt weer een volledig persoon met potentieel, een volwassene met geweldig potentieel.

Lees hier de gechannelde boodschap van Celaeno. 

Star Electra

Star Elektra – brengt je een boodschap over ouders, en over de mensen en wezens waarmee je samen wilde incarneren om hen te respecteren die samen met jou kwamen om jou naar deze wereld te helpen (natuurlijk met de hulp van God). Daardoor respecteer je ook jezelf, met respect voor wie jij bent.

Elektra brengt je de energie van respect voor jezelf, je eigen tempel, de mensen die jou deze tempel hebben gegeven alsmede je eventuele eigen kinderen. Zorgt ook voor vergeving van jezelf, je ouders en je kinderen. En brengt je in contact met je Kosmische Ouders – de archetypen van mannelijke en vrouwelijke energie, die in jou liggen en gevoed mogen worden om Heel te worden en de mannelijke en vrouwelijke principes in jezelf te omarmen.

Lees hier de gechannelde boodschap van Elektra. 

Star Maya

Star Maia – ‘Elke dag is een geschenk: leef je leven met waardigheid. Leef je leven ten volle. Verspil je potentieel niet, het komt van God. Leef voor het moment en laat zien wie je bent.’

Star Maia brengt de energie van aanvaarding, het nu (er is geen verleden en geen toekomst), de omarming van je verleden, de omarming van wie je bent én de omarming van het leven. Je krijgt alle energie die nodig is. We hebben alles wat nodig is. Alles is perfect.

Lees hier haar gechannelde boodschap. 

Star Merope

Star Merope – brengt de energie van innerlijke kracht en zachtheid. Van hoe je je tegelijkertijd sterk en toch zachtaardig kunt zijn.

Star Merope laat haar energie van pure liefde en zachtheid door jouw blokkades heen stromen, daar waar je jezelf niet door liefde liet leiden. Uiteindelijk verdwijnen je blokkades door de krachtige kracht van Liefde.

Merope gaat over zachtaardigheid, vergeving, geven en delen. Over handelen met zachtheid, met een zorgzaam hart en menselijkheid.

Lees hier haar gechannelde boodschap.

Star Alcyone

Star Alcyone – komt je vertellen over het leven dat je al kent: over de prachtige planeet de Aarde. Laat je beseffen hoe rijk je bent met deze planeet vol leven en hulpbronnen. Vol flora en fauna. Vol met Licht.

De energie van Alcyone brengt je in contact, in verbinding met de energie van de Aarde en schenkt je (nog meer) bewustzijn over de zorg voor de Aarde. In connectie met de Aarde wordt je beholpen met hoe om te gaan met de Aarde.

Lees hier haar gechannelde boodschap. 

Inwijding(en) aanvragen

Je kunt elke inwijding aanvragen als een losse inwijding (€ 25,- per stuk) of als een pakket van inwijdingen. Als pakket bedragen de kosten € 100,- voor afstandsafstemmingen (je korting is dan € 75,-) en € 40,- voor de inwijdingen in een Chiball, waarmee je elke inwijding zelf naar je toe kunt halen wanneer dat jou uitkomt. 

Daarbij ontvang je de handleidingen, de gechannelde boodschappen, duidelijke instructies via de mail en een certficaat.

Je kunt de inwijding aanvragen via mijn contactpagina door op onderstaande button te klikken of door een mail te sturen naar info@nefertum.nl

shlomo-shalev-L68SOwRShLU-unsplash