Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Pluto – Transformative Method of Progress

Nieuw: op basis van wereldwijde veranderingen en de noodzaak om NU te ascenderen is deze geavanceerde cursus precies het juiste hulpmiddel om je persoonlijke pad, leven, missie en wonden te verkennen en genezen!

Zoals je misschien al weet, als je geïnteresseerd bent in moderne astrologie, staat Pluto momenteel in Waterman en brengt het fenomenale veranderingen en transformatie met zich mee. Deze kosmische gebeurtenis bruist van opwinding en belooft diepgaande veranderingen in onze wereld teweeg te brengen. Pluto, de hemelse krachtpatser die bekend staat om zijn transformerende energie, baant zich nu een weg door Waterman, het teken van innovatie en sociale vooruitgang. Met Pluto’s transformerende aanraking in combinatie met de vooruitstrevende en humanitaire aard van Waterman, kunnen we een tijd van positieve evolutie en doorbraken verwachten. Deze doorvoer kan een nieuw perspectief bieden op maatschappelijke normen, technologische vooruitgang en humanitaire inspanningen die het potentieel hebben om onze wereldwijde gemeenschap positief te beïnvloeden. De mogelijkheden zijn eindeloos en de verwachting is voelbaar als we samen aan deze kosmische reis beginnen.

Deze verbazingwekkende, diepgaande en revolutionaire cursus brengt ons twee prachtige en bemoedigende gechannelde berichten van de planeet Pluto. Ze brengen samen met de energie een compleet nieuw perspectief op persoonlijke groei, het proces van positieve transformatie, sociale en persoonlijke interactie van mensen en diepe genezing op alle niveaus.

Verder zijn we begiftigd met vier speciale en buitengewone afstemmingen voor meditatief gebruik die bedoeld zijn om ons volledig te herstellen, te genezen en te transformeren op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

Constructieve sfeer van wedergeboorte

De Constructive Sphere of Rebirth is een unieke meditatieve techniek die gemakkelijk uit te voeren is. Deze techniek helpt bij de integratie van emotionele en fysieke aspecten van je lichaam die tijdens moeilijke ervaringen zijn gekwetst.

Deze mini-techniek is krachtig en zelfs als je het maar een minuut doet, kan het resulteren in een sterke energieboost en het balanceren van het lichaam. De energie is geconcentreerd in de ruggengraat, vergelijkbaar met Kundalini Reiki en Kundalini openingsoefeningen.

De kracht van nummer 8

The Power of Number 8 voor diepe innerlijke transformatie en persoonlijke evolutie. Transformeert op cellulair niveau je perceptie van jezelf, over de wereld en alles wat je tot nu toe hebt geloofd. 

Het oneindige lichaam van Ascentie

Het Infinitive Body of Ascension is een hele licht Violette energielaag die je astrale lichaam omringt. Het omringt eigenlijk je aura, en het is heel licht. Het vergroot je intuïtieve vaardigheden en helpt je dingen op een nieuwe manier te zien.

De techniek stimuleert je intuïtie en het derde oog. Het is een rustgevende laag die problemen met je derde oog geneest. Het is helend en rustgevend.

Inspiratie en Goddelijkheid door nummer 11

De Inspiration and Divinity through Number 11 bied je een progressieve techniek om je persoonlijke vibratie te verhogen als gevolg van wereldwijde ascensie en groei.  Het laat je ontsnappen uit de gevangenis die je in je eigen geest hebt gebouwd. Dat is de boodschap van Pluto.

 De trilling van het getal van deze energie draagt vooruitgang en een nieuwe start. Dit is een periode waarin alles verenigd wordt in dienst van de mensheid, en de mensheid zal permanent veranderd worden. Dus als je iets voor de mensheid wilt doen, zorg dan dat het goed komt!

Deze techniek is een zeer integratieve techniek en sluit aan bij de manier waarop je leeft op je spirituele pad. Dus wat je tot nu toe in theorie hebt geleerd, in elk soort spiritueel werk, implementeer het in je dagelijks leven. Nummer 11 van Pluto brengt de kalmte van je meditatieve staat naar buiten toe, de buitenwereld in.  

Open de deur en straal het Licht

De cursus is verrijkt met een geleide meditatie “Open de deur en straal het licht”, voor het loslaten van de diepste angsten en het opbouwen van een positieve en optimistische mindset als een leidraad van het leven.

Het vraagt wel om basiskennis en oefening in energiewerk, zoals Reiki, of andere soorten genezingsmethoden; enige ervaring met meditatie; bekend zijn met wat persoonlijke groei en ontwikkeling met zich meebrengt.

Mensen die van astrologie en numerologie houden, zullen deze cursus een zeer unieke en krachtige aanvulling vinden op hun kennis en ervaring op deze gebieden – over de wereld, zichzelf, het doel van het leven, diepe metafysische transformatie en, metaforisch gesproken, wedergeboorte!

Het is ook een echte aanrader voor mensen die houden van psychologie, schaduwwerk, innerlijke kindgenezing, traumaverwerking, droominterpretatie en nog veel meer!

Voordelen

  • Geschikt voor mensen met basiskennis en oefening in energiewerk, meditatie en persoonlijke groei.
  • Bevordert persoonlijke ontwikkeling en diepe genezing op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.
  • Geschikt voor mensen met elk kennisniveau over astrologie, numerologie of psychologie.
  • Verbetert intuïtie, positieve mindset en diepgaande inzichten door middel van meditatieve technieken.
  • Komt overeen met de transformerende energie van Pluto in Waterman voor positieve evolutie en doorbraken.
  • Biedt geleide meditatie om angsten los te laten en optimisme in het leven op te bouwen.
  • Vergemakkelijkt de integratie van vergeten of gekwetste delen van zichzelf voor holistische genezing.
  • Biedt afstemmingen voor persoonlijke evolutie, intuïtie en metafysische transformatie.

Na voltooiing kunt u dit programma aan anderen leren. Het programma bevat een uitgebreide handleiding.

Ervaringen

Natascha: ‘Voel een enorme verhoging van mijn frequentie, constant’

‘Het gaat heel fijn met me. Voel een enorme verhoging van mijn frequentie constant. Dat is zo heerlijk. Heel vredig en rustiger. Ben me veel meer bewust van mezelf hier, mijn aanwezigheid en rol. Echt fantastisch. ik ga volgende week weer bewust met de energie aan de slag maar laat het eerst nog lekker stromen.’

Cursus aanvragen

Je kunt deze inwijding (van 4 afstemmingen in 1) aanvragen door mij een mailtje te sturen via info@nefertum.nl of je drukt op onderstaande button om via mijn contact pagina met mij in contact te komen. Je ontvangt de inwijding op afstand op een afgesproken tijdstip of via een ChiBall, in dat geval zet ik de inwijding voor je klaar en kun je deze zelf tot je nemen op een moment wanneer jou dat uitkomt. 

Je ontvangt duidelijke en uitgebreide instructies via de mail, de originele Engelstalige handleiding, een eigen Nederlandstalige vertaling en certificaat. De kosten voor deze energie uitwisseling door middel van een afstandsinwijding bedragen € 75,-. 

pluto