Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Priesteressen van Isis – Hal der Zuilen

Deze inwijding is gebaseerd op het boek “Die Halle der Säulen” van Michaela Theis, hier met toestemming gebruikt.

Tijdens deze inwijding gaan we ons verbinden met de Priesteressen van de 7e straal
van de Hal der Zuilen.

Je maakt kennis met de Priesteressen van de 7e straal en je maakt een meditatieve reis door de Hal der Zuilen. Je ontvangt een inwijding in de energieën van de Priesteressen van de 7e straal van de Hal der Zuilen.

Wie zijn de Priesteressen van Isis

De Priesteressen van de 7e straal is een zusterschap dat al sinds Atlantis bestaat. Zij staan in verbinding met Isis en zij volgen haar roep en haar kracht. Ze hebben zich in Atlantis bezig gehouden met healing op alle niveaus en sinds de val van Atlantis zijn ze op weg om de mensheid op etherisch niveau te ondersteunen.
Zij kennen jouw ziel, jouw pijn en jouw verlangens. Zij zijn er om jou te laten ervaren dat jouw scheppingskracht is “IK BEN”. Je kunt ze op elk moment aanroepen en je zult hen ervaren, want hun energie is groot en
krachtig. Hun gezang brengt heling en helderheid op zielsniveau. VOEL het en je zult het voelen.
Zij bevinden zich in de Hal der Zuilen waar jij door hen zult worden ingewijd.

Een meditatieve Reis door de Hal der Zuilen

De Hal der Zuilen is een plaats van handeling, voorbereiding en heling en bevindt zich in je eigen innerlijk, zij bestaat sinds het begin der tijden. De Hal der Zuilen bestaat uit 7 verdiepingen, de ingang naar deze verdiepingen kan op verschillende manieren bereikt worden.

De Hal der Zuilen bevindt zich op een plek van Genade en wordt bewaakt door bewakers uit de Geestenwereld.
Een ieder die bereid is om haar te vinden, zal haar ook vinden, net zoals duizenden voor jou.

Als jij de Hal der Zuilen vindt, dan zal het voelen alsof je thuis bent gekomen. De Hal der Zuilen vormt een laag tussen alle bewustzijnslagen. Er worden voorbereidingen gemaakt die belangrijk zijn voor de Aarde, de Mensheid en het Universum. Hier kruisen zich de wegen van de zielen, Engelen, Verheven Meesters, Priesters en Priesteressen.

Inwijding aanvragen

Je ontvangt deze inwijding op afstand via skype of de telefoon, waarin we live contact hebben en je na een intense heling naar de inwijding wordt toe geleid. Het is een prachtige en krachtig helende inwijding, waarbij er een indrukwekkende en diepgaande heling zal plaatsvinden. Het zorgt voor een diepte ontspanning waardoor de kracht van de heling enorm versterkt en daarmee ook het contact met je Oorspronkelijke Ware Zelf. De kosten bedragen € 70,-.

fantasy-3077928_640