Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Priesteressen van Lemurië

Een bijzondere inwijding met de Priesteressen van Lemurië en de Hoge Raad van Lemurië. Je wordt door de Priesteressen en de Hoge Raad ingewijd in ‘Het licht van Lumerië’. 

Wat is Lemurië en wie zijn de Lemurische Priesteressen?

Lemurië was heel lang geleden een spiritueel paradijs op aarde, een zeer hoog ontwikkelde beschaving, die volledig in eenheid leefde met alles om zich heen. Totdat er misbruik werd gemaakt van liefde en deze beschaving ten onder ging. De Lemurische priesteressen hebben zich nu weer kenbaar gemaakt. Ze willen zich vanuit hun contact met het goddelijke, hun magische en wereldse krachten bewust en gericht inzetten, om ons te laten herinneren dat wij het Licht van Lemurië in ons dragen, dat het in ons fysieke en energetische DNA zit, erop wachtend tot het weer geactiveerd mag worden. Ze openen daarvoor de oude heilige poorten naar die oude wereld en haar wijsheid.

Wat is het Licht van Lemurië ?

De Licht van Lemurië afstemming verbind je met de Lemuriërs en versterkt alle al aanwezige connecties. Dit is een versterkend systeem dat helpt om je helderziende, heldervoelende en helderwetende capaciteiten te ontwikkelen en te versterken. Ook helpt het om de verborgen herinneringen van het verre verleden, naar boven te halen. Je wordt afgestemd op de Lemurische dimensie, die wijsheid, hoge frequenties, pure eenheid en herinneringen bevat, waardoor we ons huidige frequentieniveau kunnen verhogen en het weer zichtbaar kunnen laten worden.

We beginnen met het aanroepen van de Priesteressen en de Hoge Raad van Lemurië. Je gaat door de Lemurische poort, die door de Priesteressen wordt gemaakt en je ontvangt tijdens de geleide meditatie, een heling in de Kristallen tempel van de Lemurische Priesteressen. In de initiatiegrot ontvang je de Licht van Lemurië inwijding in aanwezigheid van de Priesteressen en de Hoge Raad, door gebruik te maken van een bijzonder en krachtig Lemurisch zaadkristal. Vervolgens word je in een Lemurische synchronisatie Lichtkamer geplaatst om alles te laten integreren.

 

Ervaring van Jolene: 

Wat een speciale ervaring heb ik opgedaan met deze inwijding! Ik heb de inwijding live van Simone mogen otnvangen. I kheb het heel intens maar ook tegelijkertijd heel warm en zacht ervaren. Tijdens de heling sessie voelde ik mij op een gegeven moment heel geëmotioneerd worden, er ging letterlijk een last van mijn schouders af en i kvoelde mij van binnen leeg worden, maar tegelijkertijd ook gevuld met zo veel liefde. De laatste tijd heb ik een innerlijke strijd met depressie en minderwaardigheid complex gehad maar na de inwijding bleef de energie nog heel lang werken en voel ik mij weer geliefd en gewaardeerd. Ik kan weer zeggen dat ik van mij zelf hou en ik mag er wezen. ik ben herboren en ben benieuwd naar wat de nieuwe mij nog te brengen heeft. Bedankt voor je geweldige werk Simone’ 

Inwijding aanvragen

Je ontvangt deze inwijding op afstand via skype of de telefoon, waarin we live contact hebben en je na een intense heling naar de inwijding wordt toe geleid. Het is een prachtige, serene, zachte inwijding en tegelijkertijd heeft het een ook een enorm krachtige impact, waarbij je zult voelen dat jouw energiestromen ge(her)activeerd worden en er een diepe heling plaatsvindt. Het zorgt voor een diep contact met je fysieke lichaam en je Oorspronkelijke Ware Zelf en wordt meestal ook als indrukwekkend ervaren. De kosten bedragen € 70,-.

beach-801875_640