Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Sekhem Seichim Reiki

Een afstemming op Seichim is een levensveranderende en diepgaande ervaring. Het vergroot je zelfvertrouwen en zelfrespect. Je zult merken dat je je gevoelens meer begint uit te drukken dan je vóór je afstemming.  Veel mensen geven aan zich meer zeker van zichzelf en hun aspiraties te voelen.

Seichim verwijdert limieten en stelt ons in staat om emotionele vervulling in ons leven te vergroten. Het heelt onzekerheden en leidt tot zelfacceptatie en van degenen om ons heen.

Seichim mag alleen worden gegeven aan degenen die zijn afgestemd op het Usui masterniveau. Als gevolg hiervan zou je al bekend moeten zijn met afstemmingen, afstandswerk en concepten van energiewerk en genezing.

Wat is Seichem

Seichim (spreek uit say-keem) is  levende lichtenergie gechanneld uit de bron; het is een ander aspect of een vibratie van de universele levenskracht-energie. Het is een helende modaliteit zoals Reiki.

Wanneer je Seichim channelt, voel je misschien een verschil tussen dit en de traditionele Usui reiki waaraan je gewend bent geweest. Waar Reiki het grote, witte, goddelijke licht is, kan Seichim worden begrepen als de regenboog, beide energiesystemen komen van dezelfde plaats maar voelen zich anders.

Seichim is een oude Egyptische healing die vaak is opgenomen in Reiki. Seichim is de vrouwelijke helende energie en Reiki neigt mannelijker te zijn.

Seichim is een prachtige manier om toegang te krijgen tot de energie van moeder aarde en een weg naar diepere zelfrealisatie en empowerment. Het balanceert het yin-vrouwelijke aspect van onze wezens op alle niveaus.

Seichim en Reiki werken samen als een unificatie van heilige helende energieën om de fysieke, emotionele en spirituele lichamen van een persoon volledig in balans te brengen en te harmoniseren.

De Seichim Masteropleiding vult de traditionele Usui reiki aan en komt van het woord ‘sekhem’, het is ook bekend als SKHM, seichem en sekhem Seichim.

Geschiedenis van Seichem

Seichim is de genezende spirituele energie die de Egyptenaren gebruikten en werd onderwezen in de tempels van het oude Egypte. Reiki Master, Patrick Zeigler herontdekte Seichim in 1984 op een eveneens mystieke manier dat Mikao Usui reiki ontdekte.

Patrick werd geleid om de nacht door te brengen opgesloten in de Grote Piramide van Gizeh. Hij vervulde zijn kinderdroom door een schuilplaats in de piramide te vinden en dan naar buiten te komen nadat de toeristen en bewakers weg waren. Tijdens zijn overnachting in de Piramide lag Patrick in de sarcofaag van de koning en terwijl hij daar was veel inwijdingen meemaakte waaronder een elektrische, blauwwitte lichtbol die zijn hart binnendrong.

Nadat hij de volgende ochtend de piramide had verlaten, bracht Patrick de volgende dagen in Soedan door met een groep soefi’s. De geestelijk leider van de soefi’s was een Egyptische sjeik die de leer die bij zijn piramide ervaring hoorde, aan Patrick doorgaf en de energie ‘Seichim’ noemde.

Seichim wordt geassocieerd met de oosterse godin van mededogen en genade, Kwan Yin. De oorsprong van Seichim is het oude Egypte, met name Karnac, dat in de oudheid een plaats van leren was.

De symbolen voor deze krachtige zijn gesneden gevonden aan de zijkanten van de grote Egyptische graven en piramides, ook in enkele van de graven. Er zijn veel verwijzingen naar Sekhem in talloze rollen die te vinden zijn in oude graven en ruïnes van tempels.

Twee Levels

Er zijn twee levels in Seichim, eerste graad en master. Het is noodzakelijk om een Reiki Master te zijn om je Seichim inwijdingen te ontvangen.

De inwijding van de eerste graad en de master kunnen een voor een worden gegeven, er is geen tijdsverloop tussen nodig. Inwijdingen kunnen direct worden gegeven aan een student op afstand, ter plaatse of door middel van een chi ball. 

Inwijding aanvragen

Sekhem Seichem heeft twee niveaus met elk een prachtig ritueel waardoor je de beide inwijdingen (op afstand) enorm krachtig en transformerend zult voelen binnenkomen. 

Je kunt deze inwijding aanvragen door mij een mailtje te sturen via info@nefertum.nl of je drukt op onderstaande button. Je ontvangt de beide inwijdingen op afstand op een afgesproken tijdstip, door het ritueel raad ik een inwijding in een Chiball af. 

Je ontvangt duidelijke instructies via de mail, een duidelijke handleiding en certificaat. De kosten voor deze energieuitwisseling van de twee levels bedragen € 50,-. 

pyramid-2675466_640