Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Shamballa 12D Awakening & Transformatie Reis

De energieën van deze intense levens veranderende inwijdingen én de helingen en technieken uit de meditaties hebben als doel je in te wijden in de 12 levels of de 12 dimensies van bewustzijn om je te herverbinden met je hele Ware Zelf en is inclusief activatie van jouw 144 strengen DNA in je fysieke en spirituele lichaam.

12 inwijdingen in de Shamballa Aspecten van Harmonie Licht en Liefde die je afstemt op de 12 dimensies, inclusief 10 ingesproken meditaties waar je door heen wordt geleid op basis van manuscripten van Haridas Melchizedek die je naar de heelheid van je Ware Zelf toebrengen en je lichtquotiënt steeds verder ophoogt totdat je het Licht bent en draagt. 

Het systeem bouwt voort op Shamballa MDH en voegt er 12 nieuwe niveaus aan toe en is een ware Helende Reis naar Meesterschap toe en de Ultieme Stap naar Zelfliefde. Het vraagt om Shamballa MDH 1e en 2e graad als voorvereiste. 

Je ontvangt

  • Inwijdingen in de Orde van Melchizedek (als je er voor kiest om te dienen en geleid te worden door het Goddelijke in jou);
  • Activatie in de heilige geometrie en de kosmische vuurletters uit de kosmische heilige talen in al je lichamen;
  • Alle opruimingen van implantaten en negatieve meervoudige wezens;
  • Je zult een diepe verbinding ontvangen met je – IK BEN aanwezigheid en door deze verbinding zal je beseffen wie en wat je werkelijk bent – onvoorwaardelijke liefde;
  • Je zult jezelf op alle niveaus kunnen helen en hetzelfde kunnen doen voor anderen;
  • Je leert hoe je met je kristallijne lichamen kunt werken, genezen en onevenwichtigheden kunt oplossen;
  • Je leert hoe je verbinding kunt maken met je blauwdruk, de kiem van je perfectie;
  • Je leert over hemelse heerscharen en het nieuwe universum voorbij illusie;
  • Ontvangt een Activatie van de Melchizedek diamanten en kristallen Matrix
  • En nog veel meer ….

Twaalf dimensies - Twaalf sterrenstelsels - Twaalf energieën

Deze twaalf energieën uit 12 dimensies transformeren je tot de God / Godin die jij bent en terwijl je de God Godin integreert wordt de creatie van jouw zijn, van jouw IK BEN steeds krachtiger en mooier, Liefdevoller en liefdevoller. Je zult een liefde voelen voor jezelf op een manier die je eerder nooit voor mogelijk had gehouden ooit te zullen voelen. Het is de laatste sleutel om jezelf echt lief te hebben. 

De meditaties

Voorafgaand aan elke meditatie heb ik een heling voor je ingesproken, die gebaseerd is op het maniscript van channelingen van Haridas Melchizedek (John Armitage) en zijn voor jou omgezet op persoonlijk niveau met als doel je Hele Ware Zelf te integreren en geeft je een schat aan healingtechnieken en een enorm hoge lichtquotiënt. Het laat je ontwaken in je Meesterschap. Je wordt Licht & Liefde.

Aanvragen

Je kunt dit inwijdings- en helingstraject aanvragen via de mail info@neferum.nl of door op onderstaande button te klikken om via mijn contactpagina met mij in contact te komen. Zodra de inwijdingen zijn klaargezet ontvang je alle info en de link naar de helingen toe, die voor onbepaalde tijd beschikbaar blijven voor je. 

Je ontvangt hierbij de originele engelstalige script, een vertaling van het script en een link naar de helende meditaties en de bijbehorende initiaties toe. 

De kosten van deze prachtige Awakening & Transformatie Reis bedragen € 99,-. Pas wel op: het is levensveranderend.

woman-591576_640 (1)