Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Shamballa 528

Shamballa 528 combineert de multidimensionale energieën van Shamballa met de helende en transformatie frequenties van 528. 

528 Hz is een zeer helende, ondersteunende en balancerende energie. Deze frequentie is verbonden met het hartchakra en kan nuttig zijn bij het ontwikkelen van compassie en liefde voor jezelf en de wereld om je heen. De 528 frequentie werkt in de fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichamen, waardoor deze energieën zeer balancerend en veelzijdig zijn in de toepassing ervan.

Deze frequenties zijn met name nuttig bij het werken aan DNA-genezing en elk transmutatiewerk, waarbij je actief iets positiefs manifesteert. Ze worden vaak aangeduid als de wonderfrequentie. De 528 energieën zijn geweldig om op te nemen in elk overvloedswerk of waar je klaar voor bent om verder te gaan. Zeer ondersteunend en kalmerend, deze energieën zijn een geweldige aanvulling op elke meditatiebeoefening.

Een krachtige combinatie

De combinaties van Shamballa en 528 frequentie-energieën zijn gericht op het verhogen van je vibratie, helpen je bij het ascensieproces, openen je hart voor liefde, overvloed en manifestatie. Deze multidimensionale energieën kunnen worden gebruikt voor alle soorten fysieke, emotionele, mentale en spirituele genezing. De energieën kunnen ook worden gebruikt om het verleden los te laten, vooruit te gaan en helpen negatieve emoties, gedachten, situaties enz. los te laten.

De energieën zijn eenvoudig aan te roepen, er worden geen symbolen gebruikt en de energie zal gaandeweg steeds krachtiger worden en zijn ook intuïtief in te zetten waardoor het systeem ongekende mogelijkheden heeft. 

Inwijding aanvragen

Je kunt deze inwijding aanvragen door mij een mailtje te sturen via info@nefertum.nl of je drukt op onderstaande button. Je ontvangt de inwijding op afstand op een afgesproken tijdstip of via een ChiBall, in dat geval zet ik de inwijding voor je klaar en kun je deze zelf tot je nemen op een moment wanneer jou dat uitkomt. 

Je ontvangt duidelijke instructies via de mail, de originele Engelstalige handleiding, een eigen vertaling en een certificaat. De kosten voor deze energie uitwisseling door middel van een afstandsinwijding bedragen € 40,-. De kosten voor een inwijding in een Chi ball bedragen € 25,-.  

woman-571715_640