Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Shamballa 741

Shamballa 741 is een energie healingsysteem dat de multidimensionale energieën van Shamballa combineert met de creatieve, reinigende en spirituele ontwikkelingsenergieën van 741.

De combinaties van Shamballa en 741 frequentie-energieën zijn gericht op het verhogen van je vibratie, helpen je bij het opruimen van alle soorten blokkades en zorgen voor een effectievere expressie, verlichting en spirituele groei. Deze multidimensionale energieën kunnen worden gebruikt voor allerlei fysieke, emotionele, mentale en spirituele genezing.

Shamballa 741 heeft een sterke connectie met spirituele reiniging en het verwijderen van gifstoffen. Je zult merken dat je bij regelmatig gebruik je spirituele ontwikkeling en bewustzijn sterk verbeteren en zult daarbij een evenwichtig fysiek, mentaal en emotioneel welzijn bereiken.

De afstemming is open-ended, wat betekent dat naarmate je vordert, groeit en vooruitgaat, de frequenties kunnen toenemen om je behoeften op dat moment te ondersteunen. Bovendien kun je zelf de functies ook nog eens uitbreiden wat dit systeem uniek maakt en onderscheidend t.o.v. andere energiesystemen.

Frequentie 741

741 Hz frequentie wordt geassocieerd met expressie van je ware zelf, psychische ontwikkeling, verlichting en creativiteit. Deze frequentie kan je helpen om blokkades in je leven te overwinnen, maar vooral die welke verband houden met het uiten van jezelf in de buitenwereld en het leven volgens je hoogste doel en waarheid. 

Bovendien kan de ondersteunende en reinigende frequentie van 741 Hz helpen bij het vrijkomen van de ophoping van gifstoffen in je lichaam. Deze frequenties kunnen ondersteunend zijn als je een meer pure en duurzame levensstijl wilt leiden.

Werkend met de 741 Hz frequenties zul je in de loop van de tijd merken dat dingen die je niet meer dienen je leven verlaten en worden vervangen door een meer evenwichtige aanpak, waarbij je beter in staat bent om je waarheid te spreken.

Sterke combinatie

De combinatie van de multidimensionale Shamballa energieën met de helende frequentie 741 energieën werken prachtig samen. Ze complimenteren elkaar en geven veel meer diepgang aan de energieën. Shamballa geeft uitgebreide en multidimensionale helende energieën aan de 741 energieën. 741 energieën geven Shamballa meer reinigende vermogens, creativiteit, expressie en verlichting. Shamballa 741 energieën zijn een geweldige aanvulling op elke energie healing praktijk en bieden een uitstekende combinatie.

Shamballa 741 streeft ernaar om een pure en directe ervaring van deze energieën te bieden. Het bevat geen symbolen, structuren of ingewikkelde procedures. De energieën zijn zuiver en direct van hun bron. De focus ligt volledig op de energie. Het is het beste om deze energieën met intentie te gebruiken of de energieën op natuurlijke wijze te laten stromen. Als je de energieën laat stromen, laten de energieën zich dan openbaren op de manier die op dat moment het beste is.

Founder: Craig Maclennan (2019)Shamballa 741

Inwijding aanvragen

Je kunt deze inwijding aanvragen door mij een mailtje te sturen via info@nefertum.nl of je drukt op onderstaande button. Je ontvangt de inwijding op afstand op een afgesproken tijdstip of via een ChiBall, in dat geval zet ik de inwijding voor je klaar en kun je deze zelf tot je nemen op een moment wanneer jou dat uitkomt. 

Je ontvangt duidelijke instructies via de mail, de originele Engelstalige handleiding, een eigen vertaling en een certificaat. De kosten voor deze energie uitwisseling door middel van een afstandsinwijding bedragen € 40,-. De kosten voor een inwijding in een Chi ball bedragen € 25,-. 

zen-509371_640 - Copy