Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Silver Reiki TM Platinum

Archangel Gabriel’s Gift of Glow and Harmony – TriEnhanced™

Silver Reiki – Werken met Divine Feminine Energy, werken met kosmische Zilveren Energie

Silver Reiki TM Platinum nu in zijn meest stralende vorm met een nieuwe krachtige nieuwe energie – upgrade en een verreikte handeling boordevol fascinerende informatie en krachtige oefeningen, die je verhelderend en plezier zult vinden.

De inwijding in Silver Reiki stemt je af op sterke, beschermende, vrouwelijke kosmische energiestraal Zilver . Silver Reiki zorgt voor bescherming, versterkt jouw vrouwelijke kracht, overgave en geduld, intuïtie en helderziendheid, aantrekken en manifesteren vanuit vrouwelijke kracht, scheppende kracht en ondersteunt de overgangen van de natuurlijke vrouwelijke cycli. Helpt om de moeder-lijn op te schonen en verbind met de zuivere liefde van de goddelijke moeder. Schermt de aura af door een zilveren laag in het energie lichaam.

Het is een TriEnhance TM inwijding, een afstemming die drie keer wordt uitgevoerd met telkens een pauze van twee dagen. De afstemming drie keer herhalen help je een sterkere en diepere verbinding met de energie op te bouwen dan wanneer je de afstemming slechts één keer zou laten uitvoeren.

Het is een mix van universele levenskracht en zilveren energie. Het verjongt op cellulair niveau, via het etherische lichaam. Na een behandeling blijven er ‘zilvervonkels’ op de laag van het etherlichaam achter. Het fungeert als een laag die het etherische lichaam beschermt en afschermt!

De beste tijd om Silver Reiki™ uit te voeren is overdag. Wanneer je het bij daglicht uitvoert, krijgen deze zilveren glitters een extra toegevoegde kwaliteit van het volledige spectrumlicht.

De energie van Silver Reiki™ is bovendien uitstekend geschikt voor het opladen van water! Zilver heeft veel goede eigenschappen, zoals zuivering.

Sommigen onderschatten misschien de kracht van zilver. Als we de eigenschappen ervan echt leren kennen, beginnen we het opnieuw te waarderen. Zelfs vroeger waren de antischimmel- en antibacteriële eigenschappen ervan bekend. Mensen stopten bijvoorbeeld een zilveren dubbeltje in water en melk om bederf en groeiende bacteriën te voorkomen.

Van Wikipedia: “Colloïdaal zilver (een colloïd bestaande uit zilverdeeltjes gesuspendeerd in vloeistof) en formuleringen die zilverzouten bevatten, werden in het begin van de 20e eeuw door artsen gebruikt, maar het gebruik ervan werd in de jaren veertig grotendeels stopgezet na de ontwikkeling van veiligere en effectievere moderne antibiotica .”

Drie niveaus

Zilver Reiki kent drie krachtige niveaus die in één afstemming worden gegeven en geactiveerd kunnen worden met steeds 2 dagen er tussen.

Het eerste niveau is universele levenskracht-Reiki, dat wil zeggen alle drie niveaus van Reiki, zoals Dr. Usui vroeger deed. Alle drie de niveaus zijn in één afstemming vervat.

Het tweede niveau is afstemming op de pure essentie van zilver.

En het derde niveau is de geest, de vibratie van zilver van de wereld. Als we daarmee zilver van de wereld zeggen, bedoelen we de huidige staat van zilver dat op de planeet Aarde wordt gevonden.

Voordelen van Silver Reiki

  • Voegt een krachtig beschermend schild van “Silver Dust” toe
  • Ideaal voor bescherming
  • Het verjongt op cellulair niveau
  • Laat het in water trekken om een ​​krachtig “genezend elixer” te creëren
  • Makkelijk te gebruiken
  • Goed voor zowel beginners als ervaren genezers
  • Op zichzelf staand genezingssysteem
  • Geen vereisten

Inwijding aanvragen

Je ontvangt de 3 inwijdingen in chiball of ontvangt de eerste inwijding op afstand en afspraak en de 2 volgende inwijdingen via chiball. De kosten bedragen in beide gevallen 50 euro. Wil je alle 3 de inwijdingen op afspraak en afstand, dan betaal je 25 euro per inwijding. 

Je kunt de inwijdingen van Silver Reiki TM Platina aanvragen door op onderstaande button te klikken om via mijn contactpagina met mij in contact te komen of via de mail. Je ontvangt bij je aanvraag een zeer uitgebreide handleiding met diverse tools en meditatietechnieken, duidelijke instructies en certificaat via de mail.