Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Sirius – Blauwe Ster Lemuriaanse Healing Empowerment

De Blauwe Ster is ook bekend als Sirius of De Grote Centrale Zon. Het wordt de Grote Centrale Zon genoemd, omdat het de helderste ster is in ons zonnestelsel; Het is helderder dan de zon. Het is de bron van het leven, licht en liefhebben komt naar de aarde en voedt al haar inwoners. Sirius is de zetel van de Blauwe Hut van Creatie bewoond door zielen van het hoge Niveau die onze planeet creëert en het eerst met Lemurianen zaait.

De Lemurianen zijn sterrenmensen en afstammelingen van Sirius. Ze brachten naar het blauwe licht en de 4 richtingen van de aarde (Noord Oost Zuid en West) van Sirius naar de Aarde. Net als de Lemurianen, zijn we allemaal ontstaan uit sterrenstof. De Lemurianen waren de eerste bewoners van de aarde. Ze kwamen hier in vrede, harmonie, liefde, en eenheid, en zij delen de prachtige geschenken van aarde met al haar schepsels. Toen Lemurië zonk, werkte de Lemurianen in eenheid om haar te laten zinken in de aarde onder het water. Lemurië bestaat onder de aarde in een andere dimensie die niet zichtbaar is voor onze ogen.

De blauwe Ster Lemuriaanse healing Empowerment kent 4 krachtige inwijdingen die je terugbrengen naar je natuurlijke en oorspronkelijke staat van zijn, je Goddelijke Blauwprint en je hoogste potentieel (level 1), je DNA en Goddelijke DNA blauwdruk wordt geactiveerd (level 2), laat je cellulaire herinnering aan je Goddelijkheid ontwaken alsmede je vaardigheden om je verlangens te manifesteren (level 3) en tot slot activeert en verbetert je Kristallen Lichaam en herstelt je Goddelijke Blauwdruk naar het origineel (Level 4). 

Level 1: Blauwe Ster Lemuriaanse Inwijding

De Blauwe Ster Lemuriaanse Inwijding zal je kruinchakra verbinden met de creatieve bron, Sirius, de Grote Centrale Zon en de Blauwe Hut van Creatie. Je verbindt je met je hogere zelf en je grootste potentieel om met God te zijn en creatie en helpt mee als eenheid met het creëren een leven van vrede, harmonie, liefde en licht voor jezelf, anderen, en Gaya. Het blauwe licht zal je geest en derde oog wissen en je helpen je goddelijke ziel doel te herinneren.

Het blauwe licht is jouw goddelijke blauwe print. Het heeft het goddelijke potentieel voor jou, zodat je kunt onthouden wie je bent, waar je vandaan kwam en je levensdoel. Het licht van de Grote Centrale Zon zal je in staat stellen om je hoogste potentieel van de ziel te manifesteren; Als je mediteert met de energie van het licht van de zon, kun je jouw hoogste dromen manifesteren. De blauwe lichte kleur is voor genezing en zuivering, opruimen, helderheid, en het verbindt je met de zonne-energie van de schepping.

Level 2: Blauwe Diamant Lemuriaanse inwijding

Deze inwijding verbindt je met de Blauwe Diamant van Lemurië. Het is een Raster Connectie die is ingesteld op aarde in de tijden van de Lemurianen voor het doel van spirituele groei. De Blauwe Diamant Lemuriaan verbindt je met het land van Mu of Lemurië en de vier hoeken van de aarde: Noord, Oost, Zuid en West om het bewustzijn van liefde, harmonie, vrede, licht en liefde vast te houden.

Wanneer je de inwijding van de Blauwe Diamant Lemuriaan ontvangt, wordt een Blauwe Diamant in je hartchakra geplaatst door de Lemurianen voor het doel je emoties te wissen, je DNA te activeren en je goddelijke DNA blauwdruk. te activeren. Het zal je spirituele groei verhogen en je Pad van Ascentie versnellen. Je wordt afgestemd op de Blauwe Diamant Lemuriaan en de vier richtingen en de bron van alles. Je zult in lijn komen met het goddelijk plan voor jou en de aarde, en je zult helpen bij het planetaire spiritualisatie. Je zal je vaardigheden vergroten om jezelf, anderen en Gaya te genezen.

Level 3: Blauwe Walvis Lemuriaanse inwijding

De Inwijding in de Blauwe Walvis Lemuriaan zal je verder helpen je energievelden en emotionele lichamen op te ruimen om je cellulaire herinnering aan je goddelijkheid te ontwaken en je vaardigheden om je verlangens te manifesteren. Je wordt gezuiverd en gereinigd door het element Water dat door de Walvissen wordt gebruikt om blokkades en negatieve energieën te verwijderen. Het Walvis lied zal je verbinden met het hart van Lemurië. Ze zullen elke blokkade in je hart chakra verwijderen en je openen om te ontplooien in liefde en unie met God, creatie, en Lemurische bewustzijn.

De walvissen zijn de bewakers van de heilige kennis van het activeren van het Raster van energieën die eenheid brengt en volledig zijn, compleet en blij in verbinding met alles dat is. Wanneer het tijd is voor Ascentie zullen de walvissen je de sleutel geven om zelf de energieën te activeren en opnieuw verbinding te maken met Gaya. De heilige kennis werd opgeslagen in hun klanken in lichtcodes tot de tijd dat de mensheid klaar zal zijn om dit zelf te doen. De tijd komt weer dat het bewustzijn van de mensheid groter zal worden om Gaya te helpen in haar Ascentie naar een hogere plaats tussen de sterren. Het lied van de walvis is de sleutel om dit deze verbinding van eenheid te activeren.

Level 4: Master Level Blauwe Kristal Lemuriaanse inwijding

De Blauwe Kristal Lemuriaanse Inwijding zal je trillingen, je bewustzijn, en je intuïtie verbeteren. Het verbindt je met je goddelijke oorsprong blauwdruk of geheugen en je zal vibreren met Lemuriaanse Frequenties. De Blauwe Kristallen Lemuriaan slaat alle kennis van verleden en toekomst in zichzelf op. Je kunt het gebruiken voor de reis naar het verleden of andere dimensies voor het leren. Het zal je cellulaire geheugen activeren om je goddelijkheid, je ziel doel, je leven in het verleden of in de toekomst in Lemurië en in andere planeten of dimensies te herinneren. Het zal je kristallen lichaam activeren en verbeteren. Je lichaam wordt een zuiver kristal energie. De Blauwe Kristal Lemuriaan Inwijding zal je goddelijke blauwdruk herstellen naar het origineel en je zult alles herinneren wat je te doen hebt om je goddelijke levensdoel op aarde in dit leven te bereiken.

Inwijding aanvragen

De totale pakketkosten bedragen € 50,- voor de 4 inwijdingen, die in een Chiball voor je worden klaargezet, zodat je de inwijdingen zelf naar je toe kunt halen wanneer dat jou uitkomt. Daarvoor ontvang je uigebreide instructies en de bijbehorende handleidingen via de mail. Wil je de inwijdingen liever op afspraak (en afstand) ontvangen, dan betaal je € 25,- per inwijding. 

Je kunt de inwijding aanvragen via mijn contactpagina door op onderstaande button te klikken of door een mail te sturen naar info@nefertum.nl

light-734436_640