Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Soul Care

Soul Care helpt je sterker te verbinden met je ziel en de eeuwige heilige Bron. De Shakti en de Lichtwezens, die meegekomen zijn met dit energiesysteem om je te begeleiden en te helen, zijn heel blij als je hen vraagt om hun hulp. Zij zullen iedere keer aanwezig zijn als je een energiefunctie of een level van Soul Care activeert en brengen je een gevoel van comfort en een herinnering aan je oorsprong buiten deze tijd en plaats. Het Soul Care tracht je heelheid in je ziel en meer van jezelf te brengen. Het systeem kent 5 levels.

Level 1

Soul Care level 1 bevat een afstemming op de Rainbow Bridge Shakti (Regenboogbrug Shakti). Shakti zijn delicate en krachtige goddelijke wezens die gevoelig zijn voor hun omgeving. Dit betekent dat jouw oprechtheid en aandacht voor het hart nodig is, omdat ze anders zichzelf zullen verbergen en niet zullen komen als je een beroep op ze doet.

Rainbow Bridge Shakti is een liefdevol goddelijk wezen waarmee je kunt rijden van hier naar daar waar je bent verbonden in het hart van de eeuwige heilige bron. Je rijdt met haar op een regenboogbrug van hier naar je Hogere Zelf, je Ziel, en daarna naar de plaats waar je bent verbonden in hart van de eeuwige heilige Bron.

Level 2

Soul Care level 2 stemt je af naar de natuurlijke spin-snelheidsverhouding van het Krystal Spiral and Sequence (Kristallen Spiraal en Sequentie), de eeuwige Merkavah. Eeuwige ascensie valt samen met de energie die zichzelf in stand houdt vanuit het middelpunt van de creatie en is zelf regenerend in plaats van anorganisch en eindig.

Soul Care level 2 geeft je toegang tot een spiritueel concept genaamd Aspect Management©. Dit geeft je een gemakkelijke manier om op ieder moment energetisch de focus en activiteiten van je verschillende aspecten van jezelf te beheren. We hebben allemaal afgesplitste aspecten van onszelf of we daar nu van op de hoogte zijn of niet. Jezelf bewust zijn van wanneer en waarom dit gebeurd is belangrijk. Doelgericht beheer van de activiteiten van de aspecten geeft je de mogelijkheid om meer concentratie van jezelf aan te trekken en aanwezig te zijn in het NU wanneer je kracht nodig hebt.

Level 3

Soul Care level 3  zuivert aanvankelijk het eventuele karma, codes, imprints, beperkende harnassen, implantaten, Nano technologie of beperkende programma’s/overtuigingen die niet in overeenstemming zijn met het hart van de eeuwige heilige Bron.

Level 3 verzorgt de eerste zuivering van de ziel en verlicht je ziel. Het is jouw verantwoordelijkheid om het regelmatig opnieuw te activeren. Als je dit dagelijks doet zal dit zorgen voor een optimale genezing, groei en vrijheid. Zuivering en regeneratie is een geleidelijk proces.

Level 4

Soul Care level 4 is ontworpen om het terugkeren van zielen delen naar jouw ziel te vergemakkelijken. Deze zielen delen komen vervolgens samen met de kracht van helpende Lichtwezens en jouw eigen engelen. Dit verschilt met de ‘traditionele’ soul retrieval dat je zielen delen in de eerste plaats worden opgeroepen direct terug te keren naar de ziel, in plaats van naar ‘de geïncarneerde jij’ hier in het lichaam. Er is een verhoogde effectiviteit in dit werk door het stimuleren van jouw zielen delen zich opnieuw te verenigen in jouw ziel, voorafgaand aan de uitnodiging zich bij jou aan te sluiten hier op Aarde in jouw lichaam.

Level 5

Soul Care level 5. Voor onze laatste level van Soul Care is er hulp en transport om de delen van jouw ziel hier te brengen om met jou te integreren in het fysieke. We noemen dit afdaling en integratie. Het is heel moeilijk om tot ascensie te komen totdat je genoeg concentratie van jezelf hier in het lichaam hebt. Het is noodzakelijk om meer volledig in te dalen voordat je kunt ascenderen. Soul Care level 5 zal jou helpen om meer van jezelf in het fysieke te krijgen, vandaag, voor jouw leven.

Founder: Mariah Windsong

INWIJDING AANVRAGEN

Wil je worden ingewijd in Soul Care dan kun je via info@nefertum.nl contact met mij opnemen. Je ontvangt vijf afstandsinwijdingen, vijf Engelstalige handleidingen (origineel) en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 65 euro.

ERVARINGEN

‘Dit is toch wel het meest bijzondere systeem waartoe ik ben ingewijd. Wat een bijzondere ervaring en wat een groots effect. Heel bijzonder!’ (Catrina)

‘Er is nu al zoveel veranderd in mezelf, wow. Meer innerlijke rust, blijheid, zelfacceptatie, helderheid, maar ook dankbaarheid…….mooi.’

‘Ik heb de prachtige inwijdingen van de Soul Care alle levels nu ontvangen. Ik heb ze als sereen intens en krachtig ervaren, en ze werken diep door in mijn zijn, zowel op fysiek,mentaal, emotioneel en spiritueel vlak. Ben enorm dankbaar voor het mogen ontvangen en mee mogen werken van deze waardevolle energie.  Voelt echt als thuiskomen. De komende week vertrekken we vrijdag naar frankrijk en ga ik dagelijks voor mijzelf met de soul care aan de slag, heerlijk midden in de natuur en vlak aan zee.'(Sabine) 

‘Ik voelde heel veel mooie energieën bij de inwijding maar ben daarna vrij snel in slaap gevallen. Ik voelde me erna wel positiever in me hoofd. De dag daarna was ik nog een heel stuk positiever nog!’ (Bianca)

‘Voel me soort van sterker en meer zelfvertrouwen ik heb weer ideeën die ik vroeger had en nooit wat mee durfde. Heb tijdens de activatie van de energie gisteren een hele mooie energie gevoeld, ik zag de Shakti over de regenboog naar me toe komen en om samen met mij aan mijn lichaam te werken.’ (Manon)