Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Spiritual Animal Healing Programm

Het Spiritueel Heling programma voor dieren helpt op alle mogelijke gebieden. Iedereen kan leren werken met de energie van dit systeem, er zijn geen voorwaarden gesteld om deze energie te kunnen gebruiken.
Enige kennis van de werking van Reiki energie is wel een voordeel.

Het programma bestaat uit 6 inwijdingen en een bonus inwijding. Bij elke inwijding word je op een steeds dieper niveau sterker verbonden met Spiritueel Dieren Healer energie. Het systeem biedt je de mogelijkheid, om met een steeds krachtiger wordende energie te leren communiceren met dieren en ze te helen.

Inwijding 1 Communicatie met dieren

Versterkt de mogelijkheden om met dieren te communiceren en ze te begrijpen.

Inwijding 2 Helen van emotionele trauma's bij dieren

Deze inwijding helpt je om op emotioneel gebied in contact te komen met dieren. Je mag op dit gebied met hen werken en hen helen. Door met het dier samen te werken, spoor je de oorzaak van het trauma op en helpt het dit te verwerken.

Inwijding 3 Lichamelijk helen van dieren

Je wordt verbonden met de sterk helende energieën welke je zullen helpen om lichamelijke kwalen bij dieren te helen, pijnen te verlichten en het herstel proces bij letsels of ziektes te versnellen.

Inwijding 4 Gedrag bij dieren

Van moeilijk of afwijkend gedrag bij dieren leer je de oorzaak op te speuren en het te begrijpen. Daarna ga je door samen te werken met het dier eraan werken om het gedrag weer in goede banen te leiden.

Inwijding 5 Wilde dieren in de natuur helen

Door de inwijding wordt je verbonden met de energie van de wilde dieren en hun natuurlijke leefomgeving. De energie werkt in op de natuur om deze te helen, helpt de dieren in het wild te overleven en zorgt ook voor de diersoorten die met uitsterven bedreigd worden.

Inwijding 6 Ondersteuning bij het overgaan (overlijden)

Je wordt verbonden met een sterke energie die je zal helpen bij stervensbegeleiding en ondersteuning geeft bij het liefdevol en in vrede overgaan van het dier.

Bonus inwijding: Bescherming van dieren

Dieren kunnen alle bescherming gebruiken die we hen kunnen geven. Of het nu gaat over huisdieren of wilde dieren. Door het dier (of dieren) te omringen met extra beschermende energie, kan je voorkomen dat het dier (of dieren) leed wordt aangedaan of dit nu per ongeluk of uit kwade wil gebeurt.

Inwijding aanvragen

Wil je graag worden ingewijd in de 7 inwijdingen van het Spiritual Animal Healer Programm, dan kun je via info@nefertum.nl contact met mij opnemen. Je ontvangt 6 afstandsinwijdingen  via chiball én een bonusinwijding, een Nederlandstalige handleiding c.q. werkboek en een certificaat via de mail. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 50 euro.

cat-751372_640