Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Star Seed Activatie

De Star Seed activatie brengt energie en kennis van je thuisplaneten bij je naar binnen en zorgt voor een diepe integratie met je Ware Zelf. Het verbindt je met het Hogere vanuit een diepe Aarding, waardoor je je meer en meer thuis zult gaan voelen op Aarde. 

Deze activatie is een heling en inwijding tegelijkertijd en doet je ontwaken als een Star Seed: het brengt de energie en kennis van je thuisplaneten bij je naar binnen waardoor je je meer gesteund en geholpen zult voelen. Het  zorgt voor een diepe integratie met je Ware Zelf waardoor je je meer Heel zult voelen (wat letterlijk ook gebeurt). Het is de integratie van thuis, waardoor je een diepere connectie waarneemt met je thuisplaneten en sterrengidsen. 

Als je na de inwijding regelmatig op de energie mediteert en deze activeert, zullen nieuwe vermogens geactiveerd worden en blijf je ook goed verbonden met de energie van thuis. Bovendien versterkt dat ook het contact met je gidsen. 

Naast de diepe connectie met thuis helpt de energie om je goed te aarden in dit leven en zul je je ook meer en meer thuis gaan voelen hier op aarde. Je verbindt je dus zowel met beneden als boven

Wat zijn Star Seeds

Star Seeds zijn mensen afkomstig uit verre sterren- en zonnestelsels, planeten en melkwegstelsels. Het zijn hoogontwikkelde zielen die veel wijsheid en vaardigheden met zich mee dragen, diep in de kern van hun wezen. Ze hebben geleefd in een groot aantal andere dimensies, planeten en sterrenstelsels en behouden dit DNA wanneer zij als mens incarneren. 

Meestal weten of voelen zij innerlijk dat de aarde niet hun primaire bron van bestaan is. Ze zijn erg gevoelig en hebben veel moeite met het leven op aarde, juist omdat zij zoveel voelen van de medemens. Zij stemmen zich van nature af op anderen en zijn gevoeliger voor ziekte omdat ze vaak niet goed geaard zijn. Ook hebben ze de neiging zichzelf continu weg te cijferen, geven liefde weg maar vergeten zichzelf. Vaak hebben zij traumatische jeugdervaringen. Ze laden zich graag op in de natuur en zijn gek op dieren, voelen een intense liefde voor dieren, omdat hun liefde onvoorwaardelijk is.  

Een Star Seed voelt zich vaak eenzaam en anders, vaak van jongs af aan, maar passen zich vaak aan aan datgene wat van hen verwacht wordt. Vaak zijn ze introvert en houden ze niet van aandacht. Ze kennen hun eigen tekortkomingen.

Star Seeds ervaren het leven op aarde snel als verwarrend, irrationeel en zelfs absurd. Ze hebben van nature een sterke intuïtie en paranormale gaven en zijn enorm afgestemd op bijvoorbeeld verborgen agenda’s maar niet altijd op hun speciale gaven. 

Zij mogen ontwaken en geactiveerd worden om te herinneren wie zij zijn en waarom zij naar de planeet zijn gekomen om zo hun taken te vervullen. 

Maar eerst mogen zij landen op aarde om vervolgens hun unieke vermogens en wijsheid op aarde te brengen om bij te dragen aan de ascentie van de aarde en mensheid. Zij komen paden vereffenen en brengen progressieve innovaties en technologieën, healing en genezingsmodaliteiten en geavanceerde Licht Frequenties. Zij komen helpen bij het terugzetten van de Mens in hun Oorspronkelijke Kracht en helpen de mens herinneren aan thuis, de Oerbron. 

Met de activatie(s) van de Star Seeds zul je je meer en meer gesteund voelen door je thuisplaneten en tegelijkertijd zorgt het voor een diepere integratie met je Ware Zelf: Je zult je meer Heel gaan voelen. 

De inwijding

De inwijding activeert je well of Dreams Chakra (je nekchakra) en pijnappelklier waardoor je in staat wordt gesteld om Licht en Kennis te ontvangen. Het activeert je kruin en vele hogere Chakra’s in perfecte connectie met de kern van het Universum. Hogere dimensionale energieën tot 24 dimensies zullen zacht door je hele energiesysteem heenstomen. 

Hoe je de inwijding ervaart, is voor iedereen anders en uniek, afhankelijk van je eigen zielencontract en spirituele ontwikkeling. Het komt altijd precies zoals het bedoeld is, als een perfect geschenk van het Universum. 

Wat brengt het je

  • Je wordt wakker geschud (als Star Seed)
  • het helpt je meer duidelijkheid te krijgen waarom je hier bent
  • het brengt je meer rust en geluk
  • je opent een directe connectie met je thuisplaneten en andere sterrenstelsels
  • je wordt onderdompeld in het Eenheids- en Liefdesveld
  • het activeert je kruin en alle hogere chakra’s tot in de kern van het Universum
  • je ontvangt energieën vanuit de sferen
  • je grondt diep in Moeder Aarde
  • en brengt stabiliteit en balans in je leven. 

Kortom: Je komt meer thuis in jezelf. 

Voel je je geroepen

Voel je je geroepen en resoneren de woorden en energie? Herken jij jezelf hierin? En ben jij toe aan meer integratie? Laat dan je hogere zelven van thuis bij je naar binnen komen. 

Met de activatie (inwijding en heling) in de Star Seed energie zul je je meer gaan integreren met je Ware Zelf. Je Star Seed DNA wordt uitgenodigd om ontgrendeld te worden zodat jij je eigen potentieel kunt gaan belichamen en je kunt gaan doen waarvoor jij hier op aarde bent geïncarneerd. Dat vraagt wel om training en doorzettingsvermogen. 

Het gebruik van de energie kenmerkt zich door eenvoud: je hoeft het alleen maar te activeren. 

Voeg je header hier toe

Ludmilla over Star Seed: ‘alles begon te tintelen alsf ik AAN ging’, en ‘sereniteit en liefde door mijn lijf!’

‘Wat een prachtig verslag! Voor mijn gevoel duurde het even voordat de energie begon te stromen, bleef de eerste 10 minuutjes echt in mijn handen hangen. Mooi hoe je aan de Pleiaden moet denken… als ik hier over lees, resoneert dat altijd enorm bij mij. Ik geef inderdaad op een gegeven moment een hele diepe zucht en merkte dat hierna alles begon te tintelen alsof ik AAN ging. Mooi hoe je de laserstraal beschrijft, zo voelde het ook voor mij en zag ik in mijn geestesoog ook gebeuren; de verbinding die met de bron werd gemaakt, als een oranje straal. Ik heb tijdens de activatie een beetje van alles gevoeld, het trekken aan mijn 3e oog, gerommel in mijn buik, het ‘inlijnen’ van mijn chakra’s tot ver boven mij, de sereniteit en liefde door mijn lijf! Super fijn allemaal en mooi om hierbij te lezen wat nu gebeurde!! De heractivatie voelde tot slot heel krachtig aan!! Super blij met deze activatie en healing! Ik voel me echt heel goed en fijn! Ik ga deze activatie integreren in mijn dagelijkse meditaties! Dank je wel Simone!!! 🙏🏽 ‘

Star Seed Activatie aanvragen

Deze healing en inwijding wordt je op afstand door gegeven (er is dus geen meeting) en omvat een energietransmissie van een half uur, waarbij ik de energie aan jou doorgeef en jij bent afgestemd op het ontvangen. Er is geen handleiding. Na de inwijding kun je zelf met de energie aan de slag, zowel voor jezelf als voor anderen. Na de integratie van de energie kun je ook anderen gaan inwijden als je bekend bent met het geven van inwijdingen.  

Je kunt deze activatie aanvragen door op onderstaande button via mijn contactpagina met mij in contact te komen. De kosten bedragen € 55,-. 

starry-sky-g94608511e_640