Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Tachyon Source

Dit is een vervolg op de Tachyon inwijding.

Waarbij je bij  Tachyon 2011 alleen Tachyon antennes maakt, maak je bij  Tachyon Source 2011 Tachyon Source antennes. Tachyon Source antennes maken van alles dat in de buurt komt weer Tachyon antennes!

Bijvoorbeeld als je een Tachyon Source antenne naast een glazen fles met water plaatst, zullen zowel de glazen fles en het water veranderen in een permanente Tachyon antenne. Zelfs de tafel waarop de Source antenne is geplaatst zal een Tachyon antenne worden. Alles dat in de buurt komt een Tachyon Source antenne, zal veranderen in een permanente Tachyon antenne.

Stel je het gebruik van een normale Tachyon antenne voor: Overal waar je deze antenne plaatst wordt levensenergie toegevoegd. Wanneer je de antenne verwijdert, zal de levensenergie zachtjes vervagen.

Bij het gebruik van een Tachyon Source antenne, zal de hoeveelheid levensenergie niet verdwijnen omdat het object (of de persoon) een zelfonderhoudende antenne wordt die de levensenergie die nodig is, permanent uitzendt!

Als je een Tachyon Source antenne bij je draagt, zul je in staat zijn om overal waar je komt, de energie van je omgeving permanent te verbeteren. Iedereen met wie je in contact komt, wordt positief beïnvloed door de positieve energie die je uitstraalt en zij zullen permanent worden beïnvloed!

Tachyon Source 2011 zal het geven van behandelingen en inwijdingen verbeteren en verder versterken.

Let op: De Tachyon inwijding is verplicht voor de inwijding van de Tachyon Source. Er dient minimaal 3 dagen rust te zitten tussen de afzonderlijke inwijdingen.

Inwijding aanvragen

Wil je worden ingewijd in Tachyon Source 2011, dan kun je via het email-formulier contact met mij opnemen. Je ontvangt 1 afstandsinwijding, een korte handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energieuitwisseling vraag ik 25 euro. In combinatie met de Tachyon betaal je voor de 2 nwijdingen € 35,-.