Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Tachyon

Tachyon stimuleert eenheidsgericht bewustzijn en harmoniseert ons energieveld op het diepste niveau. De holistische werking die hiervan uitgaat, straalt door naar alle niveaus van ons wezen. Dit bevordert niet alleen onze gezondheid, maar brengt ook substantiële spirituele groei en energetische bescherming. De mogelijke therapeutische effecten van de Tachyon energie zijn daardoor eindeloos!

Tachyon energie is de eerste energetische structuur die zich vanuit de vormeloze structuur van het nulpuntveld in het energetisch continuüm voordoet. Het nulpuntveld is het allesomvattend energieveld, een vibrerende oceaan waar alle creatie uit voorkomt en in plaats vindt, wat op subatomair niveau alles al een eenheid met elkaar verbindt. Het energetisch continuüm draagt deze Tachyon energie naar alle eronder liggende dimensies waar het steeds verder condenseert tot uiteindelijk de fysieke vorm in onze dimensie.

Tachyon energie is de eerste vormhebbende energie die nog tot alles kan verworden. Je kunt het een beetje vergelijken met stamcellen. Stamcellen hebben een vorm aangenomen, maar kunnen nog elke vorm en functie aannemen die het organisme bevat. Het creëert perfecte vorm en herstelt richting perfecte vorm.

Tachyon is genetropisch van aard, dat wil zeggen; altijd in harmonie, balans en eenheid in de hand werkend. Het is holistisch op het diepste niveau. Het is onveranderlijk eenheidsgericht en hierdoor kan de werking niet door disharmonieuze krachten worden verkleurd of verzwakt. Tachyon energie kan geen negatieve ladingen oppikken en ook de aard van onze gedachten en gevoelens kunnen de werking niet beïnvloeden.

Tachyon is geen traditionele healingsvorm. Healing-energieën zijn weliswaar intelligent van zichzelf, maar hebben wel als het ware een richting qua vorm en functie aangemeten. Hierdoor is hun bereik beperkt. Tachyon kan nog tot elke vormgegeven intelligentie verworden en hierdoor kan de Tachyon energie elke vorm en functie aannemen zodra het in aanraking komt met een specifieke vorm van disharmonieuze energie. Je zou dus kunnen zeggen dat het lichaam zelf de Tachyon energie zodanig transformeert, dat de Tachyon energie precies die werking krijgt die het lichaam nodig heeft. Het is daarom van grote therapeutische waarde. Het harmoniseert op subatomair niveau, werkt dus holistisch en versterkt daarmee ook het immuunsysteem en het zelfgenezend vermogen. Daarnaast ontstoort het schadelijke energieën van buitenaf, zoals elektrosmog.

Tachyon kan ook een enorme stimulerende factor zijn in onze spirituele ontwikkeling. Immers, wij zijn allen continu op weg naar dat eenheidsbewustzijn, waarin we onderweg geconfronteerd worden met de onderwerpen en energieën die ons daarin tegenhouden. Juist omdat de Tachyon-energie op het diepste niveau werkzaam is en die eenheid zo stimuleert, kan het een veel grotere impact hebben dan alleen maar op onze gezondheid. Het kan ons gehele energieveld diepgaand transformeren, ons bewustzijn verruimen, ons beschermen tegen lagere astrale energieën en ook onze heldere (“paranormale”) vermogens tot leven brengen.

Wat is het effect van de toepassing van Tachyon-energie?

Het effect van de Tachyon-energie is steeds hetzelfde, het heeft een intrinsiek harmoniserend (genentropisch) effect op ons energieveld (lees: al onze lichamen, inclusief het fysieke lichaam). Het zuivert van binnenuit, en brengt orde waar chaos heerst. Daarmee werkt het helend, reinigend, beschermend en stimulerend op alle  niveau´s van ons wezen. Je kunt dan zeggen, dat geldt toch voor alle holistische therapie, maar de tachyonenergie werkt dieper dan welke andere vorm ook, op subatomair niveau.

En daarbij geldt: hoe dieper de oorzaak van een probleem ligt, hoe meer positieve doorwerking de wegneming van de oorzaak van het probleem heeft naar alle bovenliggende niveaus waarop het probleem zich manifesteert.

De Tachyon-energie kan met het stimuleren van eenheid binnen ons energieveld een aardige opruiming in gang zetten. Op de eerste plaats kunnen zich lichamelijke ontgiftingsverschijnselen voordoen, als zweten, hoofdpijn, grieperigheid, duizeligheid en diarree. Maar dit gebeurt echter niet alleen op fysiek niveau. Ontgiften wil eigenlijk zeggen: uit ons systeem werken. In de opruiming kunnen ook disharmonische emoties en overtuigingen naar de oppervlakte gedwongen worden om getransformeerd te worden. Het genentropische karakter van de Tachyon-energie veroorzaakt een soort van multidimensionale ontgifting, waarbij men dus ook rekening moet houden met de mogelijkheid geconfronteerd te worden met emotionele en mentale processen, waarin men uitgedaagd wordt anders naar de wereld te gaan leren kijken.

Ervaringen

‘Dank je wel en wat een heerlijke en mooie energie. Vandaag begonnen met een meditatie en de intentie uitgesproken om te mogen ontvangen. Ik merkte ook dat er na die 20 minuten de energie veranderde. Wat een rust in mijn lijf en hoofd. Mijn jongste behandeld, echt een krachtige techniek. Disks gemaakt…. lekker ermee bezig geweest.  Nogmaals dank.’ (Inge) 

 

‘Ik heb de tachyon 3 weken geleden gedaan, na een dagelijkse meditatie en een visualisatieoefening om te aarden. Tijdens de download kreeg ik een zwaarder gevoel in mijn hoofd en achteraf ben ik nog ruim een half uur blijven rusten. Een weekje later had ik hele goeie fysieke en mentale energie!

Vorige week dinsdag heb ik dan de tachyon source ontvangen. Daarvoor ben ik naar buiten gegaan. Ik volgde een meditatie om beter te aarden en ben in het gras gaan liggen voor de inwijding. Het gaf me geen zwaar gevoel en ik had achteraf ook minder tijd nodig. De dag nadien was best een emotionele dag. Momenteel heb ik vooral veel zin om nieuwe dingen te ondernemen 🙂 Het is me opgevallen dat de energie behoorlijk inwerkt op mijn keelchakra, daar mag ik nog wat mee.’ 

Inwijding aanvragen

Door middel van 1 afstandsinwijding wordt je afgestemd om met deze energie te kunnen werken. Wil je ook worden ingewijd in Tachyon 2011, dan kun je via info@nefertum.nl contact met mij opnemen. Je ontvangt 1 afstandsinwijding, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie-uitwisseling vraag ik 25 euro. Neem je de Tachyon Source inwijding er bij, dan betaal je € 35,-.