Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Trauma Care TM

Trauma Care is een energiesysteem voor het behandelen van ieder trauma welke je geestelijk, lichamelijk, emotioneel of in je energievelden hebt ervaren, op elk moment, waar dan ook.

Trauma Care bevat meerdere energiefuncties. Deze kun je na het ontvangen van de Trauma Care inwijding met je intentie als sessie activeren voor jezelf en anderen:

 • Trauma Care Session TM :  voor de heling van het trauma zelf
 • Time Line Repair Shakti TM:  om niet in het verleden of toekomst te blijven zitten, hoe kortstondig dit misschien soms ook is en je jezelf er wel aan blijft vasthouden of er in vast blijft zitten alsof de ervaring recent is
 • New Identity Integration TM:  om na heling je nieuwe ontstane identiteit te integreren, zodat het en sneller gaat en je niet zelf op zoek hoeft naar het wat en hoe (na heling van trauma verandert je identiteit en dat mag geïntegreerd worden, zonder dat dit opnieuw een grote zoektocht wordt)
 • Health Restoration Shakti TM:  voor de heling van lichaam, geest , emoties en spiritualiteit, om weer heelheid, eenheid, vertrouwen in jezelf en het leven, gezondheid en vitaliteit te ervaren. En zodat je je weer gedragen voelt door het leven zelf.

Soms is het je niet helemaal duidelijk waar je een trauma hebt opgelopen. Om een Trauma Care Session te kunnen activeren is het niet perse noodzakelijk om dit precies te weten en te herinneren. Het Trauma Care Team weet waar heling nodig is en zal je hierbij ondersteunen. Je krijgt ook altijd precies dat wat goed is voor jou.

Voordelen

 • Je huidige werkelijkheid voelt echt.
 • Je kunt het verleden in het juiste perspectief zien.
 • Je begint je heel te voelen en je kunt weer verder.
 • Trauma’s uit het verleden bepalen niet meer je huidige keuzes.
 • Mysterieuze ziekte- en andere lichaam symptomen verdwijnen.
 • Goede herinneringen die waren overschaduwd, komen weer terug.
 • Je lichaam reageert niet meer heftig op harde geluiden als resultaat van het opgelopen trauma en weet dat het veilig is.

Je kunt de inwijding ook weer aan anderen doorgeven als je Reiki Master of Seichem Master bent.

Founder: Mariah Windsong

Ervaringen

‘Was in begin heftig. Ik zag een grootte brede laan met allemaal pilaren en zoefte tot 2x keer toe heel snel naar voren. Heel apart, was daar enorm van onder de indruk. Ik zag een soort plan met wit erboven, het leek op katoen. Toen kwam er een speer voorbij en daarna een adelaar / arend. Daarna mocht ik de kleuren paars, goud en blauw ontvangen, en voelde mijn lichaam rustig. Was pas na 40 minuten terug, net of ze al bezig waren geweest met mijn been (het lijkt erop dat Inge door vorige levens heen mocht zoeven!).

Na de inwijding heb ik de sessies ook gelijk geactiveerd, bij de eerste sessie voelde ik eerst mijn linkervoet bewegen, daarna mijn linkerbeen en linker elleboog. Mijn buik bewoog heen en weer en toen kwam er een lading geel die zich over mij heen stortte en tot mij kwam via mijn buik. Echt enorm veel, het flitste zo door heel mijn lichaam heen. Wow, wat heftig! (een enorm krachtige heling!)

De tweede sessie bracht me rust en de kleur paars (hier mag ze verder indalen). Ook de derde sessie begon rustig met roze en daarna paars. De vierde sessie wilde ik in de avond activeren, maar blijkbaar hadden de woorden die ik al wel had gelezen de heling al in gang gezet! Ik ben nl. de hele dag heen en weer naar de WC toegelopen. Ben dus letterlijk ook schoon gemaakt van binnen. Toen ik de volgende ochtend de woorden nog eens op zei, werd ik helemaal warm van binnen (loslaten en heling).’

Inwijding aanvragen

Wil je graag ingewijd worden in Trauma Care, dan kun je via info@nefertum.nl contact met mij opnemen. Je ontvangt één afstandsinwijding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 30 euro. Daarna kun je de sessies zowel voor je zelf als voor anderen activeren.