Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Verjongings Reiki van Venus

Rejuvenation Reiki from Venus by Ole Gabrielsen

Deze prachtige verjongende energie heb ik persoonlijk mogen ontvangen van Ole Gabrielsen en bestaat uit 4 levels. 

1. Levenselixer: Deze energie zal helpen om de weg vrij te maken voor levenskracht om vrijelijk in je energielichaam te stromen! Zonder levenskracht kan er geen verjonging zijn. Zoals een auto niet kan rijden zonder brandstof, kan het lichaam niet bestaan ​​zonder levenskracht.

2. Smaragd groene staf van verjonging: Deze energie helpt het proces van verjonging op cellulair niveau.

3. Onsterfelijkheidsvlam van Venus-afstemming:Deze vlam helpt het sterfelijkheidsbewustzijn dat in onze cellen en DNA is opgeslagen, weg te branden. 

4. Verjonging Reiki van Venus Afstemming: Dit is de daadwerkelijke helende energie die je permanent gaat gebruiken. De 3 eerste energieën zullen elk slechts 3-4 dagen worden gebruikt, als voorbereiding op deze vierde energie. Alle 3 voorgaande energieën zitten ook in deze energie, dus na de voorbereidingsperiode van 9 dagen stap je alleen over op deze energie.

Na de inwijdingen (gebruik van de energie)

Na de inwijdingen zul je in staat zijn om healingsessies uit te voeren met de verjongingsreiki van Venus en het zal dezelfde voordelen hebben als de eerste 3 energieën. Je zult verder in staat zijn om energie-items te creëren met deze verjongingsenergie!

Je kunt deze energie gebruiken voor hands-on healing, als meditatieve techniek en voor het inbrengen van energie in oliën, lotions, crèmes en edelstenen.

Je kunt het gebruiken als een op zichzelf staand genezingssysteem of in combinatie met andere genezingsmodaliteiten of massage.

Bonusgeschenk van Venus: Hands of Light Afstemming

Beschermt energetisch je tijdens healingsessies. Het stoot negativiteit af tijdens genezingssessies, om geen negativiteit van cliënten te ‘aannemen’.

Bij het activeren van de energie wordt er een “beschermend schild” om je handen gevormd, waardoor beschermende “handschoenen van licht” ontstaan! De energie beschermt en beschermt je tijdens elke hands-on healing-sessie, om geen negativiteit van klanten te “aannemen” door elke aangetroffen negativiteit af te weren.

Inwijding aanvragen

Je kunt deze inwijding aanvragen door mij een mailtje te sturen via info@nefertum.nl of je drukt op onderstaande button om via mijn contactpagina contact met mij op te nemen. Je ontvangt de inwijding in een chiball of op afstand op een afgesproken tijdstip. De kosten voor de inwijdingen in een chiball bedragen € 50,-. Je betaalt € 25,- per inwijding als je deze op afspraak en afstand wilt ontvangen. 

Je ontvangt duidelijke instructies via de mail,  een Nederlandstalige handleiding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat. 

Je ontvangt de inwijdingen met een minimale ruimte ertussen van 3 dagen, dan ben je klaar voor het volgende level en in tussentijd activeer je de energie dagelijks.

Je zult je steeds energieker gaan voelen en anderen zullen daadwerkelijk verandering zien: omdat je verandert en verjongt van binnen uit.  

VENUS