Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Agenda

Nu de Lente zich aandient, is het tijd om uit je holletje te komen om te gaan doen wat je hier komt te doen. Aan de ene kant lonkt het terwijl het aan de andere kant ook weerstand en angst kan oproepen. Ondanks de beweging naar buiten waar je nu toe wordt uitgenodigd is het noodzakelijk om in een diep contact met jezelf te komen, met je eigen essentie waardoor je in zachtheid en vrede kunt komen om vandaaruit blokkades los te laten en in overgave de energie van de Bron tot je te laten komen. Dan kun je ook weer bloeien en groeien, precies zoals het nu bedoeld is. 

  • 17-05-2023 Gold Healing groepsheling kidz en / of gezin – 20.00 – 20.30 uur
  • 31-05-2023 Divine Source groepsheling – De Kracht van Voorouders Healing 
  • 04-06-2023 Volle Maan Healing obv vrijwillige bijdrage
  • 07-06-2023 Higher Self – IK BEN Groepsactivatie 
  • 14-6-2023 Gold Healing voor Kids en/of Gezin
  • 28-06-2023 Divine Source – Kosmisch Heart groepsheling 

17-05-2023 Gold Healing groepsheling voor Kids en / of gezin 20.00 - 20.30 uur

Gold Healing is een sterke stransformerende healing die je afstemt op één van de sterkst transformerende energiestralen uit de Kosmos. Het Gouden Licht heeft een hele sterke zuiverende werking, weert het negatieve en beschermt je.  Het zet het negatieve om in het positieve en laat het duister oplossen door haar gouden licht te stralen. 

Het bant angst, depressie en negativiteit uit je systeem en is uitermate geschikt voor gevoelige kinderen die energetisch in onbalans zijn, gevoelig zijn, psychische klachten hebben en hierdoor angsten en stress hebben, hebben baat bij Gold Healing. Hoogsensitieve kinderen en kinderen met een ontwikkelingsstoornis zoals ADHD, autisme, PDD-NOS en andere stoornissen  hebben ook veel baat bij deze heling. 

De energie zorgt voor ontspanning en geeft rust in hun al drukke leventje. Deze mooie resultaten werken ook weer door naar de rest van het gezin. Het is daarom vaak goed om de andere gezinsleden een behandeling te geven, zo heal je iedereen, en brengt dit weer rust in het gezin. 

Lees hier verder. 

31-05-2023 Divine Source - Kracht van Voorouders

Nadat het Divine Source Veld is opgebouwd met goddelijke mannelijke en goddelijke vrouwelijke frequenties én de kwaliteiten en krachten van voorouders worden je hogere chakra’s tm je 12e chakra, je basischakra’s en je aardesterchakra opgeschoond en geopend en jij in een krachtige verbinding staat middels de Brede Straal met Moeder Aarde en de Bron ben je er klaar voor een diepe voorouder clearing en heling. Daarna daal je af in je onderbewustzijn om diepe innerlijke kindpijn, karmische invloeden van slachtofferschap en daderschap, vorige levens en voorouder pijn te helen. Om af te sluiten met de activatie van Kracht en Kwaliteiten van de Oerouders én al je andere Voorouders, die in jou worden verbonden en daardoor geactiveerd in jou om jezelf te openen voor je volledig potentieel. 

Lees hier verder. 

07-06-2023 Higher Self - IK BEN Groeps Activatie

Boodschappen en energie van je Hogere Zelf  die je begeleid op jouw levenspad om voorbij je persoonlijkheid te ontdekken wie je werkelijk bent en welke stappen je mag zetten op jouw eigen evolutiepad. 

Met deze inwijding herstel je niet alleen het contact met je Hogere Zelf maar ook het contact met Vader/Moeder/God de Bron en het universum. Via je Hogere Zelf kom je daardoor ook weer in contact met Universele informatie en heb je de mogelijkheid om deze rechtstreeks via jouw Hogere Zelf te downloaden. 

Deze herverbinding zal je helpen bij jouw spirituele, emotionele en persoonlijke ontwikkeling en je intuïtie en je dieper weten vergroten. En zorgt er ook voor dat je op een veilige manier contact kunt leggen met de Opgestegen Meesters en Engelen.

Lees hier verder. 

light-734436_640