Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Agenda

Krachtige groepshelingen die je helpen loslaten, helen en transmuteren in licht en liefde ter ondersteuning van jouw heelwording, welzijn en ascentieproces worden je aangeboden vanuit mijn verbinding met energieën vanuit de 23e, 24e dimensie en aansluiting op de 25e dimensie ♥ 

  • 06-03-2024 Gold Healing voor Kidz – Gezin – Volwassenen
  • 20-03-2024 Divine Source Eenheid & Verlichting 

06-03-2024 Gold Healing voor Kidz/Gezin/Volwassenen 20.00 - 21.00 uur

We combineren de transformatieve Gold Healing met Mahatma in het veld van de divine source met goddelijke mannelijke frequenties en goddelijke vrouwelijke frequenties in combinatie met oermoeder- en oervader frequenties, een eigen healing team, Holy Trinity Blessings en een aanvullende (karma)clearing of healing vanuit de voorouders, karma, vorige levens en family healing om negatieve energieën los te laten en los te koppelen. 

In deze extra lange editie van de Gold Healing voor kinderen, gezin en volwassenen worden niet alleen fysieke, emotionele en mentale blokkades gezuiverd en negatieve patronen geheeld, maar ga je ook aan de slag met dat wat daar weer onder zit: karma, familiekarma en negatieve karmakoorden onderling terwijl alle negatieve energie rondom het gezin ondertussen ook wordt gezuiverd. Er ontstaat meer rust, balans, harmonie en vrede in het hele gezin. Zeker als je allemaal meedoet.

Klik hier om je aan te melden of om meer te lezen over deze heling. Opa en Oma, kleinkinderen en Huisdieren zijn hierbij ook van harte welkom. Je betaalt max voor 4 deelnemers.

Lees hier verder. 

20-03-2024 Divine Source Eenheid & Verlichting

Een bijzondere reis met Consciousness Reiki en shamballa EENheid naar (meer) Verlichting voor groei in bewustzijn. Je eigen bewustzijn wordt verbonden met het Universele bewustzijn terwijl je door de 12 shamballa dimensies heen reist, jouw IK BEN wordt geactiveerd en jouw lichtquotiënt maximaal verhoogd.

Klik hier om verder te lezen en / of om je gelijk aan te melden. 

abstract-979682_640