Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Agenda

Na de Chaos van de afgelopen maanden en jaar gaan we december in met verzachting in ons hart met Lemurische harmonische liefdesfrequenties en sluiten we het jaar af met een denderende finale: de Piramide Healing om het afgelopen jaar af te sluiten en je voor te bereiden op het nieuwe Lichtjaar. De activatie van de 12 Kosmische Stralen zal daar sterk aan bijdragen. 

  • 25-01-2033 Oermoedergroepsheling – Heart Heling (liefde en harmonie, AE Chamuël en de Roze Straal)
  • 05-02-2023 Volle Maan Healing (obv vrijwillige bijdrage)
  • 08-02-2023 Piramide Activatie
  • 15-2-2023 Gold Healing groepsheling kidz en / of gezin
  • 22-02-2023 Divine Groepsheling – heling van relatiewond(en)

25-01-2023 Heart Healing - licht en harmonie met AE Chamuël, de Roze Straal en meer

Met deze Licht Liefde Harmonie en Heart Healing starten we het nieuwe jaar gelijk goed! Je hart wil geheeld worden, vraagt nu ook om healing zodat je verder in jezelf kunt afdelen om (meer) heel te zijn! 

Vanuit een krachtige verbinding met het hart van moeder Aarde en het hart van het Universum open jezelf om je geliefd, gewiegd en geborgen te voelen, te helen en jezelf te vullen en openen voor het Goddelijk Licht. Met een krachtige Kristal healing, een heart healing en activatie met Aartsengel Chamuël (en anderen) en de Roze Straal, een hoger hart activatie en afdaling van je Hoger Zelf om meer van jezelf te belichamen. 

Lees hier verder voor meer info over de healing en / of om je gelijk aan te melden. 

05-02-2023 Volle Maan Healing (obv vrijwillige bijdrage) 20.00 - 20.30 uur

Nadere info volgt … 

08-02-2023 Piramide Activatie 20.00 - 20.30 uur

Deze Piramide Acivatie is een heling en inwijding tegelijkertijd, waarbij je in eerste instantie de energie voor jezelf en anderen kunt activeren, en die tevens kan worden gebruikt om andere helende vibraties te versterken. 

Door de Piramide Kracht te combineren me de 12 Kosmische Stralen vindt er een powerhealing plaats en is het tevens mogelijk om hogere niveaus van energie te channelen. 

lees hier verder. 

15-02-2023 Gold Healing groepsheling voor Kids en / of gezin

Gold Healing is een sterke stransformerende healing die je afstemt op één van de sterkst transformerende energiestralen uit de Kosmos. Het Gouden Licht heeft een hele sterke zuiverende werking, weert het negatieve en beschermt je.  Het zet het negatieve om in het positieve en laat het duister oplossen door haar gouden licht te stralen. 

Het bant angst, depressie en negativiteit uit je systeem en is uitermate geschikt voor gevoelige kinderen die energetisch in onbalans zijn, gevoelig zijn, psychische klachten hebben en hierdoor angsten en stress hebben, hebben baat bij Gold Healing. Hoogsensitieve kinderen en kinderen met een ontwikkelingsstoornis zoals ADHD, autisme, PDD-NOS en andere stoornissen  hebben ook veel baat bij deze heling. 

De energie zorgt voor ontspanning en geeft rust in hun al drukke leventje. Deze mooie resultaten werken ook weer door naar de rest van het gezin. Het is daarom vaak goed om de andere gezinsleden een behandeling te geven, zo heal je iedereen, en brengt dit weer rust in het gezin. 

Lees hier verder. 

22-02-2023 Divine Source Groepsheling - heling van relatiewond (en)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

light-734436_640