Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Agenda

In deze tijd wordt je (nog steeds) uitgenodigd om al je oude lasten achter je te laten en angsten te doorzien. Dat kunnen nog steeds heftige processen zijn waar je door heen dendert, om uiteindelijk het Licht in jezelf te verankeren. je wordt uitgenodigd om in het Licht te blijven en niet meer te zakken in de lagere lichtfrequenties van anderen om vervolgens vanuit een hoger perspectief lichter uit de situatie te komen. 

De voortdurende stroom van hoge frequenties zullen het potentieel van je DNA activeren, maar maakt ook het oude dat er nog zit, zichtbaar: alle oude ballast, overtollige energie en duale programma’s trillen je lichaam uit en dat is fysiek vaak goed voelbaar. Je hele wezen wordt als het ware opgetild, maar je wordt volop geliefd en ondersteund in jouw processen op weg naar je eigen Goddelijkheid. 

Op deze pagina tref je de activiteiten voor de komende tijd aan, die jou hierin ondersteunen om los le laten, te helen en je ware zelf te bekrachtigen:

  • 28-09-2022 Oermoederliefde groepsheling – heling van de Oerwond 
  • 09-10-2022 Gratis Volle Maan heling
  • 12-10-2022 Groepsactivatie Star Seed 
  • 19-10-2022 Gold Healing – groepsheling voor Kidz
  • 26-10-2022 Oermoederliefde groepsheling 

28-9-2022 Oermoederliefde groepsheling - heling van de Oerwond

Diepgaande clearing en heling in het Universele Oermoeder- én Oervaderfrequenties, heling van de oerwond – het innerlijke kind van de oerouders, activatie van de kracht van de goede ouder én zielsontmoeting met je Kosmische ouders. Met diverse afstemmingen en aansluitend een Deeksha Awareness Blessing.

Je leest hier meer. 

12-10-2022 Star Seed groepsactivatie

Deze Star Seed Activatie doet je ontwaken als een Star Seed: het brengt de energie en kennis van je Thuisplaneten bij je naar binnen waardoor je je meer gesteund en geholpen zult voelen. Het  zorgt voor een diepe integratie met je Ware Zelf waardoor je je meer Heel zult voelen (wat letterlijk ook gebeurt). Het is de integratie van thuis, waardoor je een diepere connectie waarneemt met je thuisplaneet / thuisplaneten en sterrengidsen. 

Als je na de inwijding regelmatig op de energie mediteert en deze activeert, zullen nieuwe vermogens geactiveerd worden en blijf je ook goed verbonden met de energie van thuis. Bovendien versterkt dat ook het contact met je gidsen. 

Naast de diepe connectie met thuis helpt de energie om je goed te aarden in dit leven en zul je je ook meer en meer thuis gaan voelen hier op aarde. Je verbindt je dus zowel met beneden als boven. Lees hier verder. 

19-10-2022 Gold Healing - groepsheling voor Kidz

Gold Healing is een sterke stransformerende healing die je afstemt op één van de sterkst transformerende energiestralen uit de Kosmos. Het Gouden Licht heeft een hele sterke zuiverende werking, weert het negatieve en beschermt je.  Het zet het negatieve om in het positieve en laat het duister oplossen door haar gouden licht te stralen. 

Het bant angst, depressie en negativiteit uit je systeem en is uitermate geschikt voor gevoelige kinderen die energetisch in onbalans zijn, gevoelig zijn, psychische klachten hebben en hierdoor angsten en stress hebben, hebben baat bij Gold Healing. Hoogsensitieve kinderen en kinderen met een ontwikkelingsstoornis zoals ADHD, autisme, PDD-NOS en andere stoornissen  hebben ook veel baat bij deze heling. 

De energie zorgt voor ontspanning en geeft rust in hun al drukke leventje. Deze mooie resultaten werken ook weer door naar de rest van het gezin. Het is daarom vaak goed om de andere gezinsleden een behandeling te geven, zo heal je iedereen, en brengt dit weer rust in het gezin. Lees hier verder. 

light-734436_640