Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Agenda

In deze tijd wordt je (nog steeds) uitgenodigd om al je oude lasten achter je te laten en angsten te doorzien. Dat kunnen nog steeds heftige processen zijn waar je door heen dendert, om uiteindelijk het Licht in jezelf te verankeren. je wordt uitgenodigd om in het Licht te blijven en niet meer te zakken in de lagere lichtfrequenties van anderen om vervolgens vanuit een hoger perspectief lichter uit de situatie te komen. 

De voortdurende stroom van hoge frequenties zullen het potentieel van je DNA activeren, maar maakt ook het oude dat er nog zit, zichtbaar: alle oude ballast, overtollige energie en duale programma’s trillen je lichaam uit en dat is fysiek vaak goed voelbaar. Je hele wezen wordt als het ware opgetild, maar je wordt volop geliefd en ondersteund in jouw processen op weg naar je eigen Goddelijkheid. 

Op deze pagina tref je de activiteiten voor de komende tijd aan, die jou hierin ondersteunen om los le laten, te helen en je ware zelf te bekrachtigen:

  • 29-06-2022 oermoederliefde groepsheling Sirius – heling van vaderband en vaderlijn – Guden DNA activatie
  • 6-7-2022 Diamant Gouden Straal Activatie – inwijding & heling 
  • 13-7-2022 Gratis Volle Maan heling 
  • 27-07-2022 Oermoederliefde groepsheling Pleiaden

29-6-2022 Oermoeder Liefde groepsheling 20.00 - 21.00 uur

In deze heling ga je jezelf bekrachtigen met een viertal bijzondere Sirius activaties vanuit de Blauwe Ster Lemuriaanse Inwijdingsenergieën en ontvang je diepe heling op je voorouderlijnen met de Geel Gouden familieboom van Aartsengell Jophiel en genees je de vaderband met de Fathers Connection Energy from the Sun. Aansluitend ontvang je een krachtige heling op de vaderlijn tot aan de oorsprong toe. 

Je kunt je via deze pagina aanmelden. Kom je uit België, dan kun je je aanmelden via de mail

06-7-2022 Groepsactivatie - heling en inwijding in de Diamand Gold Ray

Deze groepsheling in de Diamond Gold Ray is een heling en inwijding tegelijkertijd.  De Initiatie duurt 30 min en wordt op afstand gegeven op een afgesproken tijdstip. Na de initiatie kun je zelf aan de slag met de energie. Ook is het mogelijk om de energie door te geven als je daar ervaring mee hebt. Er is geen handleiding, puur een zuivere afstemming, vanuit het hart.

De Diamond Ray activeert je hoogste doel en geeft helderheid en inzicht. De Gold Ray activeert het Christus- en eenheidsbewustzijn. Beiden zijn onderdeel van het kristallijnen veld. De combinatie van de Diamond Ray met de Gold Ray maakt deze energie een hele krachtige en tegelijkertijd ook zachte combinatie. De Gouden Straal brengt je heel dicht bij het Eenheidsveld, waarin je jezelf kunt verliezen. Door de Diamanten Straal er omheen te zetten kun je meer aanwezig zijn en blijven en waarnemen vanuit een gekristallisseerd bewustzijn.

Kosten bedragen € 12,50 (in plaats van € 55,- voor een individuele inwijding en heling). Je kunt je aanmelden via de mail. Ook als je deze inwijding reeds hebt ontvangen, zal de heling krachtig zijn. 

13-7-2022 Gratis Volle Maan heling 20.00 - 20.30 uur

Op 13 juli 2022 geef ik weer een gratis volle maan healing. Ook deze heling vindt plaats in het veld van de Universele Oermoeder Bron Frequenties in combinatie met Sekhem Seichim, Shamballa 528, 741 en 999. In dit veld maak je kennis met de energie van de Pleaiden voor clearing en bekrachting en sluiten we af met de Diamond Gold Ray voor eenheid en onvoorwaardelijke liefde. 

Aanmelden bij voorkeur via de FB pagina op de dag van de heling zelf. Heb je geen FB dan kun je je aanmelden via de mail: info@nefertum.nl. Je bent van harte welkom !!

27-7-2022 Oermoederliefde groepsheling - Pleiaden 20-00 - 21.00 uur

nadere info volgt later! 

light-734436_640