Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Groepsactivaties – Inwijding & Heling

Heb jij behoefte aan een heerlijke energetische update terwijl de energie dwars door jouw blokkades heen stroomt?

In deze tijd worden we allemaal collectief uitgedaagd om oude ballast en pijn los te laten, ook de pijn uit vorige levens, generatielijnen en zielengroep. Daar komen we niet meer omheen…

Door regelmatig met energie bezig te zijn, bereid je je lichaam beter voor op kosmische downloads en frequentieverhogingen en zal je lichaam zich daar ook makkelijker aan aanpassen.

Het zorgt er tegelijkertijd ook voor dat je werkelijk iets opbouwt, dat je jezelf blijft door ontwikkelen en steeds meer innerlijke kracht, vertrouwen, liefde en eenheid activeert in jezelf. Ook verhoog je dan je eigen frequentie, terwijl je loslaat, groeit en heelt, en daarmee verhoog je dan gelijk ook je eigen welzijn en levensvreugde. En dat is waar het immers (ook) om gaat.

Groepshelingen en groepsactivaties kunnen je daarbij (op een voordelige manier) veel ondersteuning bieden.

Op woensdag 6 juli van 20.00 – 20.30 uur is er een groepsactivatie in Diamond Golden Ray – de Diamant Gouden Straal. 

Het is een heling en inwijding tegelijkertijd, waarmee je na de inwijding ook zelf aan de slag kunt gaan voor jezelf én anderen.

De Diamant Gouden Straal

Inwijding en activaties van de Gouden en Diamanten straal gaan altijd gepaard met healing. De sessie is dan ook zowel een heling als een Initiatie. Een Initiatie omdat deze energieën bij je worden geactiveerd en daardoor geïnitieerd . Uiteraard horen deze energieën/frequenties thuis in je eigen lichtspectrum , maar je wordt er nu bewust op afgestemd waardoor je ze beter kan gaan leren kennen. Hierdoor wordt je ook bewuster van een groter deel van jezelf!

Healing betekent ‘heel wording’ en dat houdt o.a. in, dat je steeds meer delen van jezelf gaat leren kennen en integreren. De Diamond Ray activeert je hoogste doel en geeft helderheid en inzicht. De Gold Ray activeert het Christus- en eenheidsbewustzijn. Beiden zijn onderdeel van het kristallijnen veld.

De combinatie van de Diamond Ray met de Gold Ray maakt deze energie een hele krachtige en tegelijkertijd ook zachte combinatie. De Gouden Straal brengt je heel dicht bij het Eenheidsveld, waarin je jezelf kunt verliezen. Door de Diamanten Straal er omheen te zetten kun je meer aanwezig zijn en blijven en waarnemen vanuit een gekristalliseerd bewustzijn.

De energie straalt overduidelijk door blokkades heen om deze te laten oplossen en verhoogt tegelijkertijd je eigen trillingsfrequentie. Het zorgt ook voor een meer heldere aanwezigheid in het nu.

Ben jij er ook bij? Je bent van harte welkom!

Je kunt de activatie aanvragen door op onderstaande button te drukken. Kom je uit België dan kun je je aanmelden via de mail. De kosten voor deze groepsactivatie bedragen € 12,50 in plaats van € 55,- voor een individuele afstemming.

ray of the heart 2 wm