Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Groepsactivaties – Inwijding & Heling 14-12-2022

Op woensdag 14 november van 20.00 – 20.30 uur: Licht van Lemurië Groepsactivatie. Deze activatie is een inwijding & heling in de hoge Lemurische lichtfrequenties  van Licht, Liefde, Vrede, Harmonie en Kracht.

Deze Activatie verbindt je met de Lemuriërs, heelt je en versterkt alle connecies in jou. Het brengt je Vrede, Liefde, Wijsheid en krachtige genezingen. De energie helpt je om je heldere kwaliteiten te ontwikkelen en versterken, laat verborgen herinneringen naar boven komen. hET laat je de weg zien van Licht Liefde en Kracht. 

De energie zorgt voor vrede van binnen en buiten, voor liefde en harmonie van binnen, waardoor je niet meer gebonden zult zijn aan valse illusies en werkelijkheden. Het laat je in je kracht stappen en laat je herinneren wie je bent: als de geboorte van je nieuwe zelf. Je loopt in Liefde en Wijsheid verder. 

Als we starten met de Activatie wordt eerst middels een Vortex de Lemurische energie bij jouw ruimte naar binnen gebracht en je bent volledig in verbinding met je eigen IK BEN Aanwezigheid en de IK BEN van de Bron. In deze veilige hoedanigheid wordt je Aardesterchakra geactiveerd en wordt je afgestemd op de Kristallijnen Matrix – het grid om de Aarde heen, de energie ontvang je via je Aardesterkchakra en neem je via je voeten in je op. 

We nodigen de Lemurische Priesters en Priesteressen uit in jouw ruimte, zij komen dicht om je heen staan en omhullen je met hun liefde. Ze helen je. Je Merkaba wordt geactiveerd, brengt je energieveld in balans en transporteert je naar de Lemurische Lichttempel, gemaakt van Lemurische Kristallen, Zaadkristallen en Golden Healers. 

De Tempel is gevuld met Lemuriërs en naast de energie van de genoemde kristallen wordt je ook omhuld met de energie uit de Kristalstad. Het brengt je een krachtige zuivering en opent je hart. Vervolgens neem je plaats in het midden van de tempel in een grote lemurische zaadkristal, waarvan jij je in het midden bevindt, die jouw Lemurische Kristallijnen lichtlichaam activeert.  

Tot slot wordt je naar de Initiatiegrot gebracht en ontvang je een cadeau van Liefde: een Lemurisch Kristal in je 3e oog. Hier ontvang je ook de feitelijke inwijding en energieën in het Licht van Lemurië waar je zelf mee aan de slag kunt gaan. 

Deze initiatiegrot is als een geboortekamer, het laat je in je kracht stappen, en doet je herinneren wie je bent. Het is als een langzaam herinneren en loslaten van alles wat je bezig houdt. Het zorgt voor vrede van binnen en buiten, voor liefde en harmonie van binnen, zodat je niet meer gebonden bent aan valse illusies en overtuigingen. Je staat op en loopt verder in Liefde en WijsheiD.

Voel jij je geroepen?

Voel je je geroepen door Lemurië? Resoneert de energie met jou? Voel je de energie reeds als je hoort wat deze activatie combinatie jou gaat brengen? Groepshelingen en groepsactivaties kunnen je  (op een voordelige manier) veel ondersteuning bieden bij jouw ascentieproces en welzijn. 

Met deze activatie (inwijding en heling) ontvang je heel veel licht liefde en harmonie. Het activeert jouw Lemurische Zelf in jou, jouw kristallijnen lichtlichaam en heelt je. Het laat je herinneren wie jij werkelijk bent en zorgt ervoor dat je in je kracht komt. Je loopt in liefde en wijsheid verder en komt los van valse illusies en overtuigingen. 

Na de inwijding kun je zelf met de energie aan de slag, hoe meer je er mee bezig bent, des te groter zijn de stappen die je kunt zetten. Na de integratie van de energie kun je ook anderen inwijden als je bekend bent met het geven van inwijdingen.

 Je ontvangt naderhand de handleiding van Het Licht van Lemurië erbij. De Activatie zelf is omvangrijker dan alleen de inwijding zelf en is uitgebreid met krachtige gecombineerde helingsenergie.

Lemurië Groepsactivatie aanvragen

Je kunt de activatie aanvragen door op onderstaande button te drukken. Kom je uit België dan kun je je aanmelden via de mail. De kosten voor deze groepsactivatie bedragen € 12,50 (in plaats van € 55,- voor een individuele en persoonlijke afstemming).

ray of the heart 2 wm