Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Gratis

Wil jij meer verbinding, meer aarden in je lichaam of meer geluk?

Wil jij je kind beter kunnen ondersteunen in een wereld die overweldigt zodat het opgroeit in zelfvertrouwen en een gezonde eigenwaarde? Of wil jij leven vanuit meer moeiteloosheid? Lees dan snel verder, kies de meditatie die bij jou past en ontvang direct een mail met de gratis te beluisteren meditaties.

Kijk ook eens bij mijn gratis stuitchakraheling , mijn gratis stuitchakraheling voor jou en je kind, of vraag een gratis proefheling aan.

Opladen – Ontladen

Speciaal voor hooggevoelige mensen die gedurende de dag de vele prikkels niet altijd meer zelf kunnen verwerken. Een fijne meditatie om je dag rustig af te sluiten en achter je te laten, zodat alle prikkels, emoties, gedachten en fysieke gewaarwordingen los mogen, door te aanvaarden en jij weer goed gegrond bent.

Je slaapt beter (omdat je ’s nachts niet meer zoveel hoeft te verwerken), je wordt uitgerust weer wakker en bent beter opgewassen tegen de uitdagingen van het dagelijks leven.

Voor gevoelige mensen raad ik aan deze meditatie dagelijks te doen, maar ook wanneer je tegen een nieuwe uitdaging aanloopt of terugvalt in een oud patroon. Het brengt rust en meer zelfvertrouwen en waar nodig ontvang je nieuwe inzichten.

Meditatie voor Ouders

Je kind helpen en ondersteunen zodat het opgroeit in zelfvertrouwen en een gezonde eigenwaarde is soms best een hele uitdaging. Je helpt je kind vooral door het te laten zijn wie het is, door aanvaarding van dat wat zich aandient en door je focus te richten op het mooie in je kind kun je als ouder de innerlijke kracht van je kind weer helpen aanboren. Deze meditatie laat jou zien hoe je dat zou kunnen als je kind of jij samen met je kind tegen uitdagingen aanloopt.

‘Zijn wie je werkelijk bent’

Deze meditatie is een activatie om beter met je hogere zelf in contact te komen.

Hoe meer jij verbonden bent met je eigen kern, hoe meer jij jezelf kunt zijn. Een prachtige meditatie die jou helpt je steeds weer opnieuw te verbinden met jezelf, met de aarde en het Universum en met je eigen kern. Om te kunnen zijn wie je werkelijk bent: liefdevol en waardevol zodat je dat ook weer kunt gaan uitstralen.

‘Moeiteloosheid leven’

Hoe meer jij ontspant, hoe makkelijker moeilijke situaties voor je worden. Dat is af en toe best een hele uitdaging. Zou het niet fijn zijn als je met meer moeiteloosheid en ontspanning door het leven heen zou gaan? Kijk dan eens wat er gebeurt. Laat je verrassen door deze heerlijke geleidemeditatie die jou hierbij ondersteunt.

Geluksmeditatie

Veel mensen lopen in hun leven tegen flinke uitdagingen aan. Vaak is hun denkpatroon daar volledig op afgestemd waardoor het niet mogelijk is om het leven ten positieve te laten veranderen.

Deze geluksmeditatie kun je gebruiken bij het omzetten van jouw focus naar dat wat je graag zou willen in je leven. Door het voor je te zien en te voelen hoe het zou voelen, wordt je focus en je denken anders en kan het ook daadwerkelijk anders worden.

Deze meditatie helpt jou bij het creëren van een fijner leven. Je kunt deze meditatie het beste doen als je je redelijk goed voelt. Het gaat er hierbij vooral om hoe je je voelt als je beelden van jezelf voor je ziet, hoe je het graag zou willen hebben. Je kunt zo ook je eigen meditatie op gelijke wijzen samenstellen op die vlakken in je leven die belangrijk zijn voor jou.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een email met de gratis te beluisteren meditaties!

Bekijk vorige nieuwsbrieven

{captcha}