Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Heling van het Innerlijke Kind

Bij de 3 – delige serie over het Innerlijke Kind, gepubliceerd via www.nieuwetijdskind.com kun je binnenkort voor een kleine bedrage de bijbehorende 3 – delige meditatieserie voor de heling van het Innerlijke kind in jou aanschaffen.

Deel I – IK HEB MIJ LIEF

In deze eerste meditatie ga je leren om het innerlijke kind in jou te omarmen en lief te hebben, als een meedogende ouder die onvoorwaardelijk van zijn kind houdt. Soms is het wat verborgen geraakt, maar vergis je niet: het is er altijd. De gedachte of de ervaring dat er geen liefde is, is in feite je werkelijke pijn van afgescheidenheid zoals dat ook wel wordt genoemd. Maak je er opnieuw contact mee, dan kun je niet alleen het kind in jou maar ook degene die je nu bent weer liefhebben.

DEEL II BLOKKADES OPLOSSEN

Elke ervaring in het heden, waarin je geraakt wordt, heeft een oorzaak in je verleden. En meestal heeft die pijn te maken met onverwerkte ervaringen vanuit je vroege jeugd. Het Brein wil altijd begrijpen wat er is gebeurd, voordat er een trigger daadwerkelijk losgelaten kan worden. Voordat je werkelijk voorbij de trigger kunt komen. In deze tweede meditatie leer je hoe je dat zou kunnen doen.

DEEL III ANGST

In principe kunnen emoties onderverdeeld worden in 2 categorieën: in liefde of angst. Velen van ons leven bewust of onbewust voornamelijk vanuit angst en onmacht. En lang niet altijd ben je je daarvan bewust. En als je dat wel bent, weet je niet hoe je dat zou kunnen omzetten. Laat deze derde meditatie leiden naar jouw angst en zet het om, zodat het volwassen deel in jou weer naar voren kan en mag stappen.

Meld je aan voor mijn inspiratiemail en blijf op de hoogte van alle nieuwe publicaties. Je ontvangt er 5 gratis te beluisteren meditaties bij.

Bekijk vorige nieuwsbrieven

{captcha}