Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Groepshelingen

In deze extreme tijd worden we allemaal collectief uitgedaagd om zowel onze persoonlijke angsten als het collectief om te zetten, waarin we weer naar vertrouwen en onvoorwaardelijke liefde toe mogen gaan zodat we onszelf niet langer hoeven laten verleiden tot de angsttrilling van de wereld.

Dat is niet zo eenvoudig, nu alles op de schop ligt en we meer en meer op onszelf zijn aangewezen. Zoekende zijn naar een soort aanvaarding. We worden niet alleen geconfronteerd met onze diepste angsten rondom het corona virus, maar ook met onze eigen angsten, waarmee we nu ook volop geconfronteerd worden.

We kunnen ons niet meer verstoppen in het leven van alledag, waarin we van hot naar her gaan, werken, sociaal zijn en activiteiten ondernemen en stiekem onze angsten verbergen in een overvolle agenda en gezellige bezigheden. We worden uitgedaagd om deze angsten en onze overlevingsmechanismen die bewust of onbewust nog steeds ons leven beheersen aan te kijken zodat we de pijn niet langer uit de weg gaan en overgaan tot werkelijk voelen en omzetten van die pijn.

We komen er niet meer om heen en zullen zowel met onszelf als met het geheel aan de slag mogen gaan, zodat we onszelf niet langer onderdompelen in de angst waarop we haast noodgedwongen gigantisch meetrillen.

We komen er niet meer omheen om onze individuele angsten aan te kijken, en onszelf te helen met de trilling van onvoorwaardelijke liefde zodat we weer terug kunnen keren naar vertrouwen en op deze wijze verschil kunnen maken. Juist in deze tijd. Door jezelf te helen en te kiezen voor een hogere trilling en door niet langer in de angst te stappen en mee te trillen op de wereldangst.

Als jij jouw eigen (overlevings) angst omzet en je niet langer laat beïnvloeden door angst buiten jouzelf, dan kan jij hoog blijven en dien je niet alleen jezelf en je gezin / dierbaren, maar ook het geheel.

GROEPSHELING

Om dit proces te ondersteunen organiseer ik de komende 3 weken twee keer per week een groepsheling. Op de woensdag voor volwassenen en op de vrijdag voor kinderen. De kosten bedragen € 10,-.

In deze heling ga je je eigen blokkades, angst en weerstand omzetten alsmede de angst van de buitenwereld loslaten, zodat je je weer kunt verbinden met onvoorwaardelijke liefde en vervolgens zowel jezelf, je dierbaren en de rest van de wereld kunt helpen onderdompelen in de trilling van onvoorwaardelijke liefde, aanvaarding en voelen.

KINDEREN

Ook voor kinderen is deze tijd behoorlijk bizar. Extra vakantie is natuurlijk leuk evenals thuis mogen werken omdat het meer vrijheid verschaft. Het is ook enorm goed om even een pas op de plaats te maken in de hectische wereld van alledag. Daar varen veel hoogsensitieve kinderen wel bij.

Toch worden onze kinderen ook belast met de angst die op wereldniveau heerst evenals dat wat jij als ouder(s) voelt en waar jij door heen gaat.

Is jouw kind van streek en slaapt het slecht? Word je zelf getriggered door alle omstandigheden van buitenaf en die van binnenuit omdat je als gezin meer en meer op jezelf bent aangewezen en daardoor geconfronteerd wordt met diverse thema’s?

Gun jij je kind meer innerlijke rust en een verbinding met onvoorwaardelijke liefde en vertrouwen dat we hier allemaal weer goed en zelfs beter uitkomen?

Geef je kind dan op voor 1 van de groepshelingen op afstand die ik in de komende 3 weken organiseer op vrijdag avond om 20.00 uur. Het is ook mogelijk om als gezin deel te nemen, dan laat je samen los en kom je als eenheid in een hogere trilling terecht van meer harmonie, aanvaarding en vrede.

In de helingen wordt je kind (je gezin) uigenodigd blokkades, angst en overtuigingen los te laten zodat het zich weer kan verbinden met onvoorwaardelijke liefde en licht. Er zal tevens een clearing plaatsvinden van alles wat zich in de buitenwereld afspeelt.

DATA:

18-03-2020: 20.00 uur groepsheling voor volwassenen
20-03-2020: 20.00 uur groepsheling voor kinderen / gezin
25-03-2020: 20.00 uur groepsheling voor volwassenen
27-03-2020: 20.00 uur groepsheling voor kinderen / gezin
01-04-2020: 20.00 uur groepsheling voor volwassenen
03-04-2020: 20.00 uur groepsheling voor kinderen / gezin

OPGEVEN

Je kunt jezelf en / of je kind(eren) opgeven door € 10,- pp over te maken naar NL33 INGB 0691 4692 61 t.n.v. S. Rutgers onder vermelding van je naam (of die van je kind / kinderen) én door mij een mail te sturen naar info@nefertum.nl met de bevestiging van het overmaken.

Na ontvangst van je betaling is je deelname gegarandeerd.

Hieronder deel ik graag de persoonlijke boodschap van Jonette Crowley (via Mark) over de betekenis van Corona:

‘De channeling van MARK benadrukt het belang van het beheersen van onze reacties op angst. Het is een echte test voor ieder van ons afzonderlijk om boven het collectieve bewustzijn uit te stijgen. Daar kunnen we altijd de waarheid en vrede van ons universele bestaan aanboren, voorbij de eb en vloed van wat dan ook de crisis van het moment is. Kan het veld van hoog bewustzijn uiteindelijk een verschuiving veroorzaken in de dodelijke aard van het virus zelf?’

De oorspronkelijke Engelse tekst van de hele channeling vind je hier: https://centerforcreativeconsciousness.com/the-virus-of-fear/

Hier vind je de vertaling van Arno van Dijk.