Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

A Mother’s Love Frequency

A Mother’s Love Frequentie is een koesterende, troostende en helende oermoeder energie die je helpt bij het helen van moeder-kind wonden, ondersteunt jou in je transformatieprocessen, biedt troost als je het moeilijk hebt en vervult onvervulde behoeften. Het zorgt ervoor dat je je eigen systeem vult met Onvoorwaardelijke Liefde van de paradijselijke Oermoeder, het activeert je innerlijke kracht, (zelf)vertrouwen en potentieel, stimuleert zelfzorg en verbetert je algehele staat van zijn, je gezondheid en vitaliteit.

Het systeem is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan liefde, aandacht en steun maar is uitermate geschikt voor mensen met hechtingsproblematiek, tekorten, relatieproblemen, onzekerheden en weinig zelfvertrouwen. Maar ook bij verstoorde moeder-kindrelaties en voor iedereen die vastzit in oude (rol)patronen en negatieve geloofsovertuigingen en een lage eigenwaarde is het enorm transformerend.

De energie van A Mother’s Love Frequentie zet elke cel in het licht, vult alle gaten en tekorten van vroeger en vervult je met Liefde waardoor je in je kracht komt te staan en je verbonden voelt met de Oermoederliefde alsof het er altijd al was geweest.

Aanvullend ontvang je het symbool van de olifant in jouw energieveld, het symbool van onvoorwaardelijke liefde waarmee je patronen die je hebt opgenomen in je energieveld opschoont en wordt je verbonden met je Gidsenfamilie zodat dat je je opgenomen, geliefd en gesteund zult voelen wanneer je dit in je huidige gezin (even) niet kunt waarnemen.

Je kunt de energie op elk gewenst moment gedurende de dag activeren alsmede in je meditaties en in geval van moeilijke situaties. Het troost en verzacht je verdriet in moeilijke omstandigheden, zonder dat de pijn weg moet, maar waardoor het juist liefdevol en zacht aanwezig mag zijn zoals transformatie daadwerkelijk bedoeld is.

Het heelt je eigen vastgeroeste patronen, je rollen, je tekorten, je blokkades en onvervulde behoeften. Het zorgt ook voor het loslaten van delen van je biologische of verzorgende moeder waarmee je je bewust of onbewust geïdentificeerd hebt of een allergie tegen ontwikkeld hebt, schoont (voor)ouderlijke patronen en de matrix van alle gebeurtenissen die aan de basis liggen van jouw zijn nu.

Het voelt als troostend, ontroerend en geluk. Uiteindelijk blijft er alleen nog maar Liefde over, met name Liefde voor jezelf, zonder dat alles Liefde hoeft te zijn maar waarin alles moeiteloos in liefde en aanwezigheid aanwezig mag zijn. 

Inwijding en heling

A Mother’s Love Frequentie is een inwijding, die ervoor zorgt dat je zelf ook een kanaal wordt en de energie ten alle tijden kunt activeren en is enorm geschikt voor zelfheling op weg naar zelfrealisatie, omdat je het toch zelf zal moeten doen uiteindelijk.

Voorafgaand aan de inwijding ontvang je een persoonlijke heling, waarin alle functies geactiveerd worden en blokkades van patronen, overtuigingen, identificaties en (voor)ouderlijke lijnen doorbroken worden / geheeld mogen worden. Je ontvangt precies dat wat nu nodig en mogelijk is voor jou.

Deze heling neemt een half uur van je tijd in beslag en daarna volgt de inwijding zelf en volgt een verankering van de energie. Ook de inwijding en verankering neemt ongeveer een half uur in beslag.

Daarna vervolg je met zelfheling door de energie dagelijks te activeren zodat je het ook kunt integreren in jouw zijn. Na de inwijding kun je ook anderen vervullen met de helende energie.

Ervaringen

‘Ik heb zo net jou prachtige tekst van de inwijding gelezen. De energie is echt zo duidelijk voelbaar. Dit is ongekend krachtig. Het stroomt doordat ik bewust adem haal. Zo wie zo was de energie voor de inwijding al voelbaar. Ik voelde een intense rust. En 13.08 uur zag ik een licht blauw energie met zilver door mijn lichaam stromen. Er gebeurde veel. Ik zal herinneringen en ze gingen weer weg. En op een bepaald moment zag ik ook mijn vader en moeder. En dat voelde ook heel krachtig en schoon. Er moest veel eruit. En ergens tijdens de inwijding veranderde de energie in licht roze met goud. Allemaal heel intens maar ook zo zachtmoedig. Ik heb veel beleefd en het voelt ook volledig anders in mij. Het werken met deze energie voelt heel vertrouwd.  Ik ben gaan schoonmaken en ordenen. En een fijn kamer ingericht. Het is zo vanzelfsprekend gegaan. En de spullen in huis hebben ineens een fijne plek gekregen. Veel dingen zaten in dozen en nu heeft het een plek. Het voelt dat ik hier elke dag mee ga werken. Ik ben heel benieuwd naar wat ik allemaal ga beleven. Ik lees morgen de andere stukken die je gestuurd hebt. Hoe dan ook ik hou je op de hoogte. Dank je wel, Simone. Het is echt speciaal.’

Inwijding aanvragen

Je kunt de inwijding én heling aanvragen door mij een mailtje te sturen via info@nefertum.nl, voorzien van een recente foto waar je alleen opstaat. Of je drukt op onderstaande button.

Je ontvangt de inwijding én heling op afstand op een afgesproken tijdstip. Daarbij ontvang je ook een eenvoudige handleiding en certificaat. Je investering voor de inwijding en heling in A Mother’s Love Frequency bedraagt € 80,-. 

Wil je alleen een heling of alleen de inwijding ontvangen, dat kan ook. In dat geval bedraagt jouw investering € 50,- voor een onderdeel. 

love-749677_640