Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Holy Trinity Blessing

De Holy Trinity Blessing is een samensmelting van Melchizedek, Serafijnen en Divine energy, een ware energie van dit tijdperk, die jouw transformatieproces een enorme boast kan geven. 

Doordat de Trinity energie een samensmelting is, werkt het vanuit verschillende hoeken. Melchizedek is transformerende energie en vertegenwoordigt het Heilige mannelijke. Serafijnen energie geeft je de inzichten vanuit zachtheid voor jezelf en vertegenwoordigt het Heilige vrouwelijke. De Divine source ondersteunt en levert extra kracht om datgene te doen wat gedaan moet worden.

Doorbreken van beperkende patronen en structuren in de hersenen

De Holy Trinity Blessing is een krachtige transformerende energie, die zeer grondend is en je inzichten verschaft. De Blessing is vooral bedoeld om bepaalde beperkende patronen en structuren in de hersenen te doorbreken.

Met het ontvangen van een Trinity Blessing kom je in een steeds hoger bewustzijn. Het koppelt destructieve patronen los die we in ons systeem hebben die voor negatief lijden en slachtofferschap zorgen.  Je beide hersenhelften worden gebalanceerd en het patroon wordt ontkoppeld, de synapsen laten los en hele structuur van de hersenen is aan verandering onderhevig.

Deze blessing zorgt voor een snellere verwerking van pijn of rouw, die slechts enkele weken duurt in plaats van maanden lang. Je wordt namelijk constant in een rustpunt gezet, waardoor je niet vanuit emotie reageert maar zonder lading leert kijken. Je haalt je lessen eruit en gaat weer verder.

Het brengt je veel leegte, rust, harmonie, eenheid en kalmte in je hoofd.

Holy Trinity Blessing aanvragen

Je kunt de Holy Trinity Blessing zowel in mijn praktijk als op afstand ontvangen. Je kunt deze aanvragen via de mail of door op onderstaande button te klikken om via mijn  contactpagina met mij in contact te komen. De kosten voor 4 blessings in 1 consult bedragen € 40,-