Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Mahatma Ascentie Healing

De Mahatma de Avatar van Synthese Master (Mahatma Energie) is geen systeem, het is een ascentie energie. De energie kent de hoogste trillingsfrequenties en is voor ons beschikbaar.

De Mahatma is een sterk grondende, harmoniserende en balancerende energie van de nieuwe tijd en het Gouden Tijdperk. Het bevat het volledige spectrum van de Bron/Vader/Moeder/God/de Divine en vertegenwoordigt alle stralen van de Bron, komt rechtstreeks vanaf de Bron. Er bestaan verschillende healingsystemen in de wereld maar geen enkele is zo uitgebreid en gaat zo diep tot in de essentie als de Mahatma.

De Mahatma vertegenwoordigt een groepsbewustzijn van Galatische en Opgestegen Meesters van het witte Broederschap, het is letterlijk het collectief van Opgestegen Meesters, wie alle aspecten van het leven eigen hebben gemaakt en vervolgens geascendeerd zijn. Daarom gaat deze Mahatma energiestroom ook veel verder dan andere energiesystemen die we kennen en bestaan.

Je werkt toe toe naar het belichamen van de volledige Godheid in zijn totaliteit, je eigen volledige potentie en claimt je eigen geboorterecht. Als je dat wilt. 

Wat brengt Mahatma

Mahatma Healing brengt evenwicht en harmoniseert alle twaalf systemen van het lichaam; ruimt emoties en negatieve patronen op, ook geeft je de benodigde energie en inzichten. Het is zeer ontspannend en goed tegen stress. Het laat de energie in jou weer doorstromen. Ook brengt het je diepe vrede en rust en verzacht het je pijn, verdriet en angsten.

De energie zorgt ervoor dat je meer in balans en in je kracht komt te staan, meer in contact met je Ware Zelf. Je zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd.

Mahatma verlicht en helpt je o.a. bij hoofdpijn, migraine, burnout, depressie, slaapproblemen en vermoeidheid,  bij het loslaten van emotionele blokkades, trauma, angsten en ADHD, reinigt je chakra’s en meridianen en helpt bij herstel van (chronische) ziekte, allergieën en rouwverwerking. Kortom: het herstelt de balans in jou.

Samen en in combinatie met een Gold Healing pak je niet alleen de klachten aan maar ook de Bron van de oorzaak.

Mahatma Ascentie Healing aanvragen

Je ontvangt de Mahatma Ascentie Healing in mijn praktijk of volledig op afstand. Je kunt deze aanvragen via de mail of door op onderstaande button te klikken om via mijn  contactpagina met mij in contact te komen. De kosten bedragen € 55,- voor een half uur en € 80,- voor een heling van een uur. 

 

NB – Let op! De energie waarmee ik werk is elektromagnetisch geladen. Mensen met een psychisch verleden van schizofrenie of psychose, een pacemaker of epilepsie kunnen helaas geen healing of inwijding ontvangen. Het werken met elektromagnetisch geladen energie kan  een nadelig effect hebben. De energie kan ervoor zorgen dat een pacemaker ontregeld raakt, of kan een epileptische aanval opwekken.