Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

HELENDE KIDZ WEEK 15 tm 19 juli

Hooggevoelige kinderen met hun met hun gevoelige sensoren en intense waarnemingen krijgen zoveel meer prikkels te verwerken gedurende de dag dan andere kinderen. Zij voelen en beleven niet alleen hun eigen ervaringen enorm intens, maar ook die van anderen alsof het hun eigen ervaring is. Ze zijn veelal vooral op anderen gericht, willen het leven voor die ander lichter maken door lasten mee te gaan dragen en vergeten zichzelf hierbij wel eens. Ze willen harmonie en passen zich aan en vergeten ook hier zichzelf. Of ze stappen in een andere overleving en leven vooral hun frustratie en dat van anderen uit. Deze kinderen passen zichzelf juist niet aan, soms tot grote ergenis vanuit hun omgeving.

Zowel hun eigen gevoeligheid en intense ervaringen als die van anderen maakt dat er vele prikkels hun systeem binnenkomt en dat moet allemaal verwerkt worden. Dat is op een gewone dag voor henzelf alleen al een hele uitdaging, laat staan als daar veranderingen of gebeurtenissen aan worden toegevoegd. Daar kunnen deze mooie kinderen wel eens wat hulp bij gebruiken. Zeker nu aan het eind van het schooljaar.

Daarom sluit ik het schooljaar graag af en start de zomervakantie met een ‘spetterend’ voordeel, zodat je de vakantie met je kind(eren) goed kunt beginnen: de Helende Kidz Week.  In deze week ontvangt je kind 5 dagen lang een volledige soul body fusion sessie (SBF).  Zonder actieve inbreng laten we gebeuren wat er gebeuren mag, we laten het over aan het hoogste goed.

Soul Body Fusion helpt hoogsensitieve kinderen om meer in hun eigen kracht te staan en helpt hen tevens om meer in hun eigen lichaam aanwezig te zijn. Zorgt o.a. voor meer zelfvertrouwen en maakt minder ontvankelijk voor alle prikkels en emoties van buitenaf met alle voordelen van dien.

Soul Body Fusion

Een kind komt duidelijk beter in zijn vel te zitten en zal zichzelf daardoor ook beter (en vaak ook rustiger) kunnen uiten. Vaak verbetert de communicatie tussen ouder en kind al snel. Het is niet alleen fysiek zichtbaar, je ziet het aan alles, aan de houding, de kleur van het gezicht en de stand van de ogen, slaapgedrag en communicatie. Binnen een gezin zal daardoor vaak weer meer rust en harmonie aanwezig kunnen zijn.

Deze techniek nodigt je ziel uit om terug te komen in het lichaam, waardoor blokkades, emoties en spanning worden losgelaten en het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam kan hierdoor weer beter functioneren en lichaam en geest komen meer in balans.

De kosten voor deze helende week bedragen € 50,-. Daarvoor ontvangt je kind vanaf volgende week maandag 15 juli 5 dagen lang elke dag een volledige Soul Body Fusion behandeling (op afstand). De kosten van 3 sessies bedragen normaliter al € 100,- !!

Er zijn nog een paar plekken vrij. Wil je mee doen, schrijf je dan snel in via info@nefertum.nl en stuur direct een recente foto mee.

Ervaringen met Soul Body Fusion

‘De mooie eigenschappen van mijn kinderen zijn weer helemaal hervonden! Mijn zoon is knuffeliger en zoekt meer verbinding met ons. Het was nog even afwachten, maar zelfs op school ging het goed. Ben er zo blij mee! Thuis zien we ook nog steeds een jongen die vrolijker in het leven staat en heel aanhankelijk is. Hij vraagt iedere avond om een massage door mij. Ik masseer hem van voeten tot hoofd/gezicht en hij slaapt binnen 10 minuten onder de massage. Wat een vooruitgang! Mocht er nog een keer een helende kidz week komen dan zou ik dit ook graag voor mij dochter willen doen….’ ( Femke )

‘Ze zijn nog nooit zo relaxed door deze week gekomen. De laatste week voor de kerstvakantie met afwijkende schooltijden en activiteiten. De kerstdagen bij familie, op hun gemak mee babbelen en eten, zonder enig ongemak of onbehagen. Zo trots op die mannen! Ik voel absoluut dat zij minder ballast hoeven mee te dragen nu. Ze zijn echt lichter in hun gedrag en lachen meer.’ ( Maxine )

‘Ik voel me zoveel meer geaard en meer in mijn lichaam, alsof alles meer compacter is omdat mijn lichaam nu meer is opgevuld. Ik voel dat ik weer straal’. ( Natasje ) 

Gun jij je kind dit ook?

Wil jij de zomervakantie met een goed gevoel starten? Kan jouw kind een oppepper gebruiken zodat je daar niet de hele vakantie of een deel van je vakantie voor nodig hebt om de balans (en gezelligheid) weer te bereiken?

Kan jouw kind ook wel een beetje hulp gebruiken? Gun jij je kind dit ook? Met als gevolg dat niet alleen je kind weer beter gaat, maar dat er direct ook weer meer rust in huis is?

Schrijf je dan hier in voor de Helende Kidz Week en stuur direct een recente foto van je kind mee. Je kind is van Harte Welkom !!

CONTACT