Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

In het Licht van je Goddelijke Zelf ben je Liefde en Overvloed

| Geen reacties

In het licht van je goddelijke zelf verlang je alleen nog maar naar meer Licht, naar meer Liefde, naar meer expansie en meer bewustzijn. Om de groeien en een Lichtbaken te zijn, als een kind of dienaar van God. Precies zoals het bedoeld is.

Het is als het ware een oerverlangen in onszelf, dat op zielsniveau verlangt naar dat Licht en de Eenheid die we op Aards 3D niveau verwarren met een zoektocht naar liefde geluk en overvloed buiten onszelf. Dat is ons verlangen op persoonlijkheidsniveau. Totdat je uiteindelijk ontdekt dat het in jou zit en dat je eigenlijk op zoek was naar …. Jezelf.

Op het moment dat je dat beseft ben je er klaar voor om het licht van je goddelijke zelf te laten afdalen in jezelf, stijg je op en is er alleen nog maar groei. Dan ben je in staat om met het hoge licht van je goddelijke zelf en het goddelijke licht alle lagere energieën, ongeacht waar deze vandaan komen, te transformeren in Licht en Liefde.

Dan ben je gevuld met onvoorwaardelijke liefde. Dan ben je Licht. Dan expandeer je in het eenheidsveld en voel je alleen nog maar Liefde in jezelf dat veel verder gaat dan persoonlijke liefde. Het stroomt overal dwars doorheen, als een transparante energie, die jou laat staan in woelige stormen als een baken van licht. Als de God / Godin die jij ook bent.

religion-3491357_640

Voel het ook eens

Stel je maar eens voor, nadat je jezelf in een meditatieve staat van zijn en ontspanning hebt gebracht, dat je opstijgt vanuit jezelf naar de Hogere Sferen.

Je reist naar het Goddelijk Licht en laaft je aan dit licht. Je laat het binnen komen. Je laat het je vullen door het in te ademen en via je huid naar binnen te laten komen. Net zolang door totdat je ziet en voelt dat je EEN bent met dit Licht.

Stel je daarbij eventueel voor dat er 3 wezens van Licht een driehoek om jou heen vormen die je helpen je frequentie te verhogen om nog meer licht en nog meer liefde en nog meer in je op te nemen.

Als je helemaal gevuld bent, kijk je naar beneden, naar je aardse zelf met een begeertelichaam, een lichaam dat gevuld is met een verlangen naar iets buiten jezelf. Kijk eerst maar eens hoe dat begeertelichaam er voor jou uitziet. En stuur dan het Licht dat je nu bent in de Hoge Sferen naar jouw aardse zelf en laat jouw begeertelichaam oplossen in dat Licht.

Je blijft dit sturen zolang als jij voelt dat nodig is. Als het goed en gevuld voelt, ga je terug met je aandacht naar je aardse persoonlijkheid en stel je je voor dat je dat licht dat je Goddelijke Zelf naar jou en je begeertelichaam heeft toegestuurd, in ontvangst neemt en door je heen laat stromen. Zowel door je fysieke lichaam, als ook door je etherisch begeertelichaam en je 4 lichtlichamen.  

Zo reikt je Aardse zelf naar boven toe uit, naar het goddelijke licht en je goddelijke zelf stuurt licht naar je aardse zelf als 2 stromen die elkaar ontmoeten. Uiteindelijk voel je vooral heel veel onvoorwaardelijke liefde, die jouw zelfliefde activeert en zul je als vanzelf meer en meer expanderen in het eenheidsveld. Dan ben je liefde, licht en overvloed.

woman-4629323_640

Als je het moeilijk hebt

Ook als je het moeilijk hebt, kun je opstijgen naar het Hoge Licht om te helen en meer licht en liefde vanuit de Goddelijke sferen in je op te nemen. Dan stuur je het Hoge Licht naar je aardse zelf om alle lagere energieën weer te transformeren. Eenmaal weer terug beneden neem je het in ontvangst. Je transformeert en blijft staan. Je hebt je trigger overwonnen en zult leren dit te doen precies op dat moment dat het nodig is in plaats van achteraf.

Je kunt jezelf ook gewoon verbinden met het Goddelijke Licht door deze naar je toe te laten komen en door je emotionele en mentale lichaam heen te laten stromen en het Licht dat je bent, weer activeren. Kijk maar eens wat je fijn vindt en wat effectief is voor jou.

Uiteindelijk leer je automatisch het Goddelijke Licht in jou te activeren en laat je het als vanzelf overal door heen stromen als in je natuurlijke staat van zijn en Boeddha natuur ben je uiteindelijk dit Goddelijke Licht dat ontaardt in liefde.

buddha-199462_640

Het is geen quick fix maar laat jezelf ook niet beperken

Verwacht niet dat als je dit eenmalig doet, dat je klaar bent en alles overwonnen hebt. Sommige patronen en triggers zijn vrij hardnekkig, zeker als het jouw patroon is dat je hebt neergezet vanuit je vroege jeugdervaringen en de daaruit ontstane (destructieve) negatieve gedachtenpatronen en overtuigingen.

Heling en Licht worden vraagt om training en doorzettingsvermogen. Het vraagt om te voelen. Het vraagt om zuivering en heling. En uiteindelijk zul je zegevieren: je vindt jezelf terug en is er niets meer buiten jezelf dat je nodig hebt en kan ook niets je meer raken.

Maar. Laten we ons vooral ook niet beperken door te zeggen dat het een lange weg zal zijn. Laat wel los wanneer je klaar of verlicht moet zijn en geniet liever van elke stap die je zet en van elke hindernis die je overwint. Je bent weer meer Licht geworden, wat nu juist het doel van je ziel is te worden hier op Aarde. 

Zonder verwachtingen en zonder weerstand kun je je helemaal open stellen, ben je enorm ontvankelijk voor het hoge licht en ben je er klaar voor om licht en liefde te zijn. Zonder dat dat hoeft. Maar gewoon omdat het nu kan.

Bovenal zul je dan meer en meer in vrede komen en een fijner leven hebben. Want ook dat is zoals het leven is bedoeld en als de strijd tegen pijn is gestreden.

En geloof mij. Dan verandert ook alles om je heen en wordt het ook echt leuker en lichter. Liefdevoller. Overvloediger. Gewoon omdat het er is en omdat dat je natuurlijke staat van zijn is.

heart-g2663b59f4_640

Divine Source groepsheling – Goddelijk Licht

Op 22-11-2023 gaan we hier gezamenlijk mee aan de slag en wordt je in deze heling uitgenodigd het Licht van je Hogere Zelf en zielenlicht in je hart toe te laten. Het maakt de weg vrij naar je Goddelijke Zelf en het Goddelijke Licht. Je ontvangt heling vanuit de La Ho Chi van het 13e Octaaf, inclusief de blauwe diamant en heilige geometrie en ontvangt dan het Licht van je Goddelijke Zelf om het uit te stralen tot in het oneindige. Overal doorheen. De God / Godin in jou is geactiveerd. 

Je leest er hier meer over.

Alvast voor in de agenda: Op 20-12 is er een Mahatma Licht en Liefde special. Dan gaan we nog meer licht en liefde opnemen en wordt de weg via de 352 chakra’s naar de bron toe opgeschoond. Mooi om het jaar mee af te sluiten ♥.

Tot slot: inwijdingstips

Ook door middel van inwijdingen is het mogelijk om meer Licht en Liefde te absorberen en belichamen. Bijvoorbeeld met de La Ho Chi van het 13e Octaaf, Ilahinoor (Goddelijk Licht) en de Divine Love Healing Maintenance Attunement.

Nieuw is de inwijding en heling in het Goddelijk Licht die je ontvangt in een afstemming van een half uur en eenvoudig in gebruik is door de energie ‘gewoon’ te laten stromen en binnen laten komen. Inclusief meditatie visualisatie. 

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.