Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Online workshops

Je hoogsensitieve kind begeleiden met zijn gevoelige sensoren en zenuwstelsel in een wereld die overweldigt. Dat is niet altijd even eenvoudig. Zij laten ons zien waar we zelf staan, maar lopen in hun eigen gevoeligheid en authenticiteit zelf ook sneller vast. Dat vraagt best veel van ouders. Daar kun je wel eens wat hulp bij gebruiken.

Voor ouders die net bekend zijn met de hoogsensitiviteit, ouders die hulp kunnen gebruiken bij de heftige emoties en moeilijke situaties en ouders die willen leren luisteren naar de werkelijke behoefte van hun kind is er een basis workshop ‘Het Hoogsensitieve Kind’.

Voor ouders die bewust zijn van de spiegel die hun kind zich voorhoudt, ouders die bereid zijn om naar zichzelf te kijken en hun eigen blokkades wensen op te lossen en die graag de overstap willen maken en het roer om willen gooien naar bewust en positief ouderschap is de vervolgworkshop: ‘Spiegelkind’ zeer geschikt.

De workshop ‘Heel Je Kind‘ is de kers op de taart, waarin je als ouder heel bewust kunt leren helpen bij het ontspannen, loslaten, reinigen en helen van vastzittende emoties en andere blokkades. Deze online workshop is gebaseerd op de succesvolle Helende Kidz Week en is inclusief een blokkadebehandeling, dat wordt opgevolgd met een behandelplan.

Het Hoogsensitieve Kind

volgt spoedig

Spiegelkind

volgt spoedig

Een gloednieuwe transformerend online programma ‘Heel Je Kind’ van 7 weken.

Met elke week een thema, een blokkadebehandeling, twee helende bonusmeditaties, aangevuld met eenvoudige doch effectieve oefeningen die je zelf direct op je kind kunt toepassen en veel bruikbare tips en tools om zelf je kind naar balans toe te begeleiden. En nog veel meer!

Lees hier verder. 

Bij elke online workshop leer je hoe je je kind het beste kunt begeleiden, wat je kunt doen voor je kind, wat je zelf kunt doen en mag loslaten. Je helpt je kind om zelf de weg naar balans weer terug te vinden. En je helpt bij het opbouwen van een gezonde eigenwaarden en (zelf)vertrouwen).