Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Soul Body Fusion – TM voor kidz

Soul Body Fusion helpt hoogsensitieve kinderen om meer in hun eigen kracht te staan en helpt hen tevens om meer in hun eigen lichaam aanwezig te zijn. Zorgt o.a. voor meer zelfvertrouwen en maakt minder ontvankelijk voor alle prikkels en emoties van buitenaf met alle voordelen van dien.

Een kind komt duidelijk beter in zijn vel te zitten en zal zichzelf daardoor ook beter (en vaak ook rustiger) kunnen uiten. Vaak verbetert de communicatie tussen ouder en kind al snel. Het is niet alleen fysiek zichtbaar, je ziet het aan alles, aan de houding, de kleur van het gezicht en de stand van de ogen, slaapgedrag en communicatie. Binnen een gezin zal daardoor vaak weer meer rust en harmonie aanwezig kunnen zijn.

Deze techniek nodigt je ziel uit om terug te komen in het lichaam, waardoor blokkades, emoties en spanning worden losgelaten en het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam kan hierdoor weer beter functioneren en lichaam en geest komen meer in balans.

Sandra over zoon Karl: ‘Hij is weer veel meer van de mooie ontvankelijke jongen die hij in werkelijkheid is’

‘Sinds de behandelingen is mijn zoontje (9) een stuk stabieler geworden, meer voor rede vatbaar, hij zit duidelijk meer in zijn eigen lichaam en reageert overduidelijk minder sterk op voorvallen waar hij voorheen veel heftiger zou reageren. Hij is weer veel meer van de mooie ontvankelijke jongen die hij in werkelijkheid is.’

De techniek

Soul Body Fusion is een indrukwekkende energetische techniek geschikt voor volwassenen, kinderen en dieren, ontwikkeld door Jonette Crowley, die verder gaat dan welke helingstechniek dan ook.

Tijdens een sessie ontstaat er een energieveld om zowel de ontvanger als gever heen en wordt middels een intentie de zielsenergie van de ontvanger meer verbonden met zijn of haar lichaam en dat kan indrukwekkende resultaten geven. De versmelting (fusion) van het Hogere Zelf en het lichaam zorgt voor veel positieve veranderingen in je leven.

Vooral hoogsensitieve volwassenen en hoogsensitieve kinderen hebben er veel baat bij omdat je SBF ook kunt zien als een prachtig proces dat je in je kracht zet, het helpt je bovendien om beter in je lijf aanwezig te zijn en beschermt tegen prikkels.

Na de Fusion voelen veel mensen zich innerlijk blij, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht. Op een snelle en makkelijke manier kunnen angsten en trauma’s worden losgelaten en worden vervangen door een gevoel van blijheid en geluk.

Sonja over haar SBF sessie:

‘Ik voel me zoveel meer geaard en meer in mijn lichaam, alsof alles meer compacter is omdat mijn lichaam nu meer is opgevuld. Ik voel dat ik weer straal’.

‘Ik heb ontzettend veel energie gevoeld, in mijn hele lichaam, eerst in mijn hoofd en het kwam in het begin ook uit mijn handen. Het is alsof ik in een bundel van licht sta en het is zo intens dat het me duizelt.’ Na het eerste deel van de sessie voelt zij dat het overal kriebelt in haar lichaam, ook bij haar derde oog, voelt meer kracht in haar hartstreek en krachtiger in het moment.

‘Ik voelde gekriebel op mijn hoofd en veel kracht in mijn maagstreek. de linkerkant voelt geblokkeerd, iets wat regelmatig terugkeert bij mij. Het voelde alsof het werd doorgedrukt, echt verbazingwekkend om te voelen dat dat ook daadwerkelijk gebeurt. Heel apart dit.’  Na de sessie vertelt zij dat ze zich veel geaarder voelt en meer in haar lichaam. ‘alles is compacter en meer opgevuld in mijn lichaam. Het voelt als stralen’ en dat was haar goed aan te zien!

Voor een optimaal resultaat kun je het beste minimaal 3 sessies volgen, maar je kunt ook voor een enkele sessie kiezen. Sessies kunnen zowel in mijn praktijk plaatsvinden als via Skype of op afstand.

Mogelijke effecten van Soul Body Fusion TM

 • Snelle spirituele groei
 • Meer energie
 • Meer zelfvertrouwen
 • Blijer
 • Gelukkiger
 • Meer in je kracht staan
 • Gezonder
 • Paranormale gaven worden sterker of ontwaken
 • Beter grenzen aan kunnen geven
 • Helemaal in je lichaam zijn
 • Kosmisch geaard zijn
 • Geactiveerd hartchakra

Kenmerken volgens Jonette Crowley

 • de ziel wordt toegelaten in je lichaam waardoor je ego minder ruimte krijgt;
 • energetische methode die diep doordringt in je lichaam
 • je ziel komt in je cellen terecht
 • een diep en liefdevol erkennen van wie je in wezen bent
 • Je activeert de connectie met je complete wezen
 • de frequentie van je lichaam komt in balans met de frequentie van je energielichaam
 • je nodigt je ziel uit om weer in je lichaam te komen en er te blijven
 • lichaam en ziel worden beter op elkaar afgestemd
 • je eigenwaarde wordt verhoogd
 • je raakt beter afgestemd op je levenskracht
 • je ervaart het proces van heel worden en healing
 • je brengt meer bezieling in je leven
 • loskomen van blokkades
 • je creëert een fysieke en spirituele eenheid

Uitleg over de sessie

Tijdens een SoulBodyFusion sessie ontstaat er een energieveld om zowel de ontvanger als gever heen en wordt middels een intentie de zielsenergie van de ontvanger meer verbonden met zijn of haar lichaam en dat kan indrukwekkende resultaten geven.

Bij een Soul Body Fusion sessie zit je in een stoel tegenover mij en word je door de mij, na een aantal voorbereidende oefeningen, omringd met het Soul Body Fusion energieveld (2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen).

Terwijl je in het Soul Body Fusion energieveld zit, wordt de energie van je hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in je lichaam te gebracht. Dit proces wordt Soul Body Fusion genoemd. Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam kan hierdoor weer beter gaan functioneren en lichaam en geest kunnen meer in balans komen. Wat mensen tijdens de Fusion ervaren verschilt per persoon, de meeste mensen ervaren een tintelend gevoel wat door hun lichaam trekt en de balans herstelt tussen de linker en rechter hersenhelft. Na de Fusion voelen veel mensen zich innerlijk blij, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht. Op een snelle en makkelijke manier kunnen angsten en trauma’s worden losgelaten en worden vervangen door een gevoel van blijheid en geluk.

Ervaringen

                                                                                                                                                                                                          Carla over Soul Body Fusion voor haar zelf en haar zoon

‘Het goed hier. Mijn zoon zit steeds beter in zijn vel en lijkt ook meer ontspannen. Zelf kom ik tot steeds meer inzichten, waardoor ik ook beter begrijp waardoor e.e.a. gaat of is gegaan zoals het is. Ik heb ook heel sterk het gevoel dat het steeds beter wordt’. Wat er allemaal gebeurt, is zo bijzonder! Dank je wel daarvoor.’

( de zoon van Carla – 15 jaar – heeft grote problemen op school, ondanks dat hij erg slim is, komt het er niet uit op school, hij heeft grote moeite om zich aan te passen en reageert met voor anderen ‘ongepast’ gedrag waardoor hij met enige regelmaat in de problemen komt. Zijn moeder heeft ondertussen 2 spiegelsessies gedaan, waarin zowel haar zoon als zijzelf aan het zelfde thema mochten werken in combinatie met Soul Body Fusion en de benodigde tips gaat het nu stukken beter met beiden).

                                                                                                                                                                                                              Karin over zoon Jacob

‘Jacob is minder prikkelgevoelig geworden en meer in zijn kracht gekomen. Een aantal weekenden terug zag ik hem de leiding nemen over de jongere kinderen die hij tot aller plezier meenam in een spannend spel. Dat was heel mooi om te zien dat hij die sociale drempel had genomen en om te zien waar hij dan toe in staat is in contact met anderen! Dat had ik nog niet eerder gezien. Dank je wel voor alles wat je voor mijn zoon (en mij) hebt betekend.’

Tarieven Soul Body Fusion

SoulBodyFusion voor volwassenen        € 60,-

Pakket van 3 sessies                                 € 150,-

SoulBodyFusion voor Kidz                      € 40,-

Pakket van 3 sessies                                € 100,-

Contact

20160910_132808