Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Touch of Matrix voor kidz

nefertum_2014-8_kidz_versie_2004001

Kinderen reageren erg sterk op Touch of Matrix. Dat komt omdat deze kinderen nog erg dicht bij hun eigen kern staan, dat maakt dat er niet zoveel nodig is. Ze voelen zich vaak na een enkele behandeling direct al veel beter. Meestal voelen ze zich ook nog sterker en krachtiger, krijgen ze meer zelfvertrouwen en zijn ze beter in staat voor zichzelf op te komen, omdat kinderen opnieuw verbonden worden met hun eigen kern, hun eigen innerlijke kracht. Daardoor lossen problemen op als sneeuw voor de zon.

Een brief van Alan, een week na zijn behandeling:

‘Hoi Simone Het gaat goed met mij. Toen ik thuis kwam was ik erg moe en de volgende dag stond ik weer goed op en ging het nog steeds makkelijk. Die dag op school moest ik lezen en ging het makkelijker als anders en ben toen vooruit gegaan. Ook de volgende dag bleef het wel makkelijker gaan en ik ben niet meer moe dat is veel fijner als er voor. Het heeft me al heel wat geholpen. Heel erg bedankt dat je me hebt geholpen.’ Groetjes Alan’  (11 jaar, concentratieproblemen)

Touch of Matrix voor kidz is in principe toepasbaar op elke denkbare klacht, maar in de praktijk is de methode vooral geschikt gebleken bij:

  • De behandeling van fysieke klachten zoals obstipatie en buikpijn, slaapproblemen maar ook concentratieproblemen, angsten en hyperactief gedrag behoren tot de mogelijkheden
  • Het ontladen van prikkels en blijvende overprikkeling
  • Het verwerken van nare gebeurtenissen en traumatische ervaringen.

Elke klacht en elk probleem heeft een oorzaak. Altijd. Het is een uiting van het lichaam – als een boodschap – dat er iets is gebeurd, wat nog niet verwerkt is. Dat kan zowel een eenmalige gebeurtenis zijn, als kleine, ogenschijnlijk onbeduidende maar ook vaker voorkomende gebeurtenissen. Ook een overdaad aan prikkels al dan niet veroorzaakt door blijvende spanning thuis of elders is van grote invloed op het welzijn van je kind. En dat zet zich vast in het lichaam of wordt geuit door middel van bijvoorbeeld druk of juist teruggetrokken gedrag. Je kunt er van uit gaan dat een kind dat zich goed voelt, zich ook goed gedraagt. Alles heeft een reden.

Zowel bij Touch of Matrixbehandelingen als ook bij Kindermassage wordt je kind uitgenodigd om de onderliggende oorzaken van fysieke en emotionele klachten los te laten, zonder dat zij per se hoeven te weten wat de oorzaak is. Juist de gevoelige kinderen voelen dit tijdens een behandeling letterlijk gebeuren, ze voelen letterlijk dat de ellende uit hun lichaam stroomt. En daardoor kunnen klachten dus ook snel oplossen.

De methode

Touch of Matrix is een unieke en zeer krachtige behandelmethode gebaseerd op het nieuwe bewustzijn, op nieuwe energie in een nieuwe tijd. De methode is onder andere ontstaan uit Quantum Touch, The Reconnection en Matrix Energetics en elke therapeut werkt vanuit de basisprincipes van de methode, maar wordt uitgenodigd gehoor te geven aan zijn eigen kernkwaliteiten. Dat maakt elke therapeut uniek en daardoor ontstaan zuivere verbindingen, waardoor genezing binnen handbereik ligt.

In een behandeling wordt je meegenomen in je Ware Ik, waardoor er direct toegang is tot al jouw informatie. Daardoor is het niet meer noodzakelijk om de oorzaak van je thema’s te weten. Je kunt dan alle informatie die niet meer nodig is, op eenvoudige en snelle wijze wissen, net als bij een computer. Deze theorie is onder andere gebaseerd op de kwantumfysica die zegt dat alles uit licht en informatie bestaat en dat alles en iedereen met elkaar verbonden is. Touch of Matrix verbindt en herstelt. Als er wel inzicht nodig is, komt dat als vanzelf naar boven.

Touch of Matrix is – simpel gezegd – bewust worden van je klacht, de oude informatie verwijderen, duidelijk formulieren wat je graag zou willen, verbinden met de informatie die nodig is en dan loslaten. Dan zoekt het proces zijn eigen weg. En dan kan het heel snel gaan.

Een ouder kan de plaats van een kind innemen. En omdat alles uit trillingen bestaat, zijn ook behandelingen op afstand mogelijk. In dat geval krijg je een verslag van de behandeling op de mail. Tijdens een afstandsbehandeling mag het kind via mij ontladen en loslaten. Ik voel letterlijk waar het vast zit in het lichaam van je kind en communiceer op onbewust niveau met het systeem van je kind, waardoor vastzittende blokkades en trauma-energie los mogen en kunnen. En ook dat voel ik gebeuren.

Ervaringen

Fiep: Ernstige obstipatieklachten tot overgeven toe

‘Met Fiep gaat het de afgelopen dagen een stuk beter. Een dag na de behandeling (op afstand) kon ze s’ middags goed van haar ontlasting afkomen. Sindsdien is ze al meerdere keren geweest. Dat is echt uitzonderlijk. Ze oogt een stuk opgewekter en actiever. Het lijkt ook wel of de chemie tussen ons beter is.’ (Fiep, 3 jaar, ernstige obstipatieklachten)

                                                                                                                                                                                                                Hugo: is erg boos (hij is al een hele periode enorm boos. Met name in de ochtend. Schreeuwen, driftig, met deuren gooien, borden die soms van tafel worden geveegd etc. Daarnaast huilt hij erg snel. Bij het minste geringste heeft hij pijn in zijn buik en hij wil altijd gedragen worden omdat hij zegt dat hij niet kan lopen)

‘Al na dag 1 na de behandeling merken we direct al een grote verandering. Vanaf het moment dat ik jouw verslag heb gelezen, heb ik hem heel veel in mijn armen gehad en lijkt hij hier ook zelf meer naar te vragen. Er is duidelijk verschil te merken, met name bij het wakker worden is het opmerkelijk. Zowel in de ochtend als in de middag. Een ander merkbaar verschil is dat ik hem tijdens zijn slaap weer een aai over zijn bol mag geven, zonder dat hij in zijn droom slaapt of gromt. Hij lijkt meer rust te hebben gevonden wat heerlijk is om te zien. Hij is ook een stuk vrolijker!’

Hugo is behandeld op afstand.

                                                                                                                                                                                                               Finn: is boos (zijn moeder heeft angst voor een vermeend misbruik)

‘Finn z’n oogopslag was totaal anders vandaag. Ik had het idee dat er veel meer rust in hem zat. Het was overduidelijk zichtbaar in zijn ogen en houding en ook in zijn gedrag. Hij was heel ontspannen en niets meer van dat boze.’

Finn is behandeld op eventuele trauma-energie en gezien het resultaat van de behandeling heeft hij behoorlijk wat mogen loslaten en is hij weer terug in zijn lichaam.

                                                                                                                                                                                                                Sil: heeft heftige driftbuien, gaat volgens zijn moeder om de haverklap volledig door het lint

‘Ik voelde vandaag dat t een stukje lichter om hem heen was, vooral rond zijn ogen, hoofd en bij zijn bovenkant van z’n lichaam kon ik t voelen. Hij was lichter, ook letterlijk bij zijn gezicht. We hebben geen strijd gehad vandaag, hij was zachter. Zachter, en t voelde ook alsof er minder strijd nodig was. alsof we daar niet zo in hoefde te stappen. Wat ik ook voelde, was dat hij uitstraalde dat hij zich meer gezien en gehoord voelde. Dat is voor hem heel erg belangrijk. Maar ergens kon ik voelen dat hij zich daarin gezien voelde, meer dan anders. Dat dat hem heel erg goed heeft gedaan.

Na een week schrijft de moeder:

‘Ik merk echt dat het rustiger is tussen ons. De strijd is niet zo sterk meer, de weerstand is niet meer zo sterk. Binnen mezelf merk ik dat er minder lagen zijn naar hem toe, of naar het stuk moederschap eigenlijk. Dat ik dus ook helderder naar hem kan communiceren. En dat voelt ook voor mezelf een stuk prettiger. Ik ben heel erg blij met deze ontwikkeling.’

Het komt regelmatig voor dat een kind na een behandeling veel meer voor rede vatbaar lijkt te zijn. Zelf vermoed ik dat dat te maken heeft met het ontladen van nare gebeurtenissen en energieën, waardoor het kind weer dichter bij zichzelf komt te staan en daarmee de communicatie tussen ouder en kind weer eenvoudiger wordt. Een kind is dan – net als een volwassenen – gewoon weer beter in staat om ook te luisteren.

                                                                                                                                                                                                                 Quenten is ‘lastig’ in de omgang, zijn moeder bemerkt trauma-energie bij hem op, vermoedelijk omdat zij zelf een tijd geleden minder goed in haar vel zat en best heftig is geweest.

‘Het gaat heel goed met Quenten. Ik voel het verschil en merk dat hij meer in zijn eigen kracht staat en tegelijkertijd meer de rol van kind aanneemt in het gezin. Hij had zelfs weer zin om naar zijn vader toe te gaan. Hij kan nu ook erg goed aangeven waar zijn grenzen liggen omdat hij veel meer rust heeft. Eigenlijk een wereld van verschil. Het geeft mij ook veel rust omdat ik merk dat het nu goed is! ‘

                                                                                                                                                                                                                Summer: heeft moeite met alle prikkels op school

‘Sinds je behandeling is er veel veranderd. Ik vind haar veel zachter, zag echt weer veel meer Summer met haar eigen humor, ze is lichter en meer open. Het viel mijn partner en familie ook op.’

Uiteindelijk ontstond er na deze duidelijke ontlading een probleem met de zindelijkheid van Summer, waarbij moeder én kind hun eigen trauma’s mochten loslaten. Dat gebeurt wel vaker. Als er dan een nieuw ‘probleem’ ontstaat, is dat het volgende wat op het programma komt te staan. Doordat ook de moeder haar trauma mocht loslaten, kon haar dochter uiteindelijk op eenvoudige wijze volgen.

Ook een andere juf op school maakte heel veel uit voor het welzijn van deze mooie meid ….

Contact

 

baby-1151351_1920

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.