Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Huisreiniging

Vaak is het gewoon een gevoel dat het thuis niet helemaal goed voelt. Je voelt je prettig als je naar huis toegaat, maar eenmaal binnen gieren de emoties door het huis heen. Soms gaat dat van de één naar de ander en wat het precies is, dat is dan vaak niet uit te leggen. Of je slaapt slecht, wordt slecht wakker ook al heb je de hele nacht door wel geslapen of je komt juist moeilijk in slaap en bent vaak wakker, je kinderen kunnen moeilijk inslapen, worden vaker wakker of juist heel vroeg. En soms voelt een bepaalde ruimte helemaal niet goed. Meestal zie je het ook heel duidelijk aan (het gedrag van) je kinderen (en dieren), ze durven bepaalde ruimtes niet meer in, zijn bang, vertellen je dat er iets is waar ze bang voor zijn ….  Dan is de kans groot dat jouw huis ook aan een reiniging toe is. Dat kan snel en doeltreffend met Touch of Matrix en Soul Body Fusion.

‘De huisreiniging heeft echt geholpen! We hebben een heerlijke week achter de rug, het was echt rustig, mijn dochter was voor het eerst niet meer bang en heeft er ook niet meer over gesproken! Afgelopen zaterdag was het even mis, maar toen kon ik nu samen met mijn haar de vreemde energie wegsturen. Zo mooi om te zien hoe mijn dochtertje weer rustig werd!’

Het proces

Stap voor stap gaan we op energetische wijze samen door jouw huis heen, en worden alle blokkades, vastzittende en onverwerkte emoties van jezelf of anderen en van vorige bewoners en andere oorzaken verwijderd. Alles wat een zuivere, lichte energie in de weg staat, wordt verwijderd. Vrij van vreemde energieën en vol licht en liefde.

We starten de huisreiniging op een zelfde wijze als bij een normale Touch of Matrixbehandeling, waarbij je zelf eerst in balans wordt gebracht. Als we bij de hoofdbehandeling aankomen, lopen we stap voor stap door jouw huis heen (energetisch dus) en ruimen we alle ‘rommel’ op. Jouw lichaam is daarbij de indicator en je zult zelf aan den lijve ondervinden dat er inderdaad een reiniging plaats vindt. Ook thuis merk je direct een groot verschil. Het geheel wordt versterkt en verlicht met Soul Body Fusion.

Afstand

Voor een huisreiniging kun je naar mijn praktijk toekomen maar je kunt ook een reiniging op afstand aanvragen. In dat geval ontvang ik dan graag een korte omschrijving van jouw huis – wat voor soort huis woon je, is er een tuin voor het huis, welke ruimte stap je als eerste binnen als je door de deur heen stapt en welke ruimtes zijn er nog meer. Daarna volgt een soortgelijke procedure zoals hierboven omschreven en wordt aan de hand van jouw omschrijving jouw huis volledig opgeschoond en gevuld met liefde en licht.

Ervaring van Monique

‘Tijdens het uur voelde ik veel gebeuren bij mijn hoofd aan stroming en loslaten, voelde zwaar en daarna verlichtte het. Voelde voor mij als dat ‘negatieve’ gevoelens en gedrag wegstroomden van me af de aarde in. Ook voelde het in de woonkamer luchtig aan, koude luchten die schoonmaakten zo voelde het, het voelt nu vrediger aan. Voel nu stroming van lucht, frisheid. Tijdens de reiniging begon het ineens heel hard te hagelen, op dat moment stelde ik me voor dat al het zware ook van het huis en van mij afstroomde. Daarna verscheen de zon en licht. Voelde fijn aan. In mijn buik merkte ik veel gerommel, er gebeurde daar ook van alles. Ik voelde me na het uur veel rustiger en meer ontspannen, vooral in mijn hoofd. Vermoeidheid zit er nog, maar voel dat het nu kan stromen. 

Klopt bij mijn gevoel, wat je schrijft inderdaad naar zoeken van oplossingen voor de relatie met mijn man. Door er teveel over te praten dat het dan ook zwaar maakt. Mijn aandacht richten op het accepteren wat is en bij mezelf blijven en vanuit dat punt in rust reageren. 

Het voelt hier nu in de woonkamer heel wat prettiger aan en kalmer. Heel erg bedankt!’ 

Contact

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.