Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Persoonlijke ontwikkeling

Een kind heeft het meeste baat bij een ouder die in balans is, met een blik in het nu als een bewuste ouder. Als een oerouder, die weet hoe het moet. Die weet dat de liefde altijd stroomt van ouder naar kind. Die weet dat zijn kind af en toe hulp nodig heeft bij zijn ontwikkeling, door de goede voorwaarden te scheppen. Maar die ook weet dat zijn kind in zijn eigen tempo zijn eigen stappen mag zetten én zijn eigen ervaringen mag hebben.

Leren kijken naar je kind door de ogen van de Bron, vanuit je eigen kern, vanuit je hart, waarbij het niet anders hoeft te zijn en waarbij jij durft je kind zijn eigen ervaringen te laten hebben, zorgt voor een sterke shift van angst naar zijn. Dat wordt gevoeld. Dan kan je kind zijn wie het is. Dan is er geluk.

Hoe meer je daarbij in ontspanning leeft, hoe meer je kind ook ontspannen is. Dat geldt voor zowel het heden als de toekomst als het verleden. Stel je eens voor hoe het er uit ziet wanneer een ouder naar zijn kind kijkt met een echte warme glimlach, vanuit volledige aanwezigheid, en stel je dan eens voor dat een ouder naar zijn kind kijkt met een blik vol angst, een gevoel dat bijvoorbeeld voorkomt uit een onvervuld verleden. Het verschil in effect op het kind laat zich vast raden.

Behandelmogelijkheden

Je kind laat jou precies zien waar jij staat. Hoe meer jij aan jezelf doet, hoe meer jij verwerkt en hoe meer jij in het hier en nu leeft, hoe beter het met je kind gaat. Want ook dat wordt gespiegeld.

Ouders kunnen in mijn praktijk ook terecht voor hun eigen ontwikkeling en transformatie. Mijn hulp bestaat uit consulten, persoonlijke trajecten en energetische behandelingen. Je kunt  hier verder lezen.

                    CONSULT                                            PEROONLIJK TRAJECT                                  ENERGETISCHE BEHANDELINGEN

Een consult is een combinatie van energetisch werk en coaching. Een consult is zeer geschikt voor het oplossen van oude pijn, relatieproblemen, werk gerelateerde problemen en andere frustraties.

Een persoonlijk traject is een cadeau voor jezelf én voor je kind. Het zorgt er voor dat je vrij bent van elke ballast vanuit je verleden. Daarnaast wordt elke uitdaging in het heden meegenomen. Een traject is inclusief 2 individuele opstellingen en zorgt ervoor dat de liefde in jou en voor je kind weer helemaal kan doorstromen.

Energetische behandelingen helpen jou om weer terug in balans te komen. Bij Touch of Matrix worden blokkades op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau opgelost. Deze methode is daarmee ook zeer geschikt voor de behandeling van fysieke klachten. Soul Body Fusion is een methode die de ziel uitnodigt om terug te komen in je eigen lichaam. Het zet je in je kracht, en zorgt er voor dat je weer helemaal bij jezelf terug komt.

Aanvullende mogelijkheden

Naast bovengenoemde diensten wordt met aanvullende methoden en technieken gewerkt zoals de helende reis, trancesessies, lichaamswerk en systeemwerk. En ook een huisreiniging behoort tot de mogelijkheden.

Klik hier als je er meer over wilt lezen.