Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Oermoederliefde & Altantis

We starten deze heling in het veld van de Oermoeder, waardoor je op subtiele wijze wordt uitgenodigd de energie tot je te nemen waarin je oude pijn, vastzittende emoties, herinneringen, gedachte en overtuigingen mag loslaten op elk niveau van je lichtlichamen. Tijdens dit grote loslaten mag je ook bewust worden van je rol van vroeger, en hoe deze nu nog wordt uitgespeeld in jouw leven waardoor dit jou ook mag loslaten, evenals delen van je moeder waar je je bewust en onbewust mee hebt geïdentificeerd. Dat geldt ook voor karmische invloeden en het collectieve bewustzijn. Je neemt de getransformeerde energie in je lichaam op en vereenzelvigd steeds meer met de mooie eigenschappen van de oermoeder en met je eigen mooie zielskwaliteiten. 

Na een afstemming op de Oeroude energie van Atlantis en haar Priesteressen reizen we zelf ook af naar Atlantis. Daar ontmoeten we het Zusterschap van Isis, dat al sinds tijden Atlantis bestaat (de Oermoeders van Atlantis). De Priesteressen nemen je mee naar een Atlantische Lichttempel, waar zij jou heling brengen en je in contact brengen met je Diepste Zelf. Je ontvangt daarnaast ook heling vanuit een Oeroud Atlantisch ‘Protocol’ – je ontvangt o.a. een zuivering, bescherming en innerlijke kracht naast de diepe heling van de Zusters vanuit de oeroude heilige Atlantische energieën. Ook je contact met de Bron versterkt. 

Daarna reis je verder af naar de lichtgevende Kristallen Tempel van Thoth, hij heeft naast de enorm trillingsverhogende energie van deze bijzondere tempel een cadeau voor jou, iets wat je kunt gebruiken voor jouw eigen spirituele ontwikkeling. Daarna ontvang je de inwijding Awakening the Light Codes of Atlantis!  Met deze inwijding wordt je fysieke lichaam gezuiverd om ons voor te bereiden op de Ascentie. Al je licht codes worden geactiveerd waardoor je toegang krijgt tot onze oerkennis. De inwijding is een belofte van Zelf Meesterschap en liefde voor AL wat is. Het opent ons op de hoogste niveaus, bij het dienen van het licht en alle bewoners van alle werelden.

Transmissie aanvragen

Deze heling is de vierde transmissie in de Oermoederliefde. De kosten voor deze heling die je onbeperkt kunt afluisteren, bedragen € 15,-.  Je kunt deze aanvragen door een mail te sturen naar info@nefertum.nl of door op onderstaande button te klikken om zo via mijn contactpagina contact met mij op te nemen.

beach-1852945_640 (1)