Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Oermoederliefde (basis)

A Mother’s Love Frequency is een koesterende, troostende en helende oermoeder energie die je helpt bij het helen van moeder-kind wonden, ondersteunt jou in je transformatieprocessen, biedt troost als je het moeilijk hebt en vervult onvervulde behoeften. Het zorgt ervoor dat je je eigen systeem vult met Onvoorwaardelijke Liefde van de paradijselijke Oermoeder, het activeert je innerlijke kracht, (zelf)vertrouwen en potentieel, stimuleert zelfzorg en verbetert je algehele staat van zijn, je gezondheid en vitaliteit.

Het systeem is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan liefde, aandacht en steun maar is uitermate geschikt voor mensen met hechtingsproblematiek, tekorten, relatieproblemen, onzekerheden en weinig zelfvertrouwen. Maar ook bij verstoorde moeder-kindrelaties en voor iedereen die vastzit in oude (rol)patronen en negatieve geloofsovertuigingen en een lage eigenwaarde is het enorm transformerend.

De energie van A Mother’s Love Frequency zet elke cel in het licht, vult alle gaten en tekorten van vroeger en vervult je met Liefde waardoor je in je kracht komt te staan en je verbonden voelt met de Oermoederliefde alsof het er altijd al was geweest.

De transmissie

Vanuit de verbinding met de Aarde en het Universum wordt je in deze heling omhuld met de energie van de Oermoeder, vanuit ‘A Mother’s Love Frequency’ en uitgenodigd om blokkades los te laten. We laten het op een subtiele wijze je lichaam instromen en raakt daar elke cel aan, zet elke cel in het licht. 

Je komt zelf steeds meer in een diepe staat van zijn en ontspanning terecht waardoor je ontvankelijk bent voor de krachtige energiestromen. Het maakt dat je blokkades mag loslaten op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Met dit krachtig helende licht en de pulserende energie worden jouw blokkades naar buiten getrild. Daarna vindt er een diepgaande heling op je innerlijke kind pijn plaats en wordt je uitgenodigd om daarbij in je lichaam te blijven, zodat de pijn getransformeerd kan worden. Dat geldt ook voor je bewuste en onbewuste negatieve geloofsovertuigingen, te korten die je hebt ervaren, waardoor je meer en meer weer in contact komt met degene die je werkelijk bent. 

Daarna mag je delen die je van je moeder in je eigen systeem hebt toegelaten, waarmee je je geïdentificeerd hebt of waartegen je juist een allergie hebt ontwikkeld, loslaten. Dat geldt vervolgens ook voor de pijn en lasten die bent gaan meedragen. Daarna volgt heling op de moederlijn en wordt de pijn van elke generatie geheeld door de Oermoeder en haar transformatie krachten. 

Je komt tot een aanvaarding van degene die je voorging in dit evolutieproces en laat de pijn waar het hoort en komt volledig in verbinding met de eigenschappen van de oermoeder waar je je meer en meer mee mag gaan identificeren. Het zal op een steeds dieper niveau in jouw lichaam gaan landen. 

Tot slot ontvang je het symbool van de olifant, van oermoeder liefde en zul je weer in staat zijn om contact te maken met je eigen gidsenfamilie wanneer je het moeilijk hebt en je jezelf niet gesteund voelt. 

Na de transmissie is jouw trillingsfreqeuncy voelbaar verhoogd, zul je meer liefde waarnemen en je meer verbonden voelen met de Oermoeder die je ook bent. Het geeft je innerlijke kracht, vertrouwen, zelfvertrouwen en bestaansrecht. 

Transmissie aanvragen

Na elke groepsheling in de Oermoederliefde volgt een ingesproken transmissie. Deze heling is de eerste transmissie in de Oermoederliefde. De kosten voor deze heling die je onbeperkt kunt afluisteren, bedragen € 10,-.  Je kunt deze aanvragen door een mail te sturen naar info@nefertum.nl of doro op onderstaande button te klikken om zo via mijn contactpagina contact met mij op te nemen.

baby-elephant-5126326_640