Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Oermoederliefde & de Regenboogstralen

In deze Oermoederheling gaan we ons verbinden met de 7 helende regenboogstralen om veel los te laten, te reinigen, zuiveren en balanceren maar ook om het potentieel van elk chakra en elke kleur te activeren. Het is dan ook een echte fysieke heling, maar ook de mentale en emotionele ontlading wordt niet overgeslagen. Daarnaast is de activatie van elke straal een ware bekrachtiging die je overhevelt naar een next level.

We starten de heling in het Universele Oermoederliefdesveld met haar zachte, ondersteunende en koesterende liefdesfrequenties, die we aanvullen met een krachtige Full Spectrum Healing. Deze energie omvat alle aspecten van de regenboog en werkt op alle lichtfrequenties. De spierwitte lichtfrequenties hebben het volledige kleurspectrum van de regenboog in zich verenigd waardoor het in staat is om op alle niveaus te helen . Het helpt je onder andere om emotionele bagage uit het verleden en innerlijke kindpijn los te laten, neutraliseert problemen en verhoogt de energie in jouw lichaam.

Daarna maken we een sterke verbinding moet Moeder Aarde en het Universum om je klaar te stomen voor de intense activaties van de Regenboogstralen, maar ook om je te vullen met de voedende energie, de levenselixer vanuit de kern van moeder aarde en de Universele Levensenergie die maken dat jouw levenskracht geactiveerd wordt.

Daarna volgen de diverse activaties bestaande uit een krachtige heling én een dubbele bekrachtiging van de energie om vervolgens af te sluiten met de bijzondere Regenboogbloem van Aartsengel Metatron voor zachtheid en zuivering. De energie helpt je om je emoties, hartchakra, gedachten en hele wezen te zuiveren van negativiteit die we door het hele leven hebben verzameld, helpt je bij het helen van trauma’s die ons op de weg van liefde kunnen blokkeren en ontwikkelt een zachtheid in elke relatie en partnerschap die we mogen koesteren als een bloem. Je krijgt zelf ook de schoonheid weer terug zoals je de schoonheid van een bloem krijgt.

Deze  witte straal van Metatron reinigt, zuivert en geeft ons alles wat nu nog nodig is, ook voor je chakra’s en maakt de heling compleet en volledig.  

En daar sta je dan, geheeld, vrij en blij. In eenheid. Als jezelf, met jezelf en in verbinding met je Hogere zelf. In liefde en vrede. Compleet en Heel. Je zult je beschermd voelen en weten hoe je met het leven om moet gaan. Je zult vol in je kracht komen te staan met deze heling en zijn als de oermoeder in verbinding met de Aarde en het Universum. Gelukkig, vrij en in harmonie met Al Dat Is. Dit is wie jij bent. Dit is de Oermoeder. En dit is je divine being.

Transmissie Regenboogstralen aanvragen

Met deze heling wordt je uitgenodigd om op diverse lagen te helen, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel en ontvang je naast krachtige chakra detoxificaties en balanceringen ware bekrachtigingen en activaties van de Universele Regenboogstralen en kleuren! 

Deze heling komt uit de serie Oermoederliefde transmissies.  De kosten voor deze heling die je onbeperkt kunt afluisteren, bedragen € 10,-.  Je kunt deze aanvragen door een mail te sturen naar info@nefertum.nl of door op onderstaande button te klikken om zo via mijn contactpagina contact met mij op te nemen.

sea-gc3a1c06fd_640