Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Oermoederliefde in 5D

In deze heling starten we met de Oermoeder die uit de diepe Aarde op reist om ons hartzeer en innerlijke kindpijn te helpen loslaten en helen waardoor we vanuit geaardheid ook in staat zijn om de Hogere energieën die je ook worden aangeboden, te ontvangen die helpen aan het bijdragen aan de Pillar of Light die we ook zijn, verbonden met de Aarde en het Universum in Eenheid.

Daarna volgt een activatie van je 5 dimensionale lichtlichaam waarin je lichtcodes op celniveau gedownload en geactiveerd worden. in deze activatie wordt eerst de energie van de gouden lelie gedownload , daarna ga je beschermd en wel dwars door de sluiers heen naar het oorspronkelijke zaad van de mensheid, waardoor je verbonden raakt met de energie van de oorsprong van je bestaan. Vervolgens worden de codes van licht verbonden met elke cel en veranderen ze volgens deze lichtcodes: je dijt uit naar een 5 D bewustzijn.

Dan ben je er klaar voor om je volledig open te stellen voor de Eerste Straal van Meester El Moyra en de helende trilingen van zijn Tempel van Goede Wil in Telos om onze vaderlijke krachten te activeren. Voorafgaand wordt je aardester en zielester gereinigd, gebalanceerd en geactiveerd, alsmede je Merkaba, het voertuig waarmee je op reis gaat, terwijl je eigen energiefrequentie daardoor flink opgehoogd wordt ter voorbereiding op deze reis. we sluiten af met een bekrachtiging en vereenzelviging met de krachtige en tegelijkertijd liefdevolle eigenschappen van de Oermoeder, de Godin/God en Priester/Priesteres en je stapt door de etherische poort terwijl je oude pijn, patronen en lasten achter je laat, in de Nieuwe Aarde van 5D en hoger.

Transmissie aanvragen

Deze heling is een energietransmissie van diep niveau uit de serie transmissies in de Oermoederliefde.  De kosten voor deze heling die je onbeperkt kunt afluisteren, bedragen € 15,-.  Je kunt deze aanvragen door een mail te sturen naar info@nefertum.nl of door op onderstaande button te klikken om zo via mijn contactpagina contact met mij op te nemen.

woman-4629323_640