Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Online heling

Ben je bewust en graag zelf bezig met jouw helingsproces of wil je dat juist graag gaan doen? Doe je dat graag op je eigen manier, in je eigen tempo en ruimte? Loop je nog tegen blokkades aan? En ben je er aan toe om een grote shift te maken? 

Speciaal voor jou heb ik een aantal online programma’s ontwikkeld waarmee je thuis in je eigen tijd en tempo effectief aan de slag kunt gaan. Elk programma bevat helende, reinigende, inzichtgevende geleidemeditaties en persoonlijke helingen aangevuld met eenvoudige oefeningen, tips en tools waarmee jij in korte tijd een grote stap kunt zetten naar meer Innerlijke Kracht, Heelheid, Vrijheid en Blijheid toe.

AFSTANDSINWIJDINGEN

Met een inwijding wordt je een kanaal voor helende energie, waardoor de energie vrij toegankelijk voor je wordt. De meeste inwijdingen zijn al een heling op zich, die je daarna door de energie te activeren kunt voortzetten. 

De meeste energieën zorgen voor heling, die je zowel voor jezelf als voor anderen kunt inzetten. Een aantal inwijdingen zorgen er vooral voor dat je eigen helingscapaciteiten geactiveerd of versterkt worden. Anderen worden eenmalig geactiveerd, zoals bijvoorbeeld de 9 riten van de Munay Ki en de 13e Munay Ki met blijvend resultaat en je persoonlijke ontwikkeling stimulerend. 

Je ontvangt de inwijdingen op afstand. De meeste inwijdingen worden via de Call In methode doorgegeven en kun je activeren wanneer het jou uitkomt. Een paar inwijdingen vragen bij voorkeur om een directe afstemming, in dat geval maken we een afspraak. Ook die afstemmingen ontvang je thuis op afstand. 

GRATIS UITPROBEREN

Weet je niet zeker of deze programma’s wel bij jou passen? Dan kun je hier een helende geleidemeditatie beluisteren of een gratis proefheling op afstand aanvragen. 

CONTACT OPNEMEN

Heb je vragen over één van de programma’s of een inwijding, wil je advies of wil je  een inwijding aanvragen, stuur mij dan een mailtje via info@nefertum.nl. Je bent van harte welkom!