Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Munay Ki – 9 rites

Wordt verwacht in september!!

De Munay Ki is gebaseerd op een negental rites (energieoverdrachten / inwijdingen) die hun oorsprong vinden bij de indianen en is samengesteld door Alberto Villoldo. Het is als een treinkaartje voor de reis op weg naar vrijheid om te zijn wie je in wezen bent en naar het bewust-zijn van eenheid.

Munay-Ki is het pad van Vuur, het pad van transformatie en voert je voorbij de illusie van afscheiding en herstelt de verbinding met je innerlijke kracht, je eigen goddelijke natuur. Het brengt je bij je ware bestemming hier op aarde.

De Munay-Ki is geschikt voor iedereen die zichzelf een cadeau voor het leven wil geven. De intentie waarmee je deze reis maakt is bepalend voor de bestemming die je zult bereiken.

Wees zoals je bent - de 9 rites

De Munay-Ki komt van een Quechua woord, dat ‘ik hou van jou‘ of ‘wees zoals je bent‘ betekent.

De Munay-Ki zijn de negen rites van initiatie om een persoon van wijsheid en kracht te worden. Deze rites zijn universeel voor alle indianen tradities, al worden ze in verschillende culturen uitgedrukt in verschillende vormen en stijlen. Ze zijn afgeleid van de grote initiaties van de Hindus Valley die naar Amerika zijn gebracht door de eerste medicijnmannen en -vrouwen die de Beringstraat in Siberië overstaken gedurende de ijsperiode, zo’n 30.000 jaar geleden. Deze dappere reizigers waren de Laika, de oude Earthkeepers.

De eerste 4 initiaties zijn gericht op bescherming en heling van jezelf. Als je de Munay-Ki ontvangt, zal je energieveld weer helder gaan stralen en je zult rollen die jezelf hebt aangemeten ter zelfbescherming afleggen. Persoonlijke heling wordt op gang gebracht en je kunt je mogelijkheid ontwikkelen om de onzichtbare wereld waar te nemen.

Vervolgens ontvang je initiaties waardoor je buiten je angst zal stappen en vrede gaat uitdragen, tijdloosheid en oneindigheid kan ervaren.

Uiteindelijk, als je de laatste initiaties ervaart, kun je een nieuwe en betere versie van de software downloaden in je energetische blauwdruk, welke op zijn beurt je DNA informeert, die instructies geeft over hoe je een nieuw lichaam kunt creëren dat anders zal verouderen, helen en overlijden.

Munay-Ki zet je in je authenticiteit (‘wees zoals je bent’). Na het ontvangen van de Munay-Ki zul je ‘als vanzelf’ die dingen gaan doen die bij je passen, waar je goed in bent en je gelukkig maken.

Wat brengt de Munay Ki

De Munay Ki zal je lichtend energieveld reinigen en het ontdoen van de psychische slib dat door trauma’s in het verleden in je aura is achtergebleven. Zodra je de 9 riten ontvangt, zullen de chakra’s helder worden en je ontwikkelt een regenbooglichaam. Dit gebeurt wanneer de chakra’s beginnen te stralen met hun oorspronkelijke gloed. Elk chakra heeft zijn eigen kleur en samen geven ze de kleuren af als van de regenboog.

Op lichamelijk niveau wordt de doorstroming van je energie door de chakra’s veel beter, je komt  beter in je innerlijke kracht, er ontstaat er een veel sterker helingsvermogen voor jezelf en voor anderen. En tevens ben je beter beschermd tegen negatieve invloeden en energie die van buitenaf naar je toekomen.

Op emotioneel niveau komt er meer rust in je en een betere balans, is er meer liefde voor jezelf en de wereld.

Mentaal bezorgt de Munay-Ki je ook meer rust, meer helderheid, meer acceptatie, meer inzicht.

In geestelijk-spiritueel opzicht is dit een kwantumsprong in je ontwikkeling door verhoging van je trillingsgetal en de bijkomende inzichten en overtuigingen. Je zult beter leren zien hoe de wereld in elkaar zit en welke rol jij erin speelt. Er is een diepere verbondenheid met alles en iedereen: je gaat je deel van het geheel voelen.

Het activeert je lichtend energieveld en zijn kracht om te manifesteren en te creëren. Het transformeert je leven.

Het verhoogt de frequentie van het DNA, wat invloed heeft op de kwaliteit van je leven, je lichaam en de manier waarop je sterft.

Het geeft een zekere verankering in de realisatie over je verlichte natuur

De 9 rites

De serie begint met de 4 basisinitiaties die voor bescherming zorgen en je heling op gang brengen:

De Healers Rite– Tijdens deze initiatie wordt de kracht om te helen gewekt.

De Beschermers Rite– Tijdens deze transmissie ontvang je beschermende krachtbanden.

De Harmonie Rite deze Inwijding verbindt je met de organiserende principes van het Universum.

De Zieners Rite– deze Inwijding ontwaakt het vermogen om in de onzichtbare werelden te kunnen schouwen.

Dit wordt gevolgd door de drie Lineage Rites:

Daykeeper Rite– Deze Rite is een energetische transmissie die jou verbindt met de Earthkeepers uit het verleden, die in harmonie leefden met Moeder Aarde en met het pad van de Vrouw, de vrouwelijke kwaliteiten van de mens. Deze initiatie maakt een aanvang bij het heel wordingsproces van jouw innerlijke vrouw en helpt je om voorbij angst te gaan en vrede te beoefenen.

Wisdomkeeper Rite– Deze energetische transmissie brengt wijsheid en vreugde en helpt je om deze wijsheid naar buiten toe uit te dragen. Deze transmissie helpt je om het vermogen te ontwikkelen om buiten te Tijd te stappen en Oneindigheid te proeven. Het herstelt jouw relatie met de Hemel en jouw kosmische Vader. Op deze manier heelt het jouw innerlijke Man-zijn en de verwondingen van vroegere levenservaringen.

Earthkeeper Rite -Deze Rite verbind je met een lijn van aartsengelen die de beschermers zijn van ons sterrenstelsel. Je wordt de verzorger van alle leven op aarde en je leert een heldere visie te ontwikkelen van de wereld zoals jij die in het diepst van je hart zou willen zien. “ to dream the world into being”

De achtste Rite is de Starkeepers Rite –Deze Rite verankert je veilig in de Tijd-na-de-grote-verandering. Hier ontwikkel je meesterschap over de Tijd die nog komt en alle toekomstige generaties.

De negende Rite is de Creator Rite – Deze ontwaakt het Goddelijke Licht binnen in je en je ontwikkelt meesterschap over alles wat geschapen is. Deze transmissie is pas in de zomer van 2006 naar buiten gebracht en aan ons doorgegeven door de Inca oudsten.

INWIJDINGEN AANVRAGEN

Wil jij jezelf weer verbinden met jouw Inca voorouders? Wil je een treinkaartje op weg naar jouw Vrijheid om te zijn wie je in wezen bent? En wil jij naar het bewust-zijn van Eenheid? 

Kies jij voor het pad van Vuur, van transformatie, voorbij de illusie van afscheiding? En wil je je verbinding met je innerlijke kracht en je eigen goddelijke natuur herstellen? Gun jezelf dan ook het cadeau van de 9 rites van de Munay Ki. 

Je ontvangt de inwijdingen op afstand, in je eigen veilige ruimte, op een manier zoals ik zelf deze inwijdingen ook heb mogen ontvangen. Op het zelfde moment stemmen we ons af op de energie, waarbij ik een ritueel uitvoer en jij je openstelt voor de energie. De energie laat ik stromen zolang als ik voel dat nodig is.

De kosten voor deze online  cursus bedragen 25 euro per inwijding.  Dit is inclusief alle handleidingen, een certificaat en een persoonlijk bericht na elke inwijding.

Je kunt de inwijdingen aanvragen vanaf september 2020.