Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Online Heling ‘Innerlijke Kind’

Voel jij je onbegrepen, alleen, niet gezien of niet gewaardeerd? Heb je het gevoel er niet toe te doen, onzichtbaar te zijn of voel je je niet gerespecteerd? Krijg je weinig aandacht en liefde van je partner, heb je juist geen partner of voel je je vaak teleurgesteld? Heb je weinig zelfvertrouwen, pas je je vaak aan of heb je gevoel dat je niet mag zijn wie je werkelijk bent? Ben je boos, voel je je niet geaccepteerd of ben je in gevecht met de wereld om je heen? Heb je grote moeite met kritiek en oordeel van anderen, of wordt je geraakt door dominante, aanwezige mensen? Dan is de kans groot dat ook jij te dealen hebt met het innerlijke kind in jou en dat dit online programma jou veel gaat brengen.

Iedereen draagt oude wonden uit zijn jeugd met zich mee. Ervaringen uit de vroege jeugd zijn vaak bepalend voor wie je nu bent. Als je in het nu geraakt wordt, dan heeft dat te maken met oude pijn, met een ongeheeld innerlijk kind, met ervaringen die nog niet verwerkt zijn. Dat uit zich in problemen in je relaties, welzijn, werk en financiën. Meestal begrijpen we niet waar deze problemen vandaan komen en denken we dat het met de situatie waarin we beland zijn heeft te maken.

Uiteindelijk bouwen de klachten zich steeds verder op en wordt dat geuit in emotionele, fysieke en psychische klachten zoals onder andere depressiviteit, angsten, burnout en andere moeheidsverschijnselen en ook (chronische) ziekte. Je bent aan het overleven.

Ben jij daar wel klaar mee? En wil jij

 • meer zelfvertrouwen?
 • steviger in je schoenen staan?
 • uit je relatietrigger?
 • je minder geraakt voelen door woorden en daden van anderen?
 • meer liefde en aandacht in je leven?
 • beter voor jezelf opkomen?
 • beter je grenzen aan kunnen geven?
 • meer rust en harmonie?
 • meer in het NU leven?
 • vanuit je eigen innerlijke en liefdevolle kracht?

Dan is het tijd om het hef weer in eigen handen te nemen!

Ben jij er wel klaar mee en wil je graag een shift in jouw bewustzijn maken? Ben jij toe aan een volgende stap in jouw proces? En lijkt het je fijn om dat thuis te doen, in je eigen tijd en eigen tempo, wanneer het jou uitkomt?

Schrijf je dan  nu direct in voor het Online Programma voor de heling van het Innerlijke Kind om jouw landing op aarde en je eerste 7 levensjaren op te schonen en te helen.

9 dagen lang, heling op afstand van het innerlijke kind in jou. Met elke dag een bonus, om jezelf steeds verder op te schonen op verschillende niveaus, om steeds dichter bij jezelf, bij wie je werkelijk bent te komen. En om steeds vrijer en makkelijker door het leven te gaan en om je opnieuw te verbinden met het gelukkige, vrije en creatieve innerlijke kind in jou.

Elke dag een krachtige helende meditatie én een persoonlijke heling op afstand, die je zelf thuis kunt activeren op een voor jouw geschikt moment.

Parel over het programma: ‘Ik heb een enorme shift kunnen maken’

‘Here comes my happiness again, Right back to where it should have been’ . Zo voel ik mij nu!

‘Ik voel een intense rust, ik voel mijn eigen kracht, Ik kan veel meer hebben, reageer rustiger, knuffel meer en luister beter naar de kidz …. ik krijg veel meer gedaan, zonder druk. Oude patronen zijn echt gedelete / opgeschoond … Wat een heerlijk gevoel. En wat voel ik me dankbaar dat dit programma op mijn pad is gekomen en dat ik hem ben aangegaan. Ik heb de laatste jaren veel ‘zaadjes’ gezaaid en ben nu de ‘heerlijke vruchten’ ervan aan het plukken.’

Met veel extra’s

 • bij elke stap een persoonlijke healing
 • 7 dagen lang + 2 bonusdagen in je eigen tempo
 • bij elke stap een helende bonusmeditatie
 • gratis geleidemeditatie voor meer compassie en zelfliefde
 • en een gratis Full Spectrum inwijding voor diepe zelfheling

Programma

 • Dag 1: 0 – 1 jaar – bonus: een nieuwe zachte landing op aarde
 • Dag 2: 1 – 2 jaar – bonus: in diep contact met je WARE ZELF (de plek waar alle heling plaatsvindt)
 • Dag 3: 2 – 3 jaar – bonus: jezelf opschonen van oude programmeringen
 • Dag 4: 3 – 4 jaar – bonus: Clearing (energetische opschoning)
 • Dag 5: 4 – 5 jaar – bonus: Moeiteloosheid leven
 • Dag 6: 5 – 6 jaar – bonus: Je beloftes herzien
 • Dag 7: 6 – 7 jaar – bonus: in verbinding met jezelf
 • Dag 8: 7 – 8 jaar = BONUSDAG: in contact met het blije innerlijke kind in jou.
 • Dag 9 = BONUSDAG: een magische reis door de jaren heen & integratie van de innerlijke kinderen in jou

Dag 8 is een bonusdag, omdat in het 7e jaar alle luikjes open gaan, waardoor de wereld heel erg groot en angstig kan zijn geworden.

Op deze dag ontvang je ook de Full Spectrum inwijding! En de meditatie voor meer compassie en zelfliefde om jezelf steeds verder te helen op een dieper niveau, voor elke keer dat je geraakt wordt door het gedrag van een ander. Om op deze wijze zo steeds meer triggers uit je systeem te halen.

Op bonusdag 9 ga je kijken hoe je innerlijke kinderen ervoor staan, wat er nog nodig is en wat er nu nog geheeld mag worden om vervolgens over te gaan tot de integratie van jouw innerlijke kinderen.

Het programma is ook geschikt voor mensen die reeds een traject bij mij hebben doorlopen om op een nog dieper niveau tot heling te komen.

Ervaringen

Karin:‘  ik merkte direct al dat ik zachter ben naar mijn gezin toe. Heb ook heel diep geslapen vannacht. Ik voelde vanmorgen een enorme opluchting, een nieuwe energie die door mijn lichaam stroomt. Ik ben echt weer bij mezelf.’ 

Chantal over het programma: ‘Het ontroert mij wat ik van mezelf heb mogen terugvinden’

‘De challenge werkt bij mij nog steeds door, voel ik. Er is enorm veel opgeruimd en in beweging gezet. Wat een bijzondere en intense reis, intens en toch sereen door de begeleiding die jij biedt ben ik in staat geweest om op zo een diepe laag van mijn zijn oude stukken te helen en systemen om te zetten.  Het heeft mij meer rust en vooral veel helderheid al gegeven, mijn sensitiviteit is nog meer mijn kracht geworden. Ik herken mijn triggers in het nu en merk dat de oude pijnlaag die eronder zat er nu niet meer is. Mijn gevoelens zijn van nu en ik ben een met mijn innerlijke kind, mijn veilige haven in mijzelf terug gevonden.
Het ontroerd me nog steeds wat ik in deze challenge van mijzelf heb terug mogen vinden, ik ben dingen aan het ervaren en ontdekken die ik als kind echt niet kon en dat is nieuw. Er gaat werkelijk een wereld voor me open, die van het kind in mij.
Ik voel helder dat dit mij nog veel meer gaat brengen, niet alleen mij maar ook mijn eigen gezin en de mensen die ik in mijn praktijk mag begeleiden. Ik ben enorm dankbaar voor deze helende en transformerende reis.  
Deze challenge is een geschenk aan jezelf, een unieke innerlijke reis die door jouw compassie en verbondenheid zo liefdevol wordt begeleid en ondersteund, tegelijkertijd is de krachtige energie zeer voelbaar.
Jouw eigen creatie, die bijdraagt aan zo veel meer dan alleen wat benoemt wordt in de challenge. Jouw eigenheid heeft deze creatie mogelijk gemaakt en ik ben enkel dankbaar dat ik er een deel van mag zijn.’

Lees hier meer over de reis van Karin die zij maakte op de eerste dag van de challenge.

En Priscilla vertelt: ‘Er is een absolute rust en stilte tot mij gekomen. Alsof ik nieuw geboren ben en geaard op aarde’

Danilla: ‘Dank je wel voor deze prachtige 9 dagen. Intens bijzonder, intensief, en zo gedragen en liefdevol door jouw toewijding. Ik ben zo blij dat ik heb meegedaan. De laatste reis is magisch! En ook de inwijding heb ik zo goed kunnen voelen in mijn handen en voeten! Ik heb zoveel ervaren van zowel de inwijding maar ook van de integratie van al die kind delen Nogmaals veel en veel dank’

Katinka: ‘Ik wil je bedanken voor de bijzondere dagen. Wat is er veel gebeurd, veel in beweging en ook ben ik veel inzichten rijker. Heel fijn. Het maakt de weg naar binnen in ieder geval weer voelbaar.’

Inschrijven

Kan per direct via info@nefertum.nl onder vermelding van je volledige NAW – gegevens en voorzien van een recente foto. Kosten bedragen € 80,-.