Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Zijn wie je werkelijk bent (online)

Het leven zit je niet altijd mee. Nog altijd heb je te dealen met de effecten van je jeugd. Je voelt je snel geraakt door anderen. Relaties en vriendschappen gaan lang niet altijd even makkelijk. Je energieniveau laat ook nog steeds wat te wensen over. Je hebt het gevoel dat je vastloopt, dat je ergens in blokkeert. Dat je er nog niet volledig mag zijn of toedoet. En je bent nog niet echt volledig overtuigd van jezelf en je eigenwaarde. Je kunt ook wel wat meer zelfvertrouwen gebruiken. En bovendien zou je graag weer in contact willen komen met wie je werkelijk bent: zuiver en rein. Waardevol en liefdevol.

Gevolg is dat je situaties misschien wel uit de weg gaat, want als je veilig bent hoef je je ook niet zo slecht te voelen over jezelf. Je onderneemt niet meer zoveel, omdat je te moe bent en ook je contacten worden steeds minder of verlopen steeds moeizamer. Je voelt je niet echt gelukkig of bent zelfs depressief of neerslachtig. Je zit toch nog steeds voornamelijk in de overleving.

Wil jij

  • je eigen ruimte weer innemen met meer zelfvertrouwen
  • je weer heel voelen, één met jezelf en met anderen
  • gewoon je zelf zijn: waardevol en liefdevol
  • in verbinding zijn met jezelf en met anderen?

Ik heb voor jou een kort online traject ontwikkelt dat er voor zorgt dat jij weer in contact komt met je eigen waardevolle en liefdevolle kern. Zodat jij alle ruimte kunt innemen die je verdient en weet dat je er mag zijn. Dat je er toedoet. En dat het je niet meer uitmaakt wat anderen daar van vinden. Terug naar wie jij werkelijk bent!

Het traject

Het traject bestaat uit 3 krachtige helende en vooral transformerende reizen naar binnen, die je terugbrengen naar je eigen kern, zodat jij je eigen blokkades en overtuigingen kunt opsporen en helen. Je gaat op zoek naar een moment waarop je jezelf bent kwijtgeraakt en bovendien ontvang je er een activatie bij om weer in contact te komen met je Hogere Zelf, de Bron in jou. Je kunt de meditaties zo vaak doen als je zelf wilt. De kosten bedragen slechts € 35,-.

Ervaringen

Chantal over haar traject: ‘Het is net alsof ik op een ander bewustzijnsniveau ben terecht gekomen. Ben mij veel meer bewust van mijzelf, mijn lichaam en kan wat ik voel beter duiden. Heb ook heerlijk en ontspannen geslapen de nachten daarna.’

Petri‘Het gaat goed met mij! Merk dat ik echt stappen heb gezet en dat maakt dat ik mij sterk voel. Ik heb gemerkt dat ik mijn kinderen echt weer met rust kan benaderen. Ik reageer niet zo snel op alles, kan goed rustig blijven. En als er iets gebeurt, betrek ik alles niet meer zo op mijzelf. Vanuit die rust kan ik goed actie ondernemen. Voelt echt als een grote verandering, erg fijn. Ook mijn onrust mbt mijn werksituatie verdwijnt steeds meer. Het is me de afgelopen dagen ook duidelijk geworden dat ik in mijn huidige baan nog niet klaar ben. Ik heb daar nog wat af te maken en te leren voordat ik verder ga. Ik blijf om mij heen kijken, maar de urgentie is er wat van af.  Kortom, ik ben met veel dingen bezig en voel mij over het algemeen sterk, goed en vrolijk.’

Katrina: ‘Ik heb mijn zelfvertrouwen en mijn wil om iets te doen wat ik wil en dus niet anderen teruggekregen. Heb de afgelopen dagen een duidelijke verandering gemerkt. het accepteren dat iets gewoon zo is en dat dat ok is, doet veel. Daarmee stopt inderdaad de negatieve energiestroom en is er ruimte om dat bij mezelf te laten. Mijn kinderen laten mij zo duidelijk zien dat ze hun eigen keuzes maken en willen daarin niet ingeperkt worden. Zij doen wat ik graag wil en dat is confronterend. Het is goed om dat nu te zien en te erkennen. Ik kan nu weer met andere ogen naar hun kijken en ze laten zijn wie ze zijn en daar intens van genieten. Dus, dank je wel hiervoor. Het is heel waardevol geweest. Ik weet dat ik er nog niet ben e ndat het tijd is om van het geijkte pad af te gaan. Dat is iets waar ik afgelopen jaar al veel mee bezig ben geweest, maar de laatste stap kon ik niet zetten. Nu is het tijd en heb ik vertrouwen dat ik dat wel kan.’

Doe jij ook mee?

Schrijf je dan direct in en stuur mij een mail naar info@nefertum.nl voorzien van jouw NAW gegevens. Zodra je betaling is gedaan, kan jij starten met jouw eigen heling. Ook voor vragen kun je me gerust een mail sturen.