Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Persoonlijk Traject

We worden allemaal geboren in een zuiver bewustzijn, open en verbonden. Dat zien we terug in elke baby, die vol bewondering om zich heen kijkt, maar gaandeweg is de kans groot dat we steeds meer verstrikt raken in de wereld om ons heen. We passen ons aan, eerst aan de wensen va onze ouders, later op school en ook in de maatschappij. We voelen onszelf steeds minder verbonden, voelen ons alleen of eenzaam, ongewenst, onbegrepen, gekwetst, afgewezen of ongeliefd, in onzekerheid en vaak in onmacht en angsten. We raken onze authentieke zelf kwijt ….

Word het jou ook te veel? Is jouw grens bereikt? En ben jij het zat om moe, depressief, boos, onzeker, gestrest of neerslachtig te zijn? En ben je klaar voor verandering? Dan nodig ik jou van harte uit om te zijn wie je werkelijk bent, net zoals de Blauwe Lotus dat doet, door alles los te laten wat jou niet meer dient en wat je tegenhoudt jouw leven te leiden in volledige vrijheid en onafhankelijkheid.

girl-913106_1920

Voor wie

Een Persoonlijk Traject is geschikt voor iedereen die er klaar voor is, voor iedereen die nare gebeurtenissen, traumatische ervaringen en beperkende overtuigingen vanuit het verleden achter zich wil laten. En voor ieder ander die te maken heeft met grote en kleine uitdagingen in het leven. En voor mensen die gewoon gezond en gelukkig willen kunnen zijn, maar wie dat op de één of andere manier maar niet wil lukken.

Een persoonlijk traject is er voor elke uitdagingen in het leven op het vlak van gezondheid en welzijn, relaties, werk en financiën. Ondertussen is een traject in de praktijk vooral geschikt gebleken bij:

 • (chronische) ziekte;
 • depressie en neerslachtigheid;
 • onverwerkte trauma’s;
 • chronische vermoeidheidsverschijnselen en burnout;
 • angst- en paniekaanvallen;
 • relatieproblemen;
 • werkgerelateerde problemen;
 • stress- en spanningsklachten;
 • ‘probleembedrag’ bij kinderen;
 • onzekerheid;
 • problemen rondom hoogsensitiviteit;
 • als je moeite hebt met mindfull ouderschap;

Begeleiding

Tijdens een traject begeleid ik jou bij de uitdagingen die je tegenkomt in je leven en mag je definitief afrekenen met onverwerkte ervaringen vanuit je verleden. Tussen afspraken door zul je merken dat je juist die ervaringen naar je toe trekt, die nu opgelost mogen worden. Dat is precies hoe het Universum werkt. Het haalt alles naar boven wat een plek mag krijgen.

Wat brengt een traject jou?

 • een traject zorgt ervoor dat de liefde in jou weer gaat stromen;
 • je krijgt inzicht in de reeds door jouw doorleefde processen;
 • trauma’s worden geheeld;
 • je wordt geaard in het collectieve veld
 • je gaat van overleven naar leven;
 • je leert te kijken naar je eigen aandeel en zult beseffen dat je alleen zelf kunt veranderen;
 • je leert dat als jij verandert, de wereld om jou heen ook verandert (omdat je verandert van binneuit);
 • je ervaart meer zelfvertrouwen en een gezonde eigenwaarde;
 • je leert energiestromen onderscheiden en leert over de Universele Natuurwetten;
 • je leert triggers herkennen en omzetten;
 • je leert omgaan met je hoogsensitiviteit / gevoeligheid en leert dat het niet nodig is om leeg te lopen;
 • je leert om zelf je eigen proces weer voort te zetten bij toekomstige ervaringen.

Kortom: Alle (oude) pijn mag los, patronen worden doorbroken en de liefde in jou mag weer stromen. Je mag zijn wie je werkelijk bent.

white-697779_1280

Laat de liefde ook weer stromen in jou!

Alle kinderen houden zielsveel van hun ouders. Daar is nog nooit een uitzondering op gevonden, ook niet als deze liefde door trauma’s op de achtergrond is geraakt. Om deze liefde weer te kunnen ervaren, hoeven de ouders zichzelf niet te veranderen. Je bent op de verkeerde weg als je je eigen liefde afhankelijk zou maken van het veranderde gedrag van je ouders. Het is voldoende wanneer het kind zijn liefde opnieuw ontdekt.

Dan ontstaat er een volwassen, goede en duidelijke verbinding van de kinderen ten opzichte van de ouders., waarbij het kind zijn eigen weg gaat onder zijn eigen verantwoordelijkheid en blijft toch net als vroeger liefdevol met zijn ouders verbonden.

Dit stadium is nog niet bereikt als je één van de volgende gedragingen vertoont:

 • als je alles doet wat de ouders van je willen of wilden;
 • als je precies het tegenovergestelde doet;
 • als je contacten afbreekt;
 • als je nog steeds de verwachting of de hoop koestert dat de ouders zichzelf veranderen.

Hoe meer ontspannen de relatie met je ouders is, hoe groter is ook de vrede met je eigen ziel. In een traject leer je deze vrede weer ervaren.

Doel

Doel van een traject is het terugvinden van je eigen vrijheid, kracht en onafhankelijkheid, terug naar je eigen staat van zijn zoals het oorspronkelijk bedoeld is en vrij van elke ballast vanuit jouw verleden. Het is dé basis voor blijvende verandering.

Het is mijn specialiteit en persoonlijk doel om jou vanuit inzicht in alle door jou reeds doorleefde processen naar jouw vrijheid toe te begeleiden. Vanuit dit inzicht leer je jouw eigen patronen en eventuele beperkende overtuigingen (h)erkennen zodat je deze kunt ombuigen naar mogelijkheden. Dan kun je accepteren, loslaten en helen en de verantwoordelijkheid voor je eigen leven terugnemen.

Werkwijze

We kijken naar het grote geheel en alle uitdagingen die op jouw pad komen. Stap voor stap gaan we op zoek naar je authentieke zelf – om vrij en gelukkig te zijn – leer je hoe het is om jezelf te kunnen zijn, wat jij nodig hebt om je goed te voelen en zal de liefde in jou weer stromen. In 5 à 6 sessies (en soms meer) werken we toe naar jouw vrijheid en onafhankelijkheid en ben je in staat alles wat er in je verleden is gebeurd, los te laten.

Ik begeleid jou naar jouw Ware Ik toe en stem me daarbij af op jouw onbewuste, waardoor alle informatie en inzichten die nodig zijn, naar boven zullen komen. Meestal maakt een helende reis een vast onderdeel uit van het traject.

Tot slot leer je alle inzichten en opgedane kennis direct op eenvoudige wijze toe te passen in het dagelijks leven. Daarna kun je zelf weer verder.

Kosten per afspraak: € 80,- (duur max. 1,5 uur) of € 120,- ( afpraken < 1.5 uur). Afspraken kunnen plaatsvinden in mijn praktijk maar ook via Skype.

Ervaringen

Anne over haar persoonlijk traject: ‘Ik voel me sterk en blaak van het zelfvertrouwen’

‘Het gaat supergoed met mij. Voel me zoveel beter, blijer, rustiger en gelukkiger. Maak me niet meer zo druk. En ineens gaat mijn paranormale ontwikkeling als een trein. Mijn helderziendheid is sterker geworden. Ik voel me sterk en blaak van het zelfvertrouwen. Simone, ik heb nog nooit zulke goede behandelingen gehad als bij jou. Jij maakt mensen gewoon gelukkig door hetgeen je doet. Fantastisch!’  (Anne, 28 jaar, slachtoffer van een bijna doodervaring en een misbruikrelatie)

 Karin over haar persoonlijk traject: ‘Jarenlang heb ik verschillende coaches gesproken die me allemaal een stukje verder hielpen. Maar wat ik bij jou ‘bereikt’ heb is heel erg groot’. 

‘In het begin was ik een beetje huiverig over de voor mij nieuwe aanpak. Maar in onze zoektocht om het voor ons al gezin rustiger te krijgen hebben we een afspraak gemaakt om een afstandsbehandeling voor ons zoontje te doen. Dat gaf enige verbetering, maar mijn gevoel zei dat er bij mij wellicht ook iets zou kunnen zitten. Tijdens de eerste afspraak noemde ik mijn jeugd ‘wel prima’. Uiteindelijk kwam er veel naar boven, volgens mij zijn alle behandelingen wel aan bod gekomen. Ik vond het heel bijzonder en soms ook behoorlijk zweverig. Maar het resultaat was zo goed dat ik het traject graag afmaakte. En hoe anders is het nu, ons zoontje slaapt beter, is vrolijker, knuffelt meer, huilt minder. Ik voel me zorgelozer, maak me minder druk om wat anderen van mij vinden, heb minder commentaar op mensen, de stress die ik in mijn lijf voelde is weg. Zo bijzonder en zo fijn! Jarenlang heb ik verschillende coaches gesproken die me allemaal een stukje verder hielpen. Maar wat ik bij jou ‘bereikt’ heb is heel erg groot. Bedankt daarvoor! Ik vond het erg fijn dat je alle tijd had tijdens de sessies en ik merkte dat ik het ook prettig vond om tussendoor contact te hebben. Wellicht is dat iets wat je in de toekomst (tegen betaling) kunt aanbieden, dat je bijvoorbeeld een half uur kunt bellen of 2 keer kunt mailen. Dan voelt het minder alsof ik je tussen de sessies belast.

Nogmaals bedankt Simone, voor deze mooie reis! Ik ben je ongelooflijk dankbaar! Gelukkig kan je me via je Facebook posts blijven inspireren ?’

Nina over haar persoonlijk traject: ‘Eindelijk begreep ik waarom ik zo vastliep in mijn leven’

‘Ik wist eigenlijk nooit wat er met mij aan de hand was. Ik maakte promotie, kreeg een leuke relatie, maar voelde me nogal depressief. Dat klopte niet. Ik liep vast in mijn werk en relaties, had veel spanningsklachten en leed onder conflicten. En bovendien was ik altijd maar moe, kon me amper in grote gezelschappen bewegen, maar geen enkel onderzoek wees uit dat er een medische oorzaak te vinden was. En ik had al zoveel gedaan …. Uiteindelijk kwam alles samen in mijn traject, eindelijk begreep ik waarom ik zo vaak vastliep in mijn leven en waarom alles zo moeilijk verliep. Ik heb nu een plek kunnen geven en het is goed nu zoals het is. ‘(Nina, 42 jaar, depressief en moe)

Pieter over zijn persoonlijk traject: ‘Eindelijk iets waarmee ik echt geholpen werd’

‘Ik had allerlei rare spanningsklachten, waar niemand raad mee wist. Ik zocht het probleem vooral buiten mezelf. Ik dacht altijd dat het probleem door een ander veroorzaakt werd maar heb ondertussen geleerd dat je zelf heel veel veroorzaakt en ook zelf kunt oplossen. Ik ben nu zoveel verder gekomen, terwijl ik het eerder niet meer zag zitten. Het heeft heel veel voor mij betekend, eindelijk iets waarmee ik geholpen werd en me beter deed voelen. Na elke sessie voel ik veel verlichting van pijn en spanningen. Ik heb de ontspanning en rust als zeer prettig ervaren. Bij jou voel ik me altijd prettig en kan ik mezelf zin.’  (Pieter, 38 jaar, spanningsklachten waaronder kortademigheid, druk op de borst en tussen schouderbladen).

Sanne over haar burnout (persoonlijk traject): ‘Het heeft mijn leven veranderd en dat van mijn gezin’

‘Ik voel me sterker en krachtiger, ervaar veel meer rust en vrijheid en minder boosheid, mijn relatie knapte zienderogen op, terwijl we elkaar niet meer konden luchten of zien, eigenlijk werden al mijn relaties nu beter, ik leerde los te komen van het oordeel en kritiek van anderen en leerde aanvoelen wat van mezelf was en wat van een ander, waardoor ik niet mee continu leegloop. Het heeft mijn leven veranderd, en daarmee ook dat van mijn gezin, want zij veranderden met mij mee. Ik ben veel gelukkiger, met kleine en grote dingen en kan het leven meer accepteren zoals het komt.’ (Sanne, burnout)

Rianne over haar persoonlijk traject: ‘Zonder jou was dit mysterie voorlopig nog niet opgehelderd’

‘Ik heb de sessies echt heel waardevol gevonden, wat ik met name heb geleerd, is hoe ik mijn gevoel kan sturen in plaats van dat mijn gevoel mij altijd maar stuurt. Voor mij was dit een soort van laatste stap om eindelijk echt te begrijpen wat ‘men’ bedoelde dat je ook zelf in je gevoel kunt sturen. Zonder jou was dit mysterie voor mij denk ik voorlopig nog niet opgehelderd.

Ik ben wel meteen goed op de proef gesteld en heb daarin veel aan jouw sessies gehad, door zelf ook bewust momenten te nemen, naar binnen te gaan, te voelen, daarnaar te luisteren, het te doorleven en daarna los te laten. Een vanzelfsprekendheid is het nog niet, maar het gaat steeds beter. Soms kan ik iets gewoon niet los laten, hoewel ik mijzelf dan toespreek, soms is het er gewoon. Mooi proces hoor, om steeds verder in blijven leren. Heel erg bedankt voor je coaching!’  

Contact

 

Reacties zijn gesloten.