Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Inwijdingen

Een inwijding is een afstemming op een bepaalde energie met een hoge frequentie, waarbij je energiekanalen geopend worden en de energie vanuit de kosmos door jou heen kan stromen. Na de inwijding is de energie beschikbaar voor jou en kun je er meteen zelf mee werken, voor jezelf en anderen. Vaak kun je de inwijding ook weer doorgeven aan anderen.

Je ontvangt de inwijding op afstand, zodat je deze in jouw eigen vertrouwde omgeving kunt ontvangen, omdat energie niet gebonden is aan tijd op plaats. Je kunt in alle rust je aandacht volledig op jezelf richten en de te ontvangen energieën. Er zijn geen invloeden van buitenaf die eventuele blokkades kunnen oproepen, zoals de energie van andere aanwezigen. Ook de energieën zelf zijn beschermd tijdens het sturen en ontvangen van de inwijding. Meestal wordt een inwijding op afstand als meer intens ervaren.  Het is een prettige en zuivere manier van inwijden.

Bij elke inwijding ontvang je per mail duidelijke instructies over hoe je de inwijding naar je toe kunt halen én een handleiding hoe je zelf met de energie kunt gaan werken. Na de inwijdingen vindt er meestal een reinigingsproces bij jezelf plaats. Dit betekent dat oude stukken en datgene wat jou niet meer dient naar boven kunnen komen om los te laten.

Full Spectrum Healing – inwijding

Full Spectrum helpt je bij het loslaten van zaken uit je verleden. Het versterkt je energie. Je kunt direct met de energie aan de slag. Je krijgt technieken aangereikt om zowel jezelf als anderen te helpen bij het loslaten van emotionele bagage uit het verleden. Ook op afstand.

Spectrum Healing werkt op alle lichtfrequenties, het spierwitte licht, welke het volledige kleurspectrum van de regenboog in zich heeft verenigd. Doordat het alle kleuren bevat is het in staat om op alle niveaus te helen. Het verhoogt de energie in je lichaam en is een krachtige energie voor zelfgenezing. In 5 minuten tijd kun je jezelf met deze energie weer volledig herpakken.

Lees hier verder.

Adrenal Care Shakti – inwijding

Voor healing en ondersteuning van de bijnieren

Adrenal Care Shakti is een energiesysteem gericht op de bijnieren. Zij is gespecialiseerd in het werken met de bijnieren en helpt goed bij uitgeputte bijnieren. Een Shakti is een lichtwezen en kun je vergelijken met een Engel.

Als je bijnieren niet goed functioneren, kunnen ze veel andere systemen in je lichaam verstoren. Als je problemen hebt met slapen, een gebrek aan energie, nieuwe allergie problemen, auto immuun ziekte, problemen met je bewegingsapparaat , stofwisseling- of hormonale problemen hebt, zou het kunnen zijn dat je bijnieren hulp nodig hebben.

Adrenal Care Shakti brengt harmonisatie in het lichaam wat ervoor zorgt dat de vele lichaamsfuncties in synergie met elkaar gaan werken in plaats van tegen elkaar.

Na de inwijding kun je deze energie dagelijks activeren én je kunt anderen inwijden. Lees hier verder.

Parental Pattern Flush

Parental Pattern Flush™ is een energie die ongewenste patronen kan zuiveren die we hebben opgedaan via onze ouders, of patronen die we per ongeluk hebben gecreëerd, en niet willen doorgeven aan onze kinderen.

De Parental Pattern Flush werkt met je Hogere Zelf en Ziel om je te bevrijden van de beperkingen als gevolg van hoe je bent opgevoed. Genetische aanleg voor psychische stoornissen en pessimistische houding op het leven kunnen ook worden gezuiverd, waardoor je bewust en meer vrij kunt reageren op situaties in het leven.
Parental Pattern Flush kan jou en jouw kinderen bevrijden van ongewenste patronen. Activeer de Parental Pattern Flush regelmatig voor jezelf en jouw kinderen! Lees hier verder.

Opgestegen Meesters / Ascended Masters

De meeste Opgestegen Meesters hebben ooit op Aarde geleefd. Gedurende vele levens vervulden ze hun missie en hebben hun ascensie/verlichting bereikt. Opgestegen Meesters zijn grote spirituele leraren en healers die, net als de aartsengelen, met mensen samenwerken en de weg wijzen naar vrede, waarheid en verlichting.

Door middel van een afstandsinwijding wordt je afgestemd op de  13 Opgestegen Meesters. Door deze afstemming is het voor hen gemakkelijker om je te bereiken en in je etherisch veld te werken. Je kunt de Meesters tijdens healingen voor jezelf en degene die je behandelt aanroepen. En in elke andere situatie waarbij je hulp kunt gebruiken.

Lees hier verder.

Body Toxic Cleansing

We leven in een wereld waarin we continue worden blootgesteld aan stoffen die giftig zijn voor ons welzijn en welke we absorberen in ons lichaam en bloedsystemen. Hoewel het meeste ook weer wordt uitgescheiden door de eliminatie- en de endocriene kliersystemen, blijft een deel voor onbepaalde tijd opgeslagen in het lichaam.

Verwijderd onder andere zware metalen en andere gifstoffen, geneest fysieke organen en systemen, zuivert bloed en de chemie van de hersenen, reinigt geest en hersenen, chakra’s, meridianen, nadis en andere energiestromen, heelt blokkades, zuivert donkere, vreemde energieën en zorgt voor levenskrachtenergie in de energetische lichamen.

Bekijk hier het gehele overzicht.

Love Cocoons

De afstemming van Love Cocoons is in feite een initiatie in de energie van Onvoorwaardelijke Liefde.

Als je eenmaal bent afgestemd op deze energie, kun je gebruik maken van de energie van Onvoorwaardelijke Liefde door het maken van “Love Cocoons” voor jezelf en anderen en deze vullen met elke gewenste trilling. Lees hier verder.

Indigo Light Empowerment

Dit systeem is meer bedoeld voor je persoonlijke ontwikkeling dan als een healing systeem. Het verhoogt je vibratie en je kunt je paranormale gaven ontwikkelen. Een belangrijk onderdeel is de communicatie mogelijkheden op diverse niveaus. Denk hierbij aan intuïtieve communicatie met de natuur en de dieren in het bijzonder.

Indigo Light Empowerment is geïnspireerd door Kwan Yin en zij is ook de Godin van Mededogen en hét symbool van Onvoorwaardelijke Liefde. Het systeem moedigt je aan om vanuit je hart te kijken en compassie te beleven.

Lees hier verder.

Love Flush

De Love Flush helpt je bij het helen van de wonden die ons blokkeren bij het ervaren van onvoorwaardelijke liefde en de heling van relationele wonden. De Love Flush is eenvoudig te gebruiken en wordt door middel van intentie geactiveerd. Het kan ook op afstand worden gebruikt.

Lees hier verder.

Abundance Flush

Zorgt voor het uitzuiveren van negatieve gedachten-vormen en energieën rond overvloed en welvaart, kan vrij snel werken en brengt in een korte periode positieve resultaten. Voordelen kunnen zijn:

  • Een verbeterd vermogen om geld te verdienen.
  • Een diepere verbinding met de intuïtie, waardoor men op de “juiste plaats en het juiste moment” zal zijn waar de mogelijkheden zich voordoen.
  • Een verbeterd magnetisch veld en aura die positieve mensen en voorspoed naar je toe zal trekken.

Lees hier verder.

Awakening the Light Codes of Atlantis

Met deze inwijding wordt je fysieke lichaam gezuiverd om je voor te bereiden op de Ascentie. Al je lichtcodes worden geactiveerd en zorgt ervoor dat je toegang krijgt tot de oerkennis. De tijd is aangebroken om in verbinding te komen met ons erfgoed, om onze ware zelf te herkennen en oude geloofssystemen, gedachten en verwachtingen los te laten.

Lees hier verder.

Inschrijven

Wil je graag worden ingewijd in één van deze energieën, neem dan contact met mij op via info@nefertum.nl. Je ontvangt een afstandsinwijding, de originele Engelstalige en/of Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email.